واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر مسکن: ۵۰۰۰ نقطه حادثه خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است+ویدئو حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم تقابل شدید کانادا با جنگ تعرفه‌ای آمریکا اعتراض صهیونیست‌ها به حمایت شهردار لندن از مردم غزه ۱۰۰ شهید و زخمی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه+ویدئو اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری واکنش روسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ شمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۵۲۳ تن رسید (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم ایران حمله رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های غیرنظامی و دفاعی سوریه را محکوم کرد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران اعلام آمادگی کرد بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی اولویت دولت خواهد بود تخت‌روانچی در نشست سازمان همکاری شانگهای خواستار محکومیت تهدیدات آمریکا علیه ایران شد یمن از سرنگونی هفدهمین پهپاد آمریکایی خبرداد ابراز رضایت جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش از روند انسداد مرزهای کشور ادامه وضع تعرفه‌ از سوی ترامپ | رهبران جهان چه می‌گویند؟ نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای در مسکو آغاز شد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه‌ی سپاه پاسداران به مناسبت اولین سالگرد شهادت پاسدار محمدرضا زاهدی و سرتیپ پاسدار محمد هادی حاجی رحیمی وزارت خارجه کشورمان ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را محکوم کرد عملیات اچ-۳ نیروی هوایی ارتش؛ سند اقتدار تاریخ دفاعی ایران معاصر + فیلم اعلام رضایت ترامپ از همکاری خوب روسیه و اوکراین در موضوع آتش‌بس عزم چین برای مقابله با تعرفه‌های جدید آمریکا دولت آمریکا مدعی شد: فشار اقتصادی علیه ایران را افزایش می‌دهیم «ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت
سرخط خبرها

ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل

  • کد خبر: ۱۴۰۳۸۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل
مجمع عمومی سازمان ملل برای دومین مرتبه تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا حاکمان طالبان در افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار می‌توانند سفیر به سازمان ملل در نیویورک اعزام کنند یا خیر، به تعویق انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رویترز در این باره نوشت، مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل بدون رای‌گیری تصمیم کمیته اعتبارنامه سازمان ملل را تصویب کرد. همچنین این کمیته ۹ عضوی که شامل روسیه، چین و ایالات متحده است، تصمیم‌گیری در مورد ادعاهای دوگانه روی کرسی لیبی در سازمان ملل را به تعویق انداخته بود.

به تعویق انداختن تصمیم‌گیری در مورد میانمار، افغانستان و لیبی موجب می‌شود تا نمایندگان فعلی این کشورها در پست‌هایشان باقی بمانند. با این حال کمیته مذکور گفته است که این امکان وجود دارد تا پایان دوره هفتاد و هفتم مجمع عمومی سازمان ملل که سپتامبر سال آتی میلادی به پایان می‌رسد، دوباره تجدید نظر صورت بگیرد.

بار دیگر طالبان افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار برای در اختیار گرفتن کرسی‌های کشورشان در سازمان ملل که هم‌اکنون در اختیار نمایندگان دولت سرنگون شده قبلی است، درخواست داده‌اند. پذیرش حاکمیت طالبان یا حاکمیت نظامیان میانمار توسط سازمان ملل، گامی به سوی به رسمیت شناخته شدن بین‌المللی آنها خواهد بود.

همچنین امسال دو ادعا روی کرسی لیبی در سازمان ملل ارائه شد؛ این کرسی هم‌اکنون در اختیار «دولت وحدت ملی» در طرابلس است و «دولت وفاق ملی» به رهبری فتحی باشاغا که پارلمان شرق این کشور هم از او حمایت می‌کند، روی آن کرسی ادعا دارد.

طالبان افغانستان هم اواسط اوت سال گذشته، قدرت را از دولتی که از طرف جامعه بین‌المللی به رسمیت شناخته می‌شد، گرفت. زمانی که طالبان بین سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۱ در افغانستان قدرت را در دست داشت، سفیر دولتی که آنها سرنگون کردند، همچنان پس از اینکه کمیته اعتبارنامه سازمان ملل تصمیم‌گیری در مورد این کرسی را به تعویق انداخت، نماینده کشورشان در سازمان ملل باقی ماند.

در میانمار هم، نظامی‌ها قدرت را در فوریه سال گذشته از آنگ سان سوچی، دولت منتخب گرفتند و الان دعوا بر سر اینکه چه کسی باید نماینده این کشور در سازمان ملل باشد، به وجود آمده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->