موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

چک‌های دردسرساز استقلال در دست چند بازیکن!

  • کد خبر: ۱۳۷۳۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۸
چک‌های دردسرساز استقلال در دست چند بازیکن!
چک باشگاه استقلال که در اختیار چند بازیکن این تیم است شاید وصول نشود!

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، علی فتح الله زاده که به امید بهبود شرایط قبلی و سروسامان دادن به اوضاع مالی استقلال پذیرفت سمت قبلی خود را در این تیم پس بگیرد در حال حاضر با خزانه خالی باشگاه روبروشده که این خلاف تصورات وی است.

مدیرعامل استقلال پیش از حضور در استقلال تصور داشت که در حساب باشگاه مبلغی در حدود دویست میلیارد وجود دارد و پس از آن با حساب خالی باشگاه استقلال روبرو شد و در حال حاضر وی از اوضاع به وجود آمده بسیار عصبانی است!

از طرفی بازیکنان استقلال معترض شدند و اعلام کردند که باشگاه به فکر پرداخت بدهی خارجی هاست و اعضای فعلی تیم را فراموش را کرده است و این موضوع بر خلاف خواسته آنهاست.

چند بازیکن استقلال از مدیریت سابق تیم چک دریافت کردند که آن چک‌ها برگشت خورده و این موضوع عاملی شد که آن‌ها از فتح الله زاده درخواست کنند تا به فکر تیم باشد و تمام هدفش پرداخت پول خارجی‌ها نباشد اما این در حالی است که برخی بازیکنان استقلال چک آذرماه باشگاه را نیز در اختیار دارند که با اوضاع فعلی آن چک نیز برگشت می‌خورد.

فتح الله زاده در حال حاضر فشار زیادی را در باشگاه متحمل شده و حتی صحبت از استعفای زود هنگام این مدیر است، زیرا مشکلات مالی استقلال بسیار زیاد است و حتی وام دویست میلیاردی که قول آنرا به وی دادند نیز نمی‌تواند مشکلات استقلال را رفع کند، زیرا استقلال علاوه بر طلبکاران خارجی بسیار با مشکلات داخلی نیز روبروست که آن‌ها نیز دست کمی از مشکلات بزرگ این تیم ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->