شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود تسهیلات ویژه استان گلستان برای احداث تصفیه‌خانه و تولید انرژی پاک جزئیات جدید درمورد نحوه احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی ورود جدی دادستانی مشهد به موضوع سگ‌گردانی | از برخورد با فروشگاه‌های فروش محصولات مرتبط با حیوانات تا ممنوعیت صدور مجوز جدید برای کلینیک‌های دامپزشکی + فیلم کاهش چربی شکم به کمک ماده‌ای شیرین! شناسایی ۱۲۲ مبتلا به تب دنگی در کشور | صید پشه آئدس در ۸ استان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلیس فتا: با ترویج‌دهندگان خشونت در فضای مجازی به شدت برخورد می‌شود درباره شیر شتر و خواص بی‌نظیرش | سلامتی با طلای سفید صحرا ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه برای دانش‌آموزان برپا می‌شود بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خدا بنده: امکان برگشت شهریه مدارس غیردولتی وجود ندارد/کمبود ۱۹ هزار نیرو در آموزش‌وپرورش خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۵۵۹۴
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
خدا بنده: امکان برگشت شهریه مدارس غیردولتی وجود ندارد/کمبود ۱۹ هزار نیرو در آموزش‌وپرورش خراسان رضوی
مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: اکنون یک میلیون و ۳۱۰ هزار دانش‌آموز در استان داریم که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر به اینترنت دسترسی ندارند، ولی در شرایطی که حدود یک میلیون دانش‌آموز می‌توانند از آموزش‌های مجازی استفاده کنند، یک اقدام ارزشمند و مبارک است.

تکتم جاوید- به گزارش شهرآرانیوز، دکتر قاسمعلی خدابنده امروز در نشست خبری اینستاگرامی با رسانه‌ها افزود: قطعا باید به دنبال این باشیم که برای آن تعداد از دانش‌آموزان که هنوز دچار مشکل هستند، تدابیری اندیشیده شود. برهمین مبنا درس‌نامه‌ایی را برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی تهیه کردیم که به مناطق محروم و عشایر فرستادیم تا به کمک خانواده درس‌ها را مطالعه کنند و با معلم خود رفع اشکال کنند. از سوی دیگر برای رعایت عدالت بین دانش‌آموزان عادی و مناطق محروم تمهیداتی اندیشیده خواهدشد که سال تحصیلی آینده بخش‌هایی از دروس تدریس نشده امسال آموزش داده شود.

۶ میلیارد تومان سهم آموزش‌وپرورش از عوارض شهرداری 
وی ضمن تقدیر از شورای شهر و شهرداری مشهد ادامه داد: حدود ۶ میلیارد تومان از سهم عوارض را در سال گذشته جذب کردیم که به تناسب جمعیت دانش‌آموزان در اختیار نواحی هفت‌گانه و تبادکان قرار گرفت. این مبالغ صرف پروژه‌های عمرانی، کمک به ساخت مدرسه و تجهیز یا افزایش کلاس درس شده‌است.

شرایط بازگشت شهریه مدارس و سرویس‌ها

خدابنده یادآورشد: اکنون امکان برگشت شهریه مدارس غیردولتی وجود ندارد و باید پس از پایان سال تحصیلی تصمیم‌گیری شود. هرچند که در این مدت نیز برخی مدارس هزینه‌های زیاد و چشمگیری را برای برگزاری کلاس‌های آنلاین و حقوق معلمان هزینه کرده‌اند.
وی درباره بازگشت شهریه سرویس‌های مدرسه افزود: تصمیم‌گیری درباره سرویس‌های مدرسه در کارگروه ماده ۱۸ (سرویس مدارس) که اسفندماه گذشته برگزار شده بود، انجام شد. براین اساس در اسفند سرویس مدارس پرداخت شد و بنابر این شد که درصورت بازگشایی مدارس تا پایان خرداد درباره نحوه پرداخت یا بازگشت شهریه سرویس‌ها تصمیم‌گیری شود.



به دنبال تملک دوباره فضاهای آموزش‌وپرورش هستیم
مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: در برخی مناطق استان با پیگیری استانداری تعدادی از فضاهای آموزش‌وپرورش که در تملک سایر نهادها بود، به این اداره کل بازگردانده شد و در پی آن هستیم تا بقیه فضاها را دوباره تملک کنیم. در عین حال فضاهایی که در اختیار سایر نهادهاست، در مناطقی قرار دارد که مشکل تأمین فضای آموزشی نداریم. به عنوان مثال در حاشیه شهر مشهد هیچ ملک و ساختمانی نداریم و این فضاها در شهرستان‌ها و مناطق مرزی قرار دارد.


روش‌های تأمین کمبود نیرو در آموزش‌وپرورش

خدابنده افزود: ۷۲۰۰ نفر از نیرو‌های فرهنگی ما امسال بازنشسته خواهند شد که درخواست می‌کنیم استمرار خدمت بدهند، زیرا در سال تحصیلی بعد با کمبود ۱۹ هزار نیرو مواجه هستیم و هر میزانی که بازنشسته‌های ما استمرار خدمت داشته باشند به سیستم آموزش‌وپرورش کمک خواهند کرد. البته با روش‌هایی درحال تأمین نیرو‌ها هستیم. به عنوان نمونه ۳۶۰۰ نیروی حق‌التدریس داریم، بخشی از آموزش‌ها را در فنی‌حرفه‌ای برای حدود ۲۰ هزار دانش‌آموز برون‌سپاری می‌کنیم و بیش از ۳۵۰ هزار ساعت تدریس را نیرو‌های شاغل به‌صورت اضافه کار انجام می‌دهند. 

مشکلی برای تأمین مواد بهداشتی نداریم
وی یادآور شد: برای تأمین مواد بهداشتی در سال آینده تحصیلی، تمهیداتی اندیشیده شده است که براساس پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا آن را عملی خواهیم کرد و درعین حال زمان کافی هم برای تجهیز و ضدعفونی‌کردن مدارس در اختیار داریم.

پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هستیم
مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی ادامه داد: افزایش حقوق بازنشستگان تابع قوانین کشوری و سازمان‌های مرتبط همچون شورای حقوق و دستمزد و هئیت دولت است. نیروهای فرهنگی وقتی از آموزش‌وپرورش بازنشسته می‌شوند به استخدام صندوق بازنشستگی درمی‌آیند. البته ما پیگیر هستیم که این همسان‌سازی اتفاق بیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->