نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد فیفا پنجره نقل و انتقالات استقلال را باز کرد! + عکس حردانی لیگ قهرمانان را از دست داد خطیر: مدیران استقلال از قوانین بالادستی خبر نداشتند! مدافع رئال مادرید در فکر خداحافظی از فوتبال!
سرخط خبرها

توقف دوباره رکن آذین در روز پیروزی درخشان فرش‌آرا

  • کد خبر: ۱۳۷۵۸۶
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۸
توقف دوباره رکن آذین در روز پیروزی درخشان فرش‌آرا
نمایندگان فوتسال مشهد روز متفاوتی را در لیگ برتر پشت سر گذاشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور امروز با انجام هفت دیدار در شهر‌های مختلف به انجام رسید که مس سونگون صدرنشین توانست در مشهد با ثبت پیروزی ۶ بر ۲ مقابل رکن‌آذین فاصله خود را در صدر با سایر تعقیب‌کنندگان به عدد پنج برساند.
شاگردان اسماعیل تقی پور در مشهد مقابل تیم رکن‌آذین خاورمیانه قرار گرفتند. آن‌ها با ارائه بازی برتر و درخشش مهدی جاوید، توانستند این بازی را با پیروزی پرگلی در نهایت پشت سر بگذارند. جاوید که فوتبالش را از مشهد شروع کرده، در این بازی هت‌تریک کرد و یک بار هم پاس گل داد تا به تنهایی عنوان ستاره این میدان را به خودش اختصاص دهد.
تیم بی‌غم در نیمه دوم این بازی بسیار بهتر ظاهر شد، اما زورش به تجربه و قدرت بازیکنان مس سونگون نچربید تا تن به شکست ۶ بر ۲ بدهد.
یکی از اتفاقات ویژه این مسابقه غیبت حید بی‌غم روی نیمکت مشهدی‌ها بود. شنیده‌ها حاکی از آن است که این مربی بخاطر عدم دریافت مطالباتش از باشگاه، فعلا روی نیمکت این تیم نمی‌نشیند تا تیره روزی‌های رکن آذین ادامه داشته باشد.
فرش آرا دیگر نماینده فوتسال مشهد هم امروز مهمان کراپ الوند بود و با ارائه یک بازی جذاب موفق شد میزبان خوش نام خودش را از پیش رو بردارد. شاگردان رضا لک در این بازی ابتدا از حریف مشهدی خود پیش افتادند، اما گل تساوی را در همان نیمه اول به ثمر رساندند. این بازی که با اعتراضات شدید فرش آرا به داور همراه بود و بار‌ها متوقف شد در نهایت تمرکز میزبان را بر هم زده و این تیم قدرت بهادری بود که از فرصت‌ها به بهترین شکل بهره برد و در پاورپلی کراپ که هدفی جز حفظ کورس مدعیان بالای جدول را نداشت به برتری دست یافت و با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی رسید.

سایر نتایج مسابقات این هفته به همراه جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتسال را در ادامه با هم مرور می‌کنیم:

توقف دوباره رکن آذین در روز پیروزی درخشان فرش‌آرا

توقف دوباره رکن آذین در روز پیروزی درخشان فرش‌آرا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->