بزرگداشتی برای رابرت ردفورد در جشنواره ساندنس پشت‌صحنه سریال «پسران هور» در شبکه یک + زمان پخش «رادیون»؛ بازخوانی عشق و نوستالژی در قالب یک فیلم کوتاه مشهدی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ واکنش وزیر ارشاد به حواشی بازداشت بازیگر معروف تیزر فیلم «بچه مردم» هم‌زمان با آغاز اکران رونمایی شد + فیلم فرزاد حسنی: مجری خوب مجری «کم‌خطر» است! گمانه‌زنی‌ها درباره حضور فریبا کوثری در سریال «سلمان فارسی» رقابت فیلم «آه! چه روز‌های خوشی بود!» در جشنواره فیلم «شب‌های سیاه تالین» سومین روز جشنواره فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۴ چگونه گذشت؟ انتشار ۲ کتاب جدید | از «تفکر دلفینی» تا «قدرت عشق» اهمیت داستان «حسنک» از زبان دکتر محمدجعفر یاحقی رضاکیانیان درگیر پرونده قضایی شد | درباره فیلم کوتاه «یادداشت‌های زیرزمینی» ۱۰ فیلم کوتاه برتر از نگاه تماشاگران‌ در دومین روز جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران زمان اختتامیه چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد تصویری جالب از الناز شاکردوست در پشت صحنه «کج پیله» + عکس انتشار کتابی تازه درباره ساختار مدها در موسیقی دستگاهی ایران
سرخط خبرها

خاطره محمد گلریز از سرود‌های زنده یاد اسفندیار قره باغی

  • کد خبر: ۱۳۹۰۸۶
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
خاطره محمد گلریز از سرود‌های زنده یاد اسفندیار قره باغی
محمد گلریز خواننده موسیقی انقلابی گفت: آقای قره باغی سرود‌های حماسی و انقلابی را با قدرت می‌خوانند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد گلریز خواننده موسیقی انقلابی، درباره مرحوم قره باغی گفت: از اوایل انقلاب با آقای قره باغی دوست بودیم، مرد بسیار دوست داشتی و خوب و مهربان بودند از لحاظ کاری هم آقای قره باغی تحصیلات آکادمیک داشتند و کاربلد و باسواد بودند.

وی ادامه داد: کار‌هایی که انجام دادند بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است و در روز‌هایی که هنوز طاغوت فعالیت می‌کرد آقای قره باغی سرود‌های حماسی و انقلابی را با قدرت می‌خوانند و مردم هم در راهپیمایی‌ها آن سرود‌ها را می‌خوانند و از اوایل انقلاب همراه مردم انقلابی بودند.

گلریز عنوان کرد: سرود «آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو» یکی از معروفترین سرود‌های آقای قره باغی بود که شعر آن را حمید سبزواری سروده‌است و آهنگش را احمدعلی راغب ساخته‌است و یکی از شعار‌های ماندگار شد و هر سال در ۱۳ آبان هرسال این سرود اجرا می‌شد.

گفتنی است:اسفندیار قره باغی ملقب به «صدای انقلاب»، ۱۷ آذر ۱۴۰۱ در سن ۷۹ سالگی به دلیل بیماری دارفانی را وداع گفت.

اسفندیار قره باغی اول بهمن ماه سال ۱۳۲۲ در شهر تبریز محلّه مقصودیه، کوچه قره باغی متولد شد. پدرش قلی خان سالار از مالکین آذربایجان با آشنایی به هفت زبان و از طنز پردازان مشهور بود.

اوّلین اُپرای رادیویی آن مرحوم در سال ۱۳۵۰ (سرود‌ای ایران) است که با همکاری ارکستر بزرگ (رادیو تلویزیون ملی ایران) با رهبری فرهاد فخرالدینی انجام گرفت؛ آهنگساز این سرود مرحوم روح اله خالقی و شعر آن از زنده یاد حسین گل گلاب است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->