یادمان پرویز پورحسینی در روز دوم جشنواره تئاتر فجر آرش آصفی با فیلم سینمایی پیش‌مرگ در راه فجر چهل و سوم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ بهمن ۱۴۰۳) + بازیگران و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ کتاب «تجاوز به ذهن» منتشر شد رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است بازیگر مشهدی: فیلم صددام یک تجربه سخت و جذاب برای من بود | همکاری لذت‌بخش با رضا عطاران مسابقه مافیا؛ دُن، در شبکه خانگی + زمان توزیع صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم
سرخط خبرها

بازگشت باب آیگر به کمپانی دیزنی

  • کد خبر: ۱۳۶۸۶۱
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
بازگشت باب آیگر به کمپانی دیزنی
باب چیپک از سمت مدیرعاملی دیزنی کناره‌گیری کرده و باب آیگر (مدیرعامل پیش از چیپک) دوباره رهبری این کمپانی را عهده‌دار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سوزان آرنولد رئیس هیئت‌مدیره کمپانی والت دیزنی در یک بیانیه اعلام کرد که باب چیپک از سمت مدیرعاملی کناره‌گیری کرده و باب آیگر (مدیرعامل پیش از چیپک) دوباره رهبری این کمپانی را عهده‌دار خواهد شد. رسانه‌های لیبرال طوری وانمود کنند که این خبر، سبب تعجب آن‌ها شده است اما حقیقت ماجرا چیز دیگری است.

شاید تنها رسانه‌ای که در ایران به بحران دیزنی در آمریکا پرداخت ما بودیم، اما مشکلات دیزنی با مردم آمریکا را برخی از رسانه‌های داخلی این کشور، پنهان نمی‌کردند. بحران به‌قدری حاد بود که حتی دیزنی مجبور شد مدیرعامل خود را اخراج کند. این امر در خالی اتفاق افتاد که چیپک چند ماه پیش، قراردادی چندساله با دیزنی امضا کرده بود.

دیزنی از یک ماه پیش تصمیم گرفت تا برای گرفتن جلوی ضررهای آینده، تعدادی از پروژه‌های ضد مخاطب، من‌جمله فیلم‌های جنگ ستاره‌ای که قرار بود جی.جی آبرامز بسازد را از برنامه آینده حذف کرده و دست به اخراج سراسری کارکنان بزرگترین کمپانی سرگرمی در جهان، بزند.

انتخاب شدن دوباره ران دی سنتیس به‌عنوان فرماندار فلوریدا نیز دلیل دیگری برای این تغییر در رأس دیزنی بود. در آخرین گزارشی که از دعاوی میان فلوریدا و دیزنی دادیم، اشاره داشتیم که دیزنی امید داشت مردم فلوریدا، فرمانداری لیبرال را انتخاب کرده، تا او مشکلی با تبلیغ و ترویج مفاهیم تراجنسیتی و همجنس‌گرایی نداشته باشد. ران دی سنتیس قاطعانه با اختلاف بیست‌درصدی در انتخابات پیروز شد و در نتیجه دستور او مبنی بر، پایان امتیاز معافیت از مالیات دیزنی، در بهار سال آینده عملی خواهد شد.

چند پروژه اخیر انیمیشن‌های پیکسار، یکی پس از دیگری با شکست روبرو شدند و مردم آمریکا در پیامی قاطعانه به دیزنی و امثالهم گفتند که آن‌ها به هیچ وجه تمایلی برای خوراندن انحرافات جنسی به کودکان ندارند.

سریال‌های دو سال گذشته دیزنی نیز با عدم استقبال مردم روبرو شده است. «شی‌هالک» آخرین پروژه مرد ستیزی بود که Review Bomb شد.

باب آیگر مدیرعاملی بود که دیزنی را در قرن بیست و یکم، به بزرگ‌ترین کمپانی سرگرمی در جهان تبدیل کرد. او با خریدن چند کمپانی فیلم‌سازی و انیمیشن‌سازی و حتی شبکه‌های ورزشی، ارزش این مجموعه را چند برابر کرد. البته بسیاری از گرایشات دیزنی به تبلیغ و ترویج مفاهیم چپ‌گرایانه، در دوران او آغاز شد. وب‌سایت ببیلون بی درباره این خبر نوشت: دیزنی این دفعه سعی خواهد کرد که به‌صورت پنهانی‌تر به شست‌شوی مغذی کودکان بپردازد.

ببیلون بی اشاره به ویدیو لو رفته از جلسه مدیران دیزنی دارد. این افراد در این جلسه گفتند که دیگر قصد پنهان کردن گرایشات خود به مفاهیم تراجنسیتی و همجنس‌گرایی را نداشته و به‌صورت علنی در انیمیشن‌ها و مابقی آثار سینمایی و تلویزیونی، این موضوعات را نشان خواهند داد.

آیگر در بیانیه‌ای اشاره داشت که افتخار می‌کند که دوباره رهبری این کمپانی را بر عهده گرفته است. آیگر در پشت پرده به سهامداران دیزنی قول داده است که از هزینه‌های مازاد این کمپانی بکاهد و تصویر خدشه‌دار شده آن‌ها را بهبود بخشد.

اخراج کارکنان اضافی لزوماً به ضرر کمپانی‌های بزرگ نبوده است؛ ایلان ماسک بیش از ۷۵ درصد کارکنان نه‌چندان به درد بخور توییتر را اخراج کرد و هیچ آبی از آبی هم تکان نخورد؛ اکثریت افراد اخراج شده را زنان و مجهول الجنسیت‌ها تشکیل می‌دهند. بسیاری از این افراد صرفاً Diversity Hire بوده‌اند و شایستگی سمت‌های خود را نداشتند. پراگ اگراوال مدیرعامل پیشین توییتر نیز در روز اول اخراج شد و او در صورت پیدا نکردن کار در یک مجموعه لیبرال، احتمالاً مجبور به بازگشت به هندوستان شده تا در دور میدان مرکزی کلکته، سمبوسه بفروشد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->