رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید از جمله اهداف زیست بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

مشوق‌های مختلف شهرداری مشهد برای سرویس‌های دانش‌آموزی

  • کد خبر: ۱۳۶۸۷۸
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
مشوق‌های مختلف شهرداری مشهد برای سرویس‌های دانش‌آموزی
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: تلاش می‌کنیم برای رانندگان و شرکت‌های سرویس دانش‌آموزی ایجاد انگیزه کنیم در این راستا مشوق‌هایی مانند کاهش ۷۰ درصدی صدور پروانه، بنزین دولتی برای مسافت طی شده (بر اساس ثبت‌نام در سامانه سپند) و دوگانه‌سوز کردن خودرو‌ها با قیمت دولتی را برای آنان در نظر گرفته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد محبی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به اینکه سرویس مدارس تحت مدیریت کارگروه ماده ١٨ شکل می‌گیرد، کار گروه ماده ١٨ توسط وزارت کشور ابلاغ و آموزش و پرورش به عنوان رئیس، شهرداری دبیر و نماینده انجمن اولیا عضو سوم کارگروه انتخاب شدند.

وی ضمن اشاره به اینکه تمام تصمیماتی که در این کار گروه گرفته می‌شود، بعد از سیر مراحل قانونی قابلیت اجرا دارد، ادامه داد: یکی از اقدامات موثر این کارگروه تعیین هر ساله نرخ است و نرخی که در این کارگروه تصویب می‌شود پس از تصویب شورای اسلامی به فرمانداری ارسال شده و در آخر به آموزش و پرورش و مدارس ابلاغ می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد افزود: نقش شهرداری در موضوع کارگروه ماده ١٨ تایید شرکت‌هایی است که اساسنامه حمل‌ونقلی آن‌ها مد نظر است و می‌توانند این خدمات را ارائه دهند؛ آموزش و پرورش نیز با تایید شهرداری، آنان را براساس نیاز نواحی شرکت‌ها تقسیم می‌کند تا قرارداد بین مدارس و رانندگان منعقد شود لذا شهرداری تنها نقش تایید شرکت را داشته و مابقی مراحل قانونی در مدارس انجام می‌شود.

محبی بیان کرد: مدارس بیش از دو سال تعطیل بودند به همین دلیل بسیاری از شرکت‌ها، از خدمات حمل‌ونقلی سرویس مدارس خارج و برخی دیگر در تامین خودرو تضعیف شدند؛ این چالش مختص شهر مشهد نبود بلکه در تمام کشور رخ داده بود، اما با اقدامات انجام شده، کسری‌ها تا حدودی جبران شد و توانستیم شرکت‌ها را مکلف کنیم تا خودرو‌های مورد نیاز را تامین کنند.

وی اضافه کرد: تلاش شده است برای رانندگان و شرکت‌ها ایجاد انگیزه کنیم و در همین راستا مشوق‌هایی مانند کاهش ۷۰ درصدی صدور پروانه، بنزین دولتی برای مسافت طی شده (بر اساس ثبت‌نام در سامانه سپند) و دوگانه سوز کردن خودرو‌ها با قیمت دولتی را در نظر گرفته‌ایم؛ همچنین برای والدینی که بتوانند به جز فرزند خود دانش‌آموزان دیگری را سرویس‌دهی کنند، به صورت رایگان مجوز صادر می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد عنوان کرد: دوگانگی مدیریت و تداخل وظایفی بین شهرداری و آموزش و پرورش وجود دارد که با همکاری وزارت کشور، اتحادیه تاکسیرانی و آموزش‌وپرورش در حال تدوین دستورالعملی هستیم که شرح وظایف متفاوت شده و براساس آن بتوانیم با برنامه‌ریزی دقیق‌تری در سال آینده اقدام کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->