روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا؛ صدای شهر امام رضا (ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه پیام رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار
سرخط خبرها

فیلم کمدی «بخارست» همچنان در صدر فروش سینما‌های کشور (۲۵ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۰۲۴۹
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
فیلم کمدی «بخارست» همچنان در صدر فروش سینما‌های کشور (۲۵ آذرماه ۱۴۰۱)
فیلم‌های «بخارست»، «لوپتو» و «انفرادی» عناوین پرفروش‌ترین‌های سینما در هفته گذشته را از آن خود کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سینمای ایران این هفته در مجموع هفت میلیارد و ۱۱۳ میلیون و ۳۳۹ هزار مخاطب داشت که این مقدار نسبت به هفته‌های گذشته روند صعودی نسبتا خوبی داشته است.

فیلم کمدی «بخارست» به تهیه‌کنندگی علی طلوعی و کارگردانی مسعود اطیابی از ۲۴ آبان ماه در سینما‌های سراسر کشور درحال اکران است. «بخارست» این هفته با فروش ۱۰۹ هزار بلیط به ارزش سه میلیارد و ۳۹۵ میلیون تومان و فروش کل نه میلیارد و ۳۴۹ میلیون و ۸۶۰ هزار تومان در صدر جدول فروش سینما‌ها قرار گرفت.

«لوپتو» به تهیه کنندگی محمدحسین صادقی و کارگردانی عباس عسکری در هفته هفتم اکران خود با فروش ۶۹ هزار بلیط به ارزش یک میلیارد و ۵۸۷ میلیون تومان در رتبه دوم جدول فروش سینما‌ها قرار گرفت.

کمدی «انفرادی» ساخته سیدمسعود اطیابی که از اکران آن هفت ماه می‌گذرد با فروش ۲۰ هزار بلیت به ارزش ۶۲۲ میلیون تومان در رتبه سوم جدول فروش سینما‌ها قرار گرفته است.

انیمیشن «پسر دلفینی» به کارگردانی و نویسندگی محمد خیراندیش در هفته هجدهم اکران خود با فروش ۱۷ هزار قطعه بلیط به ارزش ۴۷۱ میلیون تومان رتبه چهارم جدول فروش سینما‌ها را از آن خود کرد.

فیلم کودک «بام بالا» به کارگردانی سید جمال سید حاتمی و تهیه‌کنندگی بهروز مفید در دهمین هفته از اکران خود با فروش ۱۴ هزار قطعه بلیط به ارزش ۳۶۳ میلیون تومان در رتبه پنجم جدول فروش سینما‌ها قرار گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->