رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری انتخابات تناسبی مجلس در تهران، مشهد، تبریز، اصفهان و شیراز برای ۵۰ کرسی+ جزئیات تازه از اصلاح قانون انتخابات

  • کد خبر: ۱۳۹۸۲۶
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
برگزاری انتخابات تناسبی مجلس در تهران، مشهد، تبریز، اصفهان و شیراز برای ۵۰ کرسی+ جزئیات تازه از اصلاح قانون انتخابات
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور با بیان اینکه در کشور ۵ حوزه انتخابیه تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد را داریم که انتخابات آن‌ها قرار است براساس طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس بصورت تناسبی برگزار شود، گفت: براساس این طرح، فقط تکلیف ۵۰ کرسی نمایندگی با مدل تناسبی مشخص می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی حدادی در واکنش  به انتشار برخی اخبار غیردقیق از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس توسط یکی از پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، اظهار داشت: آنچه که از جزئیات طرح منتشر شده ناقص است، این در حالیست که در ماده ۷۳ طرح مذکور آمده است که در حوزه‌های انتخابیه دارای ۴ کرسی و بیشتر، مدلِ انتخابات تناسبی می‌شود لذا این مطلق نیست و در صورت تصویب این طرح،  تنها در حوزه‌های انتخابیه‌ای که کلانشهر دارند،  انتخابات به صورت تناسبی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در کشور ۵ حوزه انتخابیه تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد را داریم و کل مدل تناسبی شامل این ۵ حوزه انتخابیه می‌شود، افزود: براساس این طرح،  فقط تکلیف ۵۰ کرسی نمایندگی با مدل تناسبی انتخاب می‌شوند و مدل برگزاری انتخابات در سایر حوزه‌های انتخابیه‌ تغییری ایجاد نمی‌شود.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نکته دیگر این است که بر اساس طرح ۳ ساز و کار برای ثبت شکایت و اعتراض داوطلبان پیش‌بینی شده و در ۳ مرحله افراد می‌توانند نسبت به فرایند رسیدگی به صلاحیت اعتراض کنند و نظر شورای نگهبان قطعی نیست و داوطلبان می‌توانند نسبت به فرآیند رسیدگی به صلاحیت هم در استان و هم در مرکز شکایت کنند.

حدادی با اشاره به موضوعات غلطی که نسبت به طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در برخی رسانه‌ها منتشر شده است، گفت: در خبری عنوان شده که «نمایندگان گواهی آموزشی می‌گیرند» این در حالی است که در قانون فعلی و در ماده ۲۵ آن از شرایط ثبت نام داشتن مدرک فوق لیسانس و یا معادل آن است و اخذ گواهی آموزشی و یا داشتن مدرک تحصیلی، در قانون فعلی نیز موجود بوده و تنها در طرح اخیر مجلس ابهام  قانون قبلی بر طرف شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->