مرصاد و کلماتی که از آلبانی شلیک می‌شود! حادثه امنیتی برای رئیس رژیم صهیونیستی در پاریس تصاویر جدید پهباد هدهد حزب‌الله از تاسیسات رژیم صهیونیستی + فیلم گفت‌وگوی وزیر خارجه طالبان و رئیس دفتر سیاسی حماس درباره غزه نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: دولت مقتدر از دل کابینه منسجم بیرون خواهد آمد تماس رئیس قوه قضاییه با رئیس یک بانک برای پیگیری حکم یک متهم + فیلم انتقاد رئیس قوه قضائیه به حکم سنگین یک قاضی درباره مهریه + فیلم مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا، محور گفت‌وگوی سفیر چین در ایران با مقامات وزارت امور خارجه «مرکز اسلامی هامبورگ» از سوی دولت آلمان تعطیل شد دستگیری ۲ نفر از رهبران گروه‌های داعشی و تکفیری توسط وزارت اطلاعات انهدام چهار باند قمار اینترنتی با گردش مالی ۱۸۰۰ میلیارد ریال موافقت اداره کل راهداری خراسان رضوی با حذف عوارض در مرز دوغارون رئیس جمهور منتخب: رفع نیازهای مردم، با همدلی و همگرایی محقق خواهد شد حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح دوبرابر شد | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به‌زودی اجرا می‌شود نامه محمود عباس به ترامپ پیش از دیدار او با نتانیاهو منتشر شد سردار نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران شد معاون وزیر امورخارجه روسیه: هیچ‌کس نمی‌تواند میان تهران و مسکو شکاف ایجاد کند واکنش وزارت خارجه به انتشار گزارش کذب جاوید رحمان علیه ایران گمانه‌زنی‌ها از احتمال حضور نخست‌وزیر پاکستان در مراسم تحلیف پزشکیان
سرخط خبرها

ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل

  • کد خبر: ۱۴۰۳۸۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل
مجمع عمومی سازمان ملل برای دومین مرتبه تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا حاکمان طالبان در افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار می‌توانند سفیر به سازمان ملل در نیویورک اعزام کنند یا خیر، به تعویق انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رویترز در این باره نوشت، مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل بدون رای‌گیری تصمیم کمیته اعتبارنامه سازمان ملل را تصویب کرد. همچنین این کمیته ۹ عضوی که شامل روسیه، چین و ایالات متحده است، تصمیم‌گیری در مورد ادعاهای دوگانه روی کرسی لیبی در سازمان ملل را به تعویق انداخته بود.

به تعویق انداختن تصمیم‌گیری در مورد میانمار، افغانستان و لیبی موجب می‌شود تا نمایندگان فعلی این کشورها در پست‌هایشان باقی بمانند. با این حال کمیته مذکور گفته است که این امکان وجود دارد تا پایان دوره هفتاد و هفتم مجمع عمومی سازمان ملل که سپتامبر سال آتی میلادی به پایان می‌رسد، دوباره تجدید نظر صورت بگیرد.

بار دیگر طالبان افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار برای در اختیار گرفتن کرسی‌های کشورشان در سازمان ملل که هم‌اکنون در اختیار نمایندگان دولت سرنگون شده قبلی است، درخواست داده‌اند. پذیرش حاکمیت طالبان یا حاکمیت نظامیان میانمار توسط سازمان ملل، گامی به سوی به رسمیت شناخته شدن بین‌المللی آنها خواهد بود.

همچنین امسال دو ادعا روی کرسی لیبی در سازمان ملل ارائه شد؛ این کرسی هم‌اکنون در اختیار «دولت وحدت ملی» در طرابلس است و «دولت وفاق ملی» به رهبری فتحی باشاغا که پارلمان شرق این کشور هم از او حمایت می‌کند، روی آن کرسی ادعا دارد.

طالبان افغانستان هم اواسط اوت سال گذشته، قدرت را از دولتی که از طرف جامعه بین‌المللی به رسمیت شناخته می‌شد، گرفت. زمانی که طالبان بین سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۱ در افغانستان قدرت را در دست داشت، سفیر دولتی که آنها سرنگون کردند، همچنان پس از اینکه کمیته اعتبارنامه سازمان ملل تصمیم‌گیری در مورد این کرسی را به تعویق انداخت، نماینده کشورشان در سازمان ملل باقی ماند.

در میانمار هم، نظامی‌ها قدرت را در فوریه سال گذشته از آنگ سان سوچی، دولت منتخب گرفتند و الان دعوا بر سر اینکه چه کسی باید نماینده این کشور در سازمان ملل باشد، به وجود آمده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->