گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

نخستین مرحله پاداش پایان‌خدمت جانبازان و آزادگان واریز شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۹۵۰۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
نخستین مرحله پاداش پایان‌خدمت جانبازان و آزادگان واریز شد+ جزئیات
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از پرداخت نخستین مرحله پاداش پایان خدمت ۴۲۰۰ نفر از جانبازان و آزادگان مشمول که نسبت به ثبت درخواست بازنشستگی خود اقدام کرده‌اند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود پاکدل با اعلام این خبر گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و تأمین و تخصیص اعتبار لازم از سوی دولت محترم، نخستین مرحله از پاداش پایان خدمت ۴۲۰۰ نفر از جانبازان و آزادگان معزز که نسبت به ثبت درخواست بازنشستگی خود اقدام کرده‌اند در وجه این عزیزان واریز شد.

وی افزود: مبالغ واریزی بر مبنای تعداد سنواتی که حقوق حالت اشتغال پرداخت شده و بر پایه آخرین حکم حقوقی صادره و اقلام مشمول پاداش پایان خدمت محاسبه شده است. احکام بازنشستگی مشمولین ماده ۳۸ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح و مشمولین تبصره یک قانون حالت اشتغال برابر ضوابط قانون مدیریت خدمات کشوری توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران صادر شده و مبنای محاسبه پاداش قرار گرفته است.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در تشریح جزئیات محاسبه پاداش پایان خدمت این مشمولان گفت: پاداش پایان خدمت آن عده از جانبازان و آزادگان معزز که دارای آراء ازکارافتادگی با دو تاریخ متفاوت بوده و همچنین ایثارگرانی که آراء آن‌ها بعد از سال ۱۳۹۵ صادر شده در این مرحله پرداخت نشده است و پس از کنترل نهایی نسبت به پرداخت پاداش آنان اقدام خواهد شد.

پاکدل خاطرنشان کرد: با توجه به بند ۷ بخشنامه شماره ۶۲۶۰۳ مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۳ سازمان اداری و استخدامی کشور موضوع قانون اصلاحیه قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری، افزایش‌های موضوع قانون فوق قابل محاسبه در پاداش پایان خدمت نیست لذا احکام حقوقی شهریورماه سال جاری جانبازان و آزادگان مشمول، مبنای محاسبه پاداش بازنشستگی قرار گرفته است.

وی در مورد جانبازانی که تاکنون موفق به ثبت درخواست خود در سامانه ایثار نشده‌اند، گفت: منوی «درخواست بازنشستگی جانباز» در سایت ایثار برای تمامی جامعه ایثارگری که در قید حیات هستند فعال بوده تا ضمن مطالعه شرایط و ضوابط در صورت دارا بودن شروط بازنشستگی نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند. خانواده جانبازان و آزادگان متوفی نیز از روز دوشنبه ۲۸ آذر ماه سال جاری می‌توانند ضمن مراجعه به بنیاد محل پرونده نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: جانبازان و آزادگانی که قبل از صدور رأی ازکارافتادگی و برقراری حقوق حالت اشتغال در دستگاه دیگری مشغول به خدمت بوده و به هر دلیل اعم از استعفا، بازخرید و از خدمت در دستگاه منفک شده و یا از یگان مربوطه مستمری یا حقوق وظیفه دریافت می‌کردند لازم است گواهی مدت زمان خدمت در آن دستگاه و یا یگان مربوطه را اخذ و تحویل بنیاد محل پرونده نمایند ضمن اینکه جانبازان و آزادگان عزیز مدت حضور در جبهه خود را با هماهنگی یگان مربوطه در سامانه کارت ایثار نیرو‌های مسلح به‌روزرسانی و ثبت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->