«هناس» به مناسبت سالروز شهادت داریوش رضایی‌نژاد روی آنتن شبکه نمایش می‌رود + زمان پخش استوری پژمان بازغی در واکنش به فوت مرحوم سعید راد + عکس پیام رئیس سازمان سینمایی به مناسبت درگذشت «سعید راد» نامه صریح وزارت فرهنگ و ارشاد به اداره کار خراسان‌رضوی بابت بازنشستگی خبرنگاران «ایستاده با گرگ» نامزد جایزه ویژه بخش مستند جشنواره روسیه شد حکایت مرد تن لش و گُنده غول‌های بیابان شاعر یا نویسنده نمی‌تواند مانند یک ربات به صورت مداوم، اثر تولید کند درباره بازی زنده یاد «سعید راد» در سریال های تلویزیونی «بک گراند» به شبکه نمایش خانگی آمد زمان تشییع زنده‌یاد «سعید راد» اعلام شد+ جزئیات کمک چهارونیم‌میلیون‌دلاری «جنیفر لوپز» به فلسطین ساخت سریال «پایتخت ۷» در چه مرحله‌ای است؟ «سکوت تلخ» آماده نمایش شد واکنش پرویز پرستویی به درگذشت «سعید راد» + عکس تصویری قدیمی از مرحوم سعید راد و فرزندانش + عکس «گردبادها» گیشه سینمای آمریکا را تصاحب کرد
سرخط خبرها

خاطره محمد گلریز از سرود‌های زنده یاد اسفندیار قره باغی

  • کد خبر: ۱۳۹۰۸۶
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
خاطره محمد گلریز از سرود‌های زنده یاد اسفندیار قره باغی
محمد گلریز خواننده موسیقی انقلابی گفت: آقای قره باغی سرود‌های حماسی و انقلابی را با قدرت می‌خوانند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد گلریز خواننده موسیقی انقلابی، درباره مرحوم قره باغی گفت: از اوایل انقلاب با آقای قره باغی دوست بودیم، مرد بسیار دوست داشتی و خوب و مهربان بودند از لحاظ کاری هم آقای قره باغی تحصیلات آکادمیک داشتند و کاربلد و باسواد بودند.

وی ادامه داد: کار‌هایی که انجام دادند بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است و در روز‌هایی که هنوز طاغوت فعالیت می‌کرد آقای قره باغی سرود‌های حماسی و انقلابی را با قدرت می‌خوانند و مردم هم در راهپیمایی‌ها آن سرود‌ها را می‌خوانند و از اوایل انقلاب همراه مردم انقلابی بودند.

گلریز عنوان کرد: سرود «آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو» یکی از معروفترین سرود‌های آقای قره باغی بود که شعر آن را حمید سبزواری سروده‌است و آهنگش را احمدعلی راغب ساخته‌است و یکی از شعار‌های ماندگار شد و هر سال در ۱۳ آبان هرسال این سرود اجرا می‌شد.

گفتنی است:اسفندیار قره باغی ملقب به «صدای انقلاب»، ۱۷ آذر ۱۴۰۱ در سن ۷۹ سالگی به دلیل بیماری دارفانی را وداع گفت.

اسفندیار قره باغی اول بهمن ماه سال ۱۳۲۲ در شهر تبریز محلّه مقصودیه، کوچه قره باغی متولد شد. پدرش قلی خان سالار از مالکین آذربایجان با آشنایی به هفت زبان و از طنز پردازان مشهور بود.

اوّلین اُپرای رادیویی آن مرحوم در سال ۱۳۵۰ (سرود‌ای ایران) است که با همکاری ارکستر بزرگ (رادیو تلویزیون ملی ایران) با رهبری فرهاد فخرالدینی انجام گرفت؛ آهنگساز این سرود مرحوم روح اله خالقی و شعر آن از زنده یاد حسین گل گلاب است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->