اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

با ۱۰ درصد کاهش سرعت؛ ۴۰ درصد در امان باشید

  • کد خبر: ۱۳۸۹۳
  • ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۳
با ۱۰ درصد کاهش سرعت؛ ۴۰ درصد در امان باشید
مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی و اقتصاد حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: در صورت کاهش پنج تا ۱۰ درصدی میانگین سرعت در جاده‌ها احتمال آسیب‌های ناشی از تصادفات حدود ۴۰ درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرا نیوز، جواد هدایتی در نشستی با عنوان "ارائه الگوی راه ایمن با تمرکز بر مدیریت سرعت به منظور تحقق ایمنی پایدار در جاده‌های خراسان رضوی" در مشهد افزود: در همه تصادفات، سرعت یا عامل اصلی است یا عامل تشدید کننده که به صورت تصاعدی در شدت خسارات نقش دارد.

وی ادامه داد: براساس مطالعات انجام شده در تصادف وسیله نقلیه با عابر پیاده اگر سرعت خودرو حدود ۳۰ کیلومتر در ساعت باشد احتمال مرگ عابر پنج درصد است که در سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت این احتمال به حدود ۱۰۰ درصد می‌رسد.

وی گفت: با توجه به توانمندی‌های خراسان رضوی در حوزه ایمنی، این استان هم از نظر توانمندی‌های مدیریتی و هم کارشناسی یکی از استان‌های پیشرو در این عرصه است.

هدایتی افزود: با توجه به محدودیت‌های منابع مالی، باید به سوی کارهای کم هزینه رفت و مدیریت سرعت یکی از موضوعات دارای این ویژگی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: امیدوارم خروجی این نشست موجب کاهش قابل توجه کشته شدگان سفرهای نوروزی در سال ۹۹ شود.

ابراهیم نصری افزود: ما وظیفه داریم به عنوان متولی جاده‌های استان، بستر امن برای تردد مردم در این جاده‌ها فراهم کنیم.

معاون دفتر ایمنی حمل و نقل و دبیرخانه کمیسیون ملی ایمنی راه‌های کشور نیز گفت: خراسان رضوی یکی از سه استان انتخاب شده برای پیاده سازی آزمایشی طرح کاهش سرعت در جاده‌های کشور است.

هرمز ذاکری افزود: در این نشست به برنامه‌ریزی برای اجرای آزمایشی این طرح پرداخته شد تا خراسان رضوی نیز در کنار استان‌های اصفهان و مرکزی به اجرای آزمایشی آن بپیوندد.

فرمانده پلیس راه خراسان رضوی هم گفت: این استان را می‌توان مهمترین استان کشور در حوزه حمل و نقل جاده‌ای مسافر دانست و همین امر موجب وجود تلفات قابل توجه این استان در جاده شده است.

سرهنگ هادی امیدوار با اشاره به روند کاهش تلفات جاده‌ای استان در سال‌های گذشته افزود: تلفات جاده‌ای استان از  هزار و ۱۴۵ نفر در پایان سال ۱۳۸۹ به ۷۱۵ نفر در پایان سال ۱۳۹۷ رسیده که حدود ۵۰۰ نفر کاهش دارد.

وی ادامه داد: امسال نتوانستیم این روند را ادامه دهیم و تا پایان آذر ماه حدود ۱۰۷ نفر افزایش تلفات نسبت به سال گذشته داشته‌ایم که دلیل عمده آن، کاهش بخشی از سامانه‌های ثبت تخلفات جاده‌ای به دلایلی از قبیل آسیب، تخریب و سرقت بوده است.

سرهنگ امیدوار گفت: در برخی جاده‌ها که اقدامات فیزیکی برای آرام سازی تردد انجام دادیم این طرح نتایج خوبی داشته است.

مهدی حسینی، دبیر شورای هماهنگی حمل‌ و نقل و ترافیک خراسان رضوی نیز گفت: براساس آمارها ۵۵ تا ۷۰ درصد سوانح رانندگی ناشی از رفتار رانندگان است که این امر گویای اهمیت پرداختن به این قبیل موضوعات است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->