تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است
سرخط خبرها

اخراج ذلّت‌بار آمریکا از منطقه نتیجه انتقام ترور سپهبد سلیمانی خواهد بود

  • کد خبر: ۱۳۷۷۷
  • ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۵
اخراج ذلّت‌بار آمریکا از منطقه نتیجه انتقام ترور سپهبد سلیمانی خواهد بود
عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با بیان اینکه اخراج ذلت‌بار آمریکا از منطقه نتیجه انتقام ترور سردار سلیمانی خواهد بود، تاکید کرد: نابودی رژیم صهیونیستی با این اقدام حماقت‌بار آمریکا، تسریع می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا زاکانی، عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با تاکید بر اینکه اقدام تروریستی و نقض جدی حقوق بشر آمریکا کاملا با خوی جنایتکارانه نظام سلطه و سردمداران شیطان بزرگ تطبیق دارد، گفت: بدون تردید این اقدام جنایتکارانه پاسخ مناسب و در خور را طلب می‌کند که رهبر انقلاب اسلامی از آن به عنوان یک انتقام سخت یاد کردند.

**حاج قاسم باعث شد غرب در منطقه به اهدافش نرسد

وی با اشاره به انگیزه‌های نظام سلطه در ترور سپهبد قاسم سلیمانی، افزود: نقش حاج قاسم در خنثی سازی توطئه‌ها علیه ملت‌های منطقه در چارچوب‌های قانونی و شئون انسانی و حقوق بشری موجب شد که دولت‌های غربی به هیچ کدام از دستاورد‌هایی که در منطقه پیش بینی کرده بودند، نرسند.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب، با اشاره به مجاهدت‌های شبانه روزی شهید سپهبد قاسم سلیمانی، اظهارداشت: طراحی‌های دشمن در تمام میدان‌های شمال آفریقا و غرب آسیا توسط حاج قاسم سلیمانی خنثی شد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: آمریکا با بیش از ۷ هزار میلیارد دلار هزینه در منطقه، شکست‌های متعددی را متحمل شده بودند و عامل اصلی آن را محور مقاومت و عنصر کلیدی این محور را حاج قاسم سلیمانی می‌دانستند.

زاکانی با بیان اینکه آمریکا با این اقدام تروریستی به زعم خود انتقام شکست‌های متعددش در منطقه را گرفت، تصریح کرد: این جنایت آن‌ها حرکتی فوق العاده تروریستی و ضد حقوق بشری بود.

** انتقام سخت، هم پاسخ مستقیم خواهد بود هم آتش به اختیار

وی با تاکید بر اینکه انتقام سختی در انتظار عاملان این جنایت خواهد بود، عنوان کرد: انتقام سخت ما هم مقابله مستقیم و پاسخ صریح جمهوری اسلامی ایران را شامل می‌شود و هم به صورت آتش به اختیار از سوی توانمندی‌های مقاومت سیلی سختی را در منطقه به آمریکا زده خواهد شد.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با بیان اینکه اخراج ذلت بار آمریکا از منطقه نتیجه این انتقام سخت خواهد بود، تاکید کرد: نابودی غده سرطانی منطقه یعنی رژیم صهیونیستی با این اقدام حماقت بار آمریکا، تسریع خواهد شد.

وی گفت: این شهادت شرایطی را ایجاد خواهد کرد که پایه‌های مقاومت مسلمین در برابر مستکبرین در سراسر جهان مستحکم شده و به فضل الهی ستون فقرات نظام سلطه خواهد شکست.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با اشاره به استقبال مردم در عراق و شهر‌های مختلف کشور از پیکر حاج قاسم سلیمانی، گفت: این حضور گسترده مردم و استقبال از پیکر این شهید بزرگوار در عراق و ایران موجب بیداری و خودآگاهی جدی و نیز اقبال به حضور در مسیری که این شهید علمدار آن بود، خواهد شد.

زاکانی گفت: این شهید هم در داخل اثرات مهمی در مسیر همگرایی و وحدت و ایجاد ظرفیت‌های جدید برای خط مقاومت خواهد داشت و هم در منطقه و جهان آثار خود را گذاشته و در آینده نیز خواهد گذاشت.

** باید از زمینه‌سازان پررویی آمریکا گلایه کرد

نماینده سابق مجلس با اشاره با اینکه تعرض دشمن به حاج قاسم سلیمانی، تعرض به یک نفر نبود بلکه جنایت در حق یک ملت بود، گفت: در بخش دیگری از ماجرا باید گلایه‌ها از کسانی باشد که در داخل کشور از خود تزلزل نشان دادند و زمینه پرویی و بی حیایی آمریکا را فراهم کردند.

زاکانی با اشاره به اینکه رفتار دو گانه آمریکا در فرستادن پیغام برای انتقام در سطحی مشابه و از سوی دیگر تهدید‌های توئیتری ترامپ، گفت: هیچ کدام از این رفتار‌های مسئولان ایالات متحده آمریکا از سر قدرت نیست و نمی‌دانند که اگر همه سران آمریکا هم جمع شوند به اندازه یک حاج قاسم سلیمانی ما ارزش ندارند.

**تهدید آمریکا از سر استیصال است

عضو شورای نیرو‌های انقلاب ادامه داد: تهدید کردن‌های آن‌ها نیز از سر استیصال است؛ صدای لرزان و چهره پریشان دولتمردان آمریکا پشت این تهدید‌ها دیده می‌شود، زیرا ۴۱ سال است ملت ایران را تهدید کردند و دیدند که این تهدید‌ها هیچ اثری ندارد.

وی گفت: ما باید یک اقدام قاطع، هوشمندانه و سختی را انجام دهیم تا دشمن هرگز اجازه تکرار چنین اقداماتی را نداشته باشند؛ اگر ما یک قدم عقب بنشینیم آن‌ها صد قدم جلوتر خواهند آمد.

**برخی هنوز الفبای مبارزه را نمی‌فهمند

عضو شورای ائتلاف در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه در داخل کشور شاهدیم که برخی هنوز الفبای مبارزه با استکبار را فهم نمی‌کنند و در همین شرایط پیش آمده نیز توصیه به مذاکره می‌کنند و در شرایطی که گرگی نسبت به ملت ایران درندگی از خود نشان داده، برخی با این صحبت‌ها بزرگترین خدمت را به ترامپ می‌کنند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->