خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
محاسبه همه احتمالات بقای ««رکن‌آذین خاورمیانه مشهد» در لیگ‌برتر فوتسال

در حد معجزه

  • کد خبر: ۱۳۹۱۱۸
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
در حد معجزه
مرتضی اخوان
خبرنگار مرتضی اخوان

شهرآرانیوز؛ قطار لیگ‌برتر فوتسال کشور به‌سرعت در حرکت است و از همین حالا تیم‌ها فقط ۱۰ تقابل دیگر تا ایستگاه پایانی دارند. جدال‌هایی که هرکدامش برای بالانشینان و پایین‌نشینان حکم مرگ و زندگی دارد و برای تیم‌هایی که ره میانه در پیش گرفته‌اند، بازی‌های حیثیتی است. تیم فوتسال رکن‌آذین خاورمیانه مشهد هم که با چهار امتیاز به قعر جدول چسبیده است، ۱۰ فینال پیش‌رو دارد که محاسبات آماری نشان می‌دهد دست‌کم باید در پنج بازی از این بازی‌ها پیروز باشد تا باز شاید و به‌حکم اماواگر در لیگ بماند. تیمی که این روز‌ها هیچ وضعیت خوبی ندارد و بعد از جدایی حمید بی‌غم، هنوز تکلیف سرمربی‌اش مشخص نشده است و مدیرانش برای تعیین سرمربی از میان سه گزینه مدنظر، باهم جلسه گذاشتند و خروجی‌اش قرار است همین امروز و فردا اعلام شود. این‌همه درحالی است که رکن‌آذین فردا در یک بازی حساس خانگی باید به‌مصاف سفیر گفتمان برود و از همین بازی، سه‌امتیاز‌ها برای نماینده مشهد حکم پادزهر کابوس سقوط را دارد.

۶ دیدار خانگی فینال‌گونه

رکن‌آذین از اقبال خوشی که دارد، در ۱۰ هفته پایانی شش‌بار باید در خانه و در سالن تاکسی‌رانی به میدان برود؛ موضوعی که می‌تواند برای این تیم یک پوئن باشد. در سوی مقابل، مشهدی‌ها چهار بازی را هم باید خارج از مشهد و در شهر‌های بندرعباس، قزوین، اصفهان و کلاردشت برگزار کنند.

البته این را هم نباید فراموش کرد که بازی‌های خانگی نماینده مشهد هم اصلا آسان نیست؛ دیدار‌هایی که یا مقابل بالانشینان مدعی است یا با پایین‌نشینان هم‌جایگاهی که آن‌ها هم نگران سقوط هستند و بازی برایشان حکم دوئل مرگ و زندگی را دارد. رکن‌آذین مقابل سفیر گفتمان، قند کاترین آمل، فرش‌آرای مشهد، فولاد زرند ایرانیان، آناصنعت پاسارگاد قم و سن‌ایچ در خانه به میدان می‌رود و برابر صنایع پشتیبان هرمزگان، کراپ الوند، گیتی‌پسند و زندی‌بتن کلاردشت در خارج از خانه بازی می‌کند.

۲ جدال سخت تا بازی‌های خانگی سخت‌تر

نماینده مشهد فردا از ساعت شانزده مقابل سفیر گفتمانی به میدان می‌رود که در سه هفته گذشته برد‌هایی عجیب‌وغریب به‌دست آورده است. تیمی که ابتدا گیتی‌پسند و کراپ مدعی را از پیش‌رو برداشت و بعد هم زندی‌بتن را در خانه با اختلاف زیاد نابود کرد. البته این پایان کابوس مشهدی‌ها نیست و هفته بعد هم باید در بندرعباس با صنایع هرمزگان احیاشده مصاف کنند. تیمی که هفته قبل در خانه سن‌ایچ مدعی قهرمانی را ۸ بر ۰ برد!

تیم رکن‌آذین بعد از این دو بازی تازه به سه بازی خانگی پشت‌سرهم می‌رسد که اولی‌اش با رقیب مستقیم در مسیر سقوط یعنی قند کاترین آمل است و دومی‌‎اش با فرش‌آرا، تیم همشهری است! مشهدی‌ها که بازی سوم خانگی‌شان را هم با فولاد زرندی برگزار می‌کنند، این هفته‌ها اوج گرفته‌اند و به پله پنجم جدول چشم دارند.

۳ جدال با ۳ مدعی

بعد از این بازی‌هاست که نماینده مشهد در پنج جدال پایانی سه جدال با مدعیان قهرمانی دارد؛ ابتدا کراپ، بعد گیتی‌پسند و دست‌آخر هم سن‌ایچ. شاید تنها امیدواری رکن‌آذین در این هفته‌ها به مبارزه مقابل آناصنعت پاسارگاد قم و زندی‌بتن کلاردشت باشد. دو تیمی که دست‌کم روی کاغذ شکست‌دادن آن‌ها ممکن است. البته بازی با زندی‌بتن بازی آخر است و شاید تا آن موقع تکلیف بقا یا سقوط نماینده مشهد مشخص شده باشد.

نیاز مبرم به ۵ برد و ۵ باخت!

تیم قند کاترین آمل، تیم رده دوازدهم جدول است که با هفده امتیاز فعلا در منطقه امن است و رکن آذین اگر می‌خواهد در لیگ بماند، باید دست‌کم به امتیازات این تیم برسد. نماینده مشهد همین حالا با قند کاترین سیزده امتیاز فاصله دارد و این یعنی باید دست‌کم پنج بازی از ۱۰ بازی باقی‌مانده را ببرد و قندی‌های آمل دست‌کم پنج بازی را ببازند!

اتفاقی که با محاسبات فنی و فوتسالی غیرممکن است، مگر معجزه‌ای از آسمان نازل شود و به داد نماینده دوم فوتسال مشهد برسد. این مسئله را هم باید در نظر گرفت که قند تیمی است که این هفته توانسته بود در خانه گیتی‌پسند مدعی قهرمانی را ۲ بر ۱ شکست دهد! کاری که هیچ‌وقت در طول این فصل نماینده مشهد نکرد و نه‌تن‌ها نشانی از یک تیم نداشت، بلکه با انواع‌واقسام حاشیه‌ها و مشکلات روبه‌رو بود.

در حد معجزه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->