توضیحات کارگردان «پیرپسر» درباره نقش حسن پورشیرازی در این فیلم الهام پاوه‌نژاد از «شکارگاه» به تاریخ باستان ایران رسید انیمیشن «روبوگوبو» به نمایش خانگی آمد دو انتخاب غیرمنتظره در تولیدات تلویزیونی | سریال شبکه سه را شبکه دو پخش می‌کند! «برو‌ پی کارت» ویژه برنامه‌ای برای کنکوری‌ها عاشورا در قاب هنر معاصر | گزارشی از نمایشگاه «رستاخیز» در نگارخانه رضوان مشهد + فیلم فیلم «پیرپسر» کپی از فیلم «قاتل و وحشی» بوده است؟ | واکنش پسر حمید نعمت‌الله به اکتای براهنی + عکس جایگزین سریال بوعلی سینا از شبکه آی فیلم مشخص شد + زمان پخش و خلاصه داستان سروش صحت با «پل» به جشنواره فیلم فجر می‌رود سریال «وحشی ۲» به زودی منتشر می‌شود + زمان پخش و خلاصه داستان فیلم سینمایی «برای آوا» به جشنواره اسپانیا رسید فیلم کوتاه «شال سیاه» نامزد یک جشنواره آمریکایی شد جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران فراخوان داد آمازون، «یوسف مصر» را می‌سازد واکنش حمید فرخ‌نژاد به انتقاد حامد بهداد: «من باختم، اما عصبانیم نکن» + فیلم نگاهی به فصل سوم برنامه «از سرگذشت» ماجرای قاچاق فیلم مرد عینکی چه بود؟ برنامه‌های آشپزی تلویزیون برای همدردی با مردم غزه تعلیق شدند اعضای شورای سیاست‌گذاری جشن عکاسان سینمای ایران را بشناسید + اسامی فیلم‌های سینمایی نهمین هفته تابستانی شبکه کودک و امید مشخص شد + زمان پخش
سرخط خبرها

«مومیایی‌ها» و «فلش» در راه سینما

  • کد خبر: ۱۳۸۶۰۸
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
«مومیایی‌ها» و «فلش» در راه سینما
«مومیایی‌ها» و «فلش» دو اثر جدید برادران وارنر ماه‌های فوریه و ژوئن سال ۲۰۲۳ به سینما‌ها می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برادران ورنر اعلام کرد که پویانمایی مومیایی‌ها در ۲۴ فوریه سال میلادی آینده اکران محدودی خواهد داشت.

مومیایی‌ها داستان سه مومیایی را دنبال می‌کند که در لندن امروزی زندگی می‌کنند. این‌ها در طی یک سری اتفاقات ناگوار، به لندن امروزی سر می‌زنند و در جستجوی حلقه‌ای قدیمی متعلق به خانواده سلطنتی که توسط لرد کارنابی باستان‌شناس طماع دزدیده شده، سفری خنده‌دار را آغاز می‌کنند.

این پویانمایی را خوان ژسوس گارسیا گالوچا با تیم صداپیشگی به رهبری شان بین - Sean Bean و هیو بونوئل - Hugh Bonneville کارگردانی می‌کند.

وارنرز پیکچرز همچنین اعلام کرد که فیلم سینمایی فلش با بازی ازرا میلر در ۱۶ ژوئن ۲۰۲۳ به روی پرده سینما‌ها خواهد رفت.

این اثر که توسط برادران وارنر پیکچرز، دی‌سی فیلمز، دوبل دریم و دیسکو فکتوری تولید و قرار است توسط برادران وارنر پیکچرز توزیع شود را اندی موسکیتی بر اساس فیلمنامه‌ای از کریستینا هادسون کارگردانی می‌کند.

فلش پیشتر قرار بود ۲۳ ژوئن اکران شود که تاریخ جدید اعلام شده فرصت تنفس بیشتری به این اثر ابرقهرمانی پیش از اکران ایندیانا جونز و گردانه سرنوشت دیزنی که در سی‌ام ژوئن به پایان می‌رسد، می‌دهد.

فلش که بر پایه شخصیتی به همین نام ساخته می‌شود، چهاردهمین فیلم دنیای توسعه‌یافته دی‌سی به شمار می‌رود.

در این فیلم، ازرا میلر، در نقش بری آلن / فلش در کنار ران لیوینگستون، مایکل کیتون، کرسی کلمونس، مایکل شنون، آنتیه تراوه، ساشا کال و بن افلک ایفای نقش می‌کنند.

داستان از این قرار است که فلش به گذشته سفر می‌کند تا جلوی مرگ مادر خود را بگیرد و این کار عواقب ناخواسته‌ای را به دنبال می‌آورد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->