فیلم کوتاه «سیاگالش» آماده نمایش شد ساخت دنباله «سیمپسون ها» پس از سال‌ها محسن تنابنده و مهران احمدی در سریال «کندو» هم‌بازی می‌شوند خشم انجمن بازیگران آمریکا علیه بازیگر هوش مصنوعی «پلوریبوس»؛ سریال جدید وینس گیلیگان، خالق «برکینگ بد» اسامی فیلم‌های مرحله نهایی جوایز ایسفا اعلام شد بزرگداشتی برای چهلمین روز درگذشت استاد محمود فرشچیان چرا موسیقی «رَپ» مجوز نمی‌گیرد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ «آقای دیوانه» روانه بازار شد! سفرنامه «عطر فلفل» منتشر شد روزی که سعید روستایی برای اولین بار مقابل دوربین رفت دستمزدهای میلیاردی در شبکه نمایش خانگی | هزینه‌های پنهان تولید سریال‌ها غفلت سینمای ایران از نوجوانان قهرمان دفاع مقدس «سوپرمن» در ده روز تاریخ‌ساز شد نوبل ادبیات ۲۰۲۵؛ رقابت نویسندگان با موسیقیدان‌ها! الناز ملک در پشت صحنه فیلم جدید منوچهر هادی + عکس فرهاد اصلانی تنها انتخاب برای نقش اصلی «لاک‌پشت» بود پویانمایی یوز؛ سفیر جدید حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض
سرخط خبرها

بازگشت ادریس البا با «لوتر» به سینماها

  • کد خبر: ۱۴۱۲۷۲
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰
بازگشت ادریس البا با «لوتر» به سینماها
فیلم سینمایی «لوتر: خورشید سقوط کرده» با بازی ادریس البا در سال نوی میلادی و مارس ۲۰۲۳ اکران می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جزییات جدیدی درباره فیلم جدیدی که بار دیگر ادریس البا را در نقش کارآگاهی به نام لوتر تصویر می‌کند، اعلام شد.

نتفلیکس با آشکار کردن نام این فیلم با عنوان «لوتر: خورشید سقوط کرده» اعلام کرد آن را مارس ۲۰۲۳ استریم می‌کند.

آخرین بار البا در فصل پنجم سریال «لوتر» بی‌بی‌سی دیده شد که دستگیر شده و شخصیت آلیس هم ممکن است مرده باشد. اکنون این فیلم ادامه‌ای بر آخرین فصل سریال است.

داستان فیلم درباره یک قاتل سریالی است که لندن را عرصه تاخت و تاز خود کرده و در عین حال کارآگاه جان لوتر فوق‌العاده، اما بدنام، پشت میله‌هاست. لوتر تصمیم می‌گیرد از زندان فرار کند و وظیفه‌اش را به هر قیمتی شده انجام دهد. نقش ۲ شخصیت منفی فیلم را سینتیا اریوو و اندی سرکیس بازی می‌کنند و درموت کرالی نیز در نقش مارتین شنک بار دیگر حضور دارد.

نتفلیکس با همکاری بی‌بی‌سی «خورشید سقوط کرده» را تولید کرده است. نیل کراس نویسندگی فیلم و جیمی پین کارگردانی آن را برعهده داشته‌اند. آن‌ها در کنار البا تهیه‌کننده فیلم هم بوده‌اند.

سریال «لوتر» در قالب پنج فصل ساخته شد و از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ از بی‌بی‌سی وان پخش شد. روث ویلسون، استیون مکینتاش، ایندیرا وارما، پل مک‌گان، ساسکیا ریوز و وارن براون دیگر بازیگران سریال «لوتر» بودند.

این سریال ۱۱ نامزدی امی کسب کرد که شامل بازی البا و نویسندگی کراس هم بود. البا برای این سریال نامزدی بفتا را هم کسب کرد و سال ۲۰۱۶ جایزه انجمن بازیگران آمریکا را برد. وی سال ۲۰۱۲ نیز برای همین سریال گلدن گلوب را از آن خود کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->