مجوز رسمی سازمان بورس برای عرضه خودرو در بورس کالا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی شورای رقابت: عرضه خودرو در بورس کالا غیرقانونی است مخالفت دیوان عدالت اداری با افزایش قیمت خودسرانه محصولات ایران‌خودرو ارزش معاملات صندوق‌های طلا در جریان معاملات روز بورس به ۱.۲ همت رسید+جزئیات آرد یارانه‌ای نوع یک از چرخه توزیع حذف می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | هایما ۷S پرو ۶۰ میلیون تومان گرانتر شد! نقره به بالاترین رقم ۱۳ سال گذشته رسید قیمت امروز تلفن‌های همراه هوشمند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ابزار جدید پیش‌فروش ارز رونمایی شد بورس درجا زد | افت شدید ارزش معاملات خُرد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) فروش نان کنجدی در نانوایی‌های مشهد و خراسان رضوی با دستگاه نانینو | قیمت گندم از شنبه ۲۴ خرداد تغییر می‌کند بازار طلای مشهد راکد است | سرمایه‌گذاران بازار طلا منتظر اخبار سیاسی هستند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی تازه از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی | خرید برق خانگی سبز ۳۷۰۰ تومان صدور سند رسمی ۲ هزار هکتار از اراضی منطقه آزاد تجاری دوغارون (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کل بانک مرکزی: تامین مالی ۳ میلیارد دلاری از طریق بازار پیش‌فروش ارز قیمت نهایی کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو ویژه خردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول وزارت صمت افزایش قیمت ایران خودرو را رد کرد مجوز واردات خودرو از محل ارز اشخاص خارج از کشور صادر شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) جهش بیت‌کوین به ۱۱۰ هزار دلار | آیا بازار در آستانه یک صعود تاریخی است؟ رشد شدید قیمت محصولات ایران خودرو در بازار امروز (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۲ هزار تومان بانک جهانی: بهبود رشد اقتصادی ایران در دو سال آینده اطلاعیه جدید ایران‌خودرو درباره قیمت جدید محصولاتش (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا در بازار امروز (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | مسیر طلای جهانی تغییر کرد جهش قیمت طلا در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۲ برابری درآمدهای مالیاتی نسبت به درآمد‌های نفتی مدیر کل صمت خراسان رضوی: یکی از محور‌های مهم در بخش صنعت، کیفیت کالا‌های تولیدی است ۹۵ میلیارد تومان برای دیه فوت‌شدگان بندر رجایی پرداخت شد | ارزیابی خسارات باربری هنوز ادامه دارد حذف ۳۵۰ میلیون حساب بانکی منجر به افزایش شفافیت مالی می‌شود
سرخط خبرها

رئیس سازمان خصوصی سازی: امسال سود سهام عدالت ۲ برابر سال گذشته پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۶۴۸۳
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۴
رئیس سازمان خصوصی سازی: امسال سود سهام عدالت ۲ برابر سال گذشته پرداخت می‌شود
قربان‌زاده گفت: امسال در دو مرحله سود سهام عدالت واریز می‌شود که ارقام آن دو برابر سال گذشته است.

آرش تقوی | شهرآرانیوز، قربان‌زاده گفت: طی سه نشست با حضور فعالان بخش خصوصی صنعت و اساتید دانشگاه، نکاتی در چند حوزه بیان شد. حوزه نخست، مربوط به نحوه مداخله دولت بود که دولت در جایگاه تنظیم‌گری چه ورود و ظهوری دارد، حوزه دوم مبحث اهلیت‌سنجی و صلاحیت خریداران بود و حوزه سوم بحث باز شدن قفل سهامداری این خودروسازان بود که با توجه به سهام چرخشی و تودلی که هر دو شرکت دارند حتماً برای اینکه کارایی و بهره‌وری بیشتر شود و مداخله دولت کاهش و به صفر نزدیک شود لازم است حتما واگذار شود.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: همچنین در خصوص قیمت‌گذاری این دو خودروساز حتماً باید تا انتهای سال به سمتی برویم که شاهد شیب نزولی باشیم و به تدریج شاهد کاهش قیمت گذاری در مورد قیمت خودرو‌های پرتیراژ باشیم.

قربانزاده ادامه داد: در حال حاضر زیان انباشته خودروسازان بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است که در نتیجه این اقدامات عملاً خودروسازان از زیان خارج می‌شوند و به سمتی خواهیم رفت که جذابیت برای سهام ایجاد خواهد شد.

معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: البته سهم دولت در ایران خودرو ۵ درصد و در سایپا ۱۷ درصد است که ملاک نیست بلکه باید نگاه جامع تری به این داشت و زیرمجموعه‌های کل این دو شرکت به نحوی واگذار شود که هم نقدینگی داخل شرکت بیاید و همین شرکت‌ها به بهره‌وری و کارایی برسند.

وی ادامه داد: جلسات نهایی بین وزارت اقتصاد و وزارت صمت تشکیل می‌شود و یک سند مشترکی را به صورت شفاف اعلام می‌کنند تا تعهدی برای دولت سیزدهم در حوزه خودروساز‌ها و شرکت‌های ایران خودرو و سایپا باشد و پس از کشاکشی سالیان طولانی که درباره واگذاری این دو خودروساز داشتیم از این پس اقدام عملی را شاهد باشیم.

رئیس سازمان خصوصی سازی درباره آزادسازی سهام وثیقه گفت: در شورای عالی اصل ۴۴ در ماه گذشته با دستوری که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد که شرکت‌هایی که در لیست واگذاری هستند سهام آن‌ها آزاد شود. ظرف یک ماه باید این کار انجام شود و اگر این کار صورت نگیرد این اجازه به وزارت اقتصاد داده شده است که از محل سایر سهام در لیست واگذاری آن‌ها جایگزین شوند.

قربان‌زاده درباره واریز سود شرکت‌های غیربورسی هم اظهار کرد: این سود بعد از افزایش سرمایه‌ای که شرکت‌های غیر بورسی می‌دهند به حساب سهامداران واریز می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد افزود: طبق موضوع بند ۵ مصوبه شورای عالی بورس، افزایش سرمایه این شرکت‌ها در کارگروه سهام عدالت قرار دارد و در این کارگروه شرکت به شرکت مستقلاً مطرح و افزایش سرمایه آن‌ها به تصویب می‌رسد از محل سود کم شده و مابقی واریز می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه سود امسال هم در حال جمع آوری است با آن ترکیب خواهد شد و با سود سهام عدالت پرداخت می‌شود.

قربان‌زاده درباره سهام عدالت هم افزود: امسال با تدبیری که وزیر اقتصاد و شورای عالی بورس داشتند در دو مرحله سود سهام عدالت واریز می‌شود که پیش بینی می‌کنیم ارقام آن دو برابر سال گذشته باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->