فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

«آینده مدیریت در دنیای هوش مصنوعی» منتشر شد

  • کد خبر: ۱۳۶۴۴۷
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
«آینده مدیریت در دنیای هوش مصنوعی» منتشر شد
کتاب «آینده مدیریت در دنیای هوش مصنوعی» (تعریف مجدد هدف و استراتژی در انقلاب صنعتی چهارم) راهی بازار کتاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در مقدمه مترجم کتب می‌خوانیم: هوش مصنوعی کلی با عبور از آستانه‌های توانمندی انسان و همکاری هم‌تراز با انسان با هدف تکامل و بهبودی بهره‌وری، کاهش مستمر هزینه مبادله و ارتقا و پایداری بهروزی انسان به خلق موجود جدیدی نائل شده که امروزه به آن ابر ذهن می‌گویند.

 ابرذهن با همان انسان_ماشین، مستقل از روش‌های کنشگرانه‌اش در آینده به تسلط در حوزه‌های فراوانی از زیست انسان خواهد انجامید که مالاً تبعات گسترده و عمیقی نیز بر حیات انسان خواهد گذاشت.

 این کتاب تلاش دارد تا ما را از تبعات هوش مصنوعی که تاکنون توسط متفکران و آینده‌پژوهان در دسترس قرار گرفته مطلع کند و رهبران و مدیران حوزه‌های حکمرانی، نهادها و بنگاه‌ها را از این تبعات گسترده و عمیق از پیش مطلع کند تا تحولات تکاملی اجتناب‌ناپذیر ناشی از تسلط هوش‌ مصنوعی کلی را با آماده‌سازی اجتماع و رفتارهای پیشگیرانه در سطح حوزه عمومی و خصوصی و همچنین اقدامات به موقع به فرصت تبدیل کند. مسلما با سهل‌انگاری در درک و فهم تبعات هوش مصنوعی، زمان گرانقیمت را از دست داده و در نتیجه به ناگزیر با تهدیدهای تبعات ناگوار این ابرذهن در حوزه مسائل اجتماعی و حکمرانی مواجه می‌شویم.

همچنین در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: امروزه انقلاب فناوری در حال تغییر شکل‌ دادن صنایع، برهم زدن مدل‌های تجاری، منسوخ کردن شرکت‌های سنتی و ایجاد تغییرات عمیق اجتماعی است؛ تاجایی که بسیاری از مردم به‌ویژه در جوامع توسعه یافته دستخوش اضطراب شده‌اند. به‌طور خاص، دنیای نوظهور کلان داده‌ها، با قدرت بخشیدن به هوش مصنوعی در حال بازتعریف برخی اصول اساسی تصمیم‌گیری در سازمان‌هاست و این امکان را دارد که سازمان ها را ساده‌تر و چاپک‌تر، وظایف مدیران عامل را دچار تغییرات اساسی کند.

چگونه شرکت‌ها، آموزش‌ و تعلیم کارکنان را در زمینه فناوری‌های هر دم نوبه‌نو، سازمان می‌دهند؟ چگونه شرکت‌های مبتنی بر فناوری، اعم از کوچک و بزرگ، در زمینه‌هایی مانند حریم خصوصی با جامعه تعامل خواهند داشت؟... این‌ها و پرسش‌هایی دیگر، در مجموعه مقالات این کتاب پاسخ داده شده و تصویری از آینده نه‌چندان دور شرکت‌ها و مدیریت در عصر هوش مصنوعی را پیش روی ما می‌گذارد.

«آینده مدیریت در دنیای هوش مصنوعی» با ویراستاری جوردی کانالز و فرانتس هیوکامپ و با ترجمه ا. ادیب در ۴۱۶ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و با قیمت ۱۶۹ هزار تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->