سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) اوکراین نقص فنی در نیروگاه اتمی جنوب این کشور را مخفی کرد واکنش ابطحی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس بازتاب جهانی یک هشتگ ملی | لبیک به رهبری در فضای مجازی طنین‌انداز شد + عکس ظهره‌وند: مذاکره با آمریکا مغایر با منافع و امنیت ملی است شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه اظهار نظر جدید ترامپ درباره تیک‌تاک واکنش نجاح محمدعلی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس دبیرکل حزب‌الله لبنان: مقاومت تا تحقق پیروزی ادامه خواهد داشت
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور صیادان تعیین تکلیف شود

  • کد خبر: ۱۳۶۷۰۶
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور صیادان تعیین تکلیف شود
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در حوزه شیلات باید موضوعاتی نظیر بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور صیادان، مدیریت ایمنی، حفاظت از محیط‌زیست، کنترل شناور‌های فاقد مجوز و نظارت بر فعالیت‌های صیادی در راستای حل مشکلات موجود تعیین‌تکلیف شود.
 

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست مشترک رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه با مدیران بخش کشاورزی، کشاورزان و جامعه صیادی استان هرمزگان به اهمیت توسعه ظرفیت‌های موجود در زمینه کشاورزی و شیلات و ضرورت افزایش توان تولید و سطح تجارت بین‌المللی مرتبط با بخش صادرات تاکید شد.

محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در این جلسه با تاکید بر اینکه مجلس باید با وضع قانون مناسب شرایط لازم فعالیت و توسعه را برای جامعه تولیدکننده فراهم کند، گفت: در مجلس یازدهم قوانین مناسبی در حوزه کشاورزی اصلاح و به تصویب رسید که مهم‌ترین آن قانون امنیت غذایی است و با ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی کشور قطعا شاهد تغییر و تحولات موثر می‌شویم.

وی یکی از مشکلات عمده اکثر استان‌های کشور مربوط به حفظ منابع آب و خاک دانست و افزود: با ارائه سند ملی الگوی کشت انتظار داریم مدیران استان‌ها در تحقق مفاد این برنامه کلان ملی با گسترش کشت گلخانه‌ای و مکانیزه کردن تولیدات و همچنین افزایش توان تولید در واحد سطح نیز اهتمام جدی داشته باشند.

عسکری با اشاره به اینکه ارزش افزوده تولیدات محصولات کشاورزی یکی دیگر از موضوعات مطرح کشور در راستای تقویت اقتصاد کشاورزی است، ادامه داد: با گسترش صنایع فرآوری و تبدیلی علاوه بر تکمیل زنجیره ارزش، ظرفیت‌های مناسبی در زمینه توسعه صادرات محصولات و فرآورده‌های کشاورزی برای بهره‌برداران و فعالان اقتصادی این حوزه فراهم می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بنادر در حوزه شیلات را یک فرصت اقتصادی برای کشور ارزیابی کرد و در این باره گفت: در حوزه شیلات بایستی موضوعاتی نظیر بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور صیادان، مدیریت ایمنی، حفاظت از محیط‌زیست، کنترل شناور‌های فاقد مجوز و نظارت بر فعالیت‌های صیادی در راستای حل مشکلات موجود تعیین‌تکلیف شود تا فرصت و انگیزه فعالیت نسبت به افزایش سطح تولید و توسعه اشتغالزایی البته با بکارگیری راهکار‌های دانش‌بنیان و پایدار در بخش شیلات استان هرمزگان فراهم شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس صادرات محصولات کشاورزی به کشور‌های هدف به ویژه همسایگان عربی را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی کشور به دلیل ارگانیک و سالم بودن قابلیت صادرات به کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس دارند که باید تلاش بشود بتوانیم به سهم مناسبی از بازار‌های منطقه برای تجار و بازرگانان ایرانی دست پیدا کنیم.

حمایت از تولیدکنندگان، دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی، نظرخواهی از کشاورزان خبره در حل مسائل جاری بخش کشاورزی کشور، خرید تضمینی محصولات کشاورزی، مکانیزه کردن و سنددار کردن اراضی کشاورزی از دیگر موارد مطرح شده این نشست بود که محمدجواد عسکری شامگاه جمعه ۴ آذرماه در بین مدیران کشاورزی بخش دولتی و خصوصی استان هرمزگان به آن اشاره کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->