افتتاح پارکینگ طبقاتی توحید مشهد پس از سال‌ها انتظار هوای کلانشهر مشهد برای دهمین روز پیاپی، در وضعیت «هشدار» قرار دارد (۶ آذر ۱۴۰۳) کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم
سرخط خبرها

آغاز و پایان کلان‌پروژه‌های شهری را اعلام کنید

  • کد خبر: ۱۳۸۳۴۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
آغاز و پایان کلان‌پروژه‌های شهری را اعلام کنید
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در نطق پیش از دستور شصت و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر خواستار تعریف کلان‌پروژه‌های این دوره مدیریت شهری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی، عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، ناطق پیش از دستور شصت و یکمین جلسه علنی بود؛ متن نطق به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت روز دانشجو، در آستانه شانزدهم آذرماه، با اشاره به سخن شهید آیت الله بهشتی که در تعبیری زیبا می‌فرمایند: «دانشجو موذن جامعه است. اگر این موذن خواب بماند جامعه خواب می‌ماند.» که این مهم نشان‌دهنده نقش اصلی دانشجو در بصیرت‌افزایی و آگاه‌سازی جامعه است.

در این مجال در جایگاه نه یک عضو شورا، بلکه با سابقه ۱۸ ساله اشتغال در چهار معاونت شهرداری، در معاونت فرهنگی، معاونت خدمات شهری، معاونت برنامه ریزی و منابع انسانی و در معاونت مالی و پشتیبانی و تجربه حاصله در چندین دوره شهرداری از زمان جناب آقای بنی هاشم تا دوره آقای کلایی و همینطور سه سال تجربه در دانشگاه، به عنوان یک کارشناس دغدغه‌مند و یک شهروند مطالبه‌گر نکاتی را به محضر جناب شهردار و همکارانم در مجموعه شهرداری بیان خواهم نمود.

اکنون شورا در جایگاه سیاست گذاری و ناظر بر عملکرد شهرداری به عنوان نماینده مردم مطالباتی از جناب شهردار و مجموعه شهرداری دارد که در ادامه خاطر نشان می‌کنم.

سیاست‌های شورا در دو مقطع، در ابتدا در زمان انتخاب شهردار که کاندیدای مختلف برنامه هایشان را ارایه نمودند و همچنین در گام بعدی در زمان ابلاغ سیاست‌های شورا به محضر ایشان رسیده است.

باید بر اساس سیاست‌های شورا، برنامه، بودجه، ساختار‌ها و فرایند‌های اجرایی برنامه‌ریزی شود.

برنامه باید با سیاست‌های شورا و اسناد فرادستی نظام و بیانیه گام دوم انقلاب و همه و همه هماهنگ باشد و الزامات تحقق آن دیده شود؟ اگر از برنامه تعاملی صحبت می‌کنیم بایستی ساختار‌ها و فرهنگ متناسب با آن را در شهرداری ساری و جاری شود. لازمه برنامه تعاملی و انعطاف پذیر، فرهنگ تعهد و تعلق‌خاطر و مسئولیت‌پذیری و کار تیمی در سیستم است.

در این زمینه سه موضوع اصلی پس از تدوین برنامه که مطالبه اصلی این شوراست و در دوره‌های گذشته در انتهای دوره بدان پرداخته می‌شده است، اکنون با توجه تخصص اعضای شورا در حوزه مجموعه شهرداری در ابتدای دوره مطرح شده و مد نظر است:

بسته جامع کلان پروژه‌های محرک توسعه
تعامل با دستگاه‌های استان
توجه ویژه به منابع انسانی

بسته جامع کلان پروژه‌های محرک توسعه باید بر اساس سیاست هادر برنامه ارائه شود؛ کلان پروژه‌ها باید از چند منظر گستره تاثیرگذاری در بین مخاطبان (زائرین و مجاورین)، در برداشتن نگاه بلندمدت زیرساختی و قابلیت اجرایی و ملموس بودن برای مردم مد نظر باشد.

انتظار است شهردار محترم دوره‌های پیشین شهرداری را بررسی نمایند و بر اساس الگوگیری بهینه کلان پروژه‌های این دوره را به صورت مستند ارائه و برنامه ریزی نماید. مطالعات پروژه‌ها باید پیش بینی شود؛ و در اصلاح بودجه لحاظ گردد؛ و پس از آن زمان‌بندی آغاز و پایان پروژه‌ها و فرایند کنترل پروژه متناسب آن صورت گیرد. باید توجه داشته باشیم که چه یادگاری برای مردم به یادگار می‌گذاریم.

درخواست دوم هم که از اصول مدیریت هماهنگ است برقرار تعامل حداکثری و هماهنگی با دستگاه‌های استانی است. چرا که هماهنگی در جهت درک کاستی‌ها و کمک به رفع آن در هر یک از دستگاه‌های مسئول که همه با هم مسئولیت و وظیفه توسعه شهر و استان و در سطح کلان کشور را بر عهده گرفته‌اند از الزامات حکمرانی شایسته و شایسته این دوره از مدیریت شهری نیز است. تعامل باید دوسویه باشد. جسارت مدیران شهرداری نباید در عمل گرفته شود. کمک کنیم که قوانین پشتیبان خدمت گذاری به مردم باشد؛ و در آخر توجه ویژه به منابع انسانی در جهت توسعه توان سیستم شهرداری و هم‌راستایی اهداف فردی و سازمانی در خانواده بزرگ شهرداری نیز مهمترین و اساسی‌ترین درخواست در نطق امروزم از شهردار ارجمندمان است. چه کسی قرار است به سه میلیون شهروند و ۳۰ میلیون زائر خدمات شایسته ارائه کند؟ باید احساس تعلق ارتقا یابد. در تمام لایه‌های شهرداری تا سطوح کارگری روح برنامه نهادینه شود. همه باید بدانند اقدامات اساسی و علی الخصوص کلان پروژه‌ها برای تمرکز اقدامات چیست تا با یاری هم به قله بلند مدیریت شهری که همانا خادمی شایسته شهر امام مهربانی است برسیم.

تا توانی به جهان خدمت محتاجان کن به دمی یا درمی یا قدمی یا قلمی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->