فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد از افزایش آمار خروج مهاجران افغانستانی خودمعرف از مرز دوغارون در مهرماه خبر داد تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان بعد از اردوی تهران به بحرین رفت درخواست ۲۰ کشور اروپایی برای اخراج مهاجران «بدون مدرک» افغانستان از این کشور‌ها سخنگوی طالبان: توافق با پاکستان شامل آتش‌بس کامل میان ۲ کشور است تهران از آتش‌بس میان طالبان و پاکستان استقبال کرد | حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی ضروری است توافق آتش‌بس میان پاکستان و طالبان با میانجیگری قطر و ترکیه سرکنسول افغانستان در مشهد: کابل سیاستی متوازن و اقتصادمحور را در پیش گرفته است | امیدواریم توازن تجاری بین دو کشور رعایت شود رئیس اتاق تجارت فراه افغانستان بر تقویت تعاملات تجاری با ایران تأکید کرد نایب رئیس اول اتاق ایران: خراسان جنوبی می‌تواند به نقطه اتصال بزرگ اقتصادی میان ایران و افغانستان تبدیل شود بهرامی: نشست دیپلماسی استانی ادامه مسیر سیاست‌های ایران برای توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه است | ایران آماده است مشکل تراز تجاری با افغانستان را حل کند کنسولگری ایران در هرات در واکنش به شایعات فضای مجازی: روند صدور ویزا بدون تغییر نکرده است + فیلم آتش بس بین طالبان و پاکستان تمدید شد پاکستان از ۲۰۲۳ تاکنون، ۱.۴ میلیون افغانستانی را به کشورشان بازگردانده است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند + فیلم
سرخط خبرها

جمهوری اسلامی تلاش کرده پذیرش مهاجرین به نحو احسن انجام شود

  • کد خبر: ۱۴۰۶۹۲
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
جمهوری اسلامی تلاش کرده پذیرش مهاجرین به نحو احسن انجام شود
رئیس سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی گفت: اما در جمهوری اسلامی سعی بر این است افرادی که به هر صورت به ایران مهاجرت می کنند، به نحو احسن مورد پذیرش قرار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام علی باقری، رئیس سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی در آیین تقدیر از دانشجویان غیرایرانی که در موسسه آموزش عالی فردوس که به مناسبت روز جهانی مهاجرین برگزار شد، بیان کرد: مسئله مهاجرت مسئله امروز دنیاست و نظام سلطه شرایطی را برای یک عده ایجاد کرده که باعث شده مجبور به مهاجرت شوند. در این بین برخی از کشورها بیشتر برای مهاجرین مطلوبیت دارند و به عنوان مقصد از سوی آنان انتخاب می‌شوند.

وی با بیان اینکه کشور ما از جمله کشورهایی است که در مسیر مهاجرت قرار گرفته است، اظهار کرد: مسئله مهاجرت به ویژه اگر به صورت جمعی باشد، مشکلاتی را در بر دارد، اما در جمهوری اسلامی سعی بر این است افرادی که به هر صورت به ایران مهاجرت می کنند، به نحو احسن مورد پذیرش قرار گیرند.

رئیس سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی افزود: جمهوری اسلامی و فرهنگ مردم ایران به خوبی پذیرای مهاجرین بوده است. فرهنگ مهمان‌نوازی مردم در ایران و پذیرش مهاجرین به درون جامعه خود، می‌تواند از بسیاری کاستی ها جلوگیری کند.

باقری با اشاره به وجود کمپ‌هایی در آفریقا که زیر نظر سازمان ملل برای مهاجرین اداره می شوند، اضافه کرد: بسیاری از کشورها سعی‌شان بر این است که مهاجرین به درون جامعه وارد نشوند و در کمپ‌ها بمانند که این درد و رنج مهاجرین را می افزاید. در کشورهای اروپایی هم با وجود توسعه‌یافتگی و امکانات بالا، مهاجرین برای اینکه به امکانات مطلوب در آن کشور برسند، باید پروسه‌هایی را طی کنند و رنج هایی را متحمل شوند.

وی افزود: یکی از انواع مهاجرت، مهاجرت برای علم‌آموزی است که از مهاجرت‌های مطلوب به شمار می رود. خوشبختانه در ایران بسیاری از موسسات آموزشی و دانشگاه ها زمینه پذیرش دانشجو از کشورهای مختلف را دارند و موسسه عالی فردوس هم از جمله این موسسات است.

رئیس سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی با اشاره به اهمیت هنر در بیانات رهبری خاطرنشان کرد: خرسندیم که موسسه آموزش عالی فردوس این توانمندی را در زمینه هنر برای دانشجویان خارجی فراهم کرده است. این زبان هنر است که می‌تواند همراه با لذت و معنویت در عمق جان افراد رسوخ کند.

باقری اظهار کرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هم در حوزه پذیرش دانشجوی غیرایرانی و هم در حوزه پژوهش و آموزش در دنیا فعال است و در اشاعه فرهنگ و هنر نیز فعالیت دارد. ما ۸۰ نمایندگی در ۶۰ کشور جهان داریم که به عنوان کارگزار فرهنگی جمهوری اسلامی در کشورهای پذیرنده فعالیت دارند و مباحث فرهنگ، هنر، آموزش و پژوهش را پیگیری می کنند.

وی افزود: در کشورهایی که رایزن علمی نداریم، وظیفه نمایندگی وزارت علوم در آن نقاط، پذیرش دانشجو، ایجاد ارتباطات دانشگاهی و روابط آکادمیک با نمایندگی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی است به ویژه در کشورهای اسلامی همسایه که مراکز فرهنگی بیشتری داریم.

رئیس سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی بیان کرد: در حوزه‌های هنری هم نمایندگی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی در خارج از کشور سعی در ایجاد ارتباط بین فرهنگ و هنر جمهوری اسلامی با سایر کشورها و معرفی فرهنگ و هنر ایران به آن‌ها را دارند.

باقری ادامه داد: این فرهنگ و هنر است که پیام‌آور صلح و دوستی و باعث ایجاد ارتباط مسالمت‌آمیز بین ملت‌هاست و می‌تواند برای گسترش سایر ارتباطات از جمله ارتباطات اقتصادی و ... زمینه را فراهم کند.

وی عنوان کرد: عده زیادی از دانشجویان غیرایرانی توانسته‌اند توسط فعالیت‌های نمایندگی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی با دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و توانمندی‌های علمی آنان آشنا شده و پذیرش بگیرند.

باقری اظهار کرد: بسیاری از دانشگاه های دنیا با دانشگاه‌های ایران و توانمندی‌های علمی ما از طریق نمایندگی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی در خارج آشنا شده‌اند. در حوزه هنر به ویژه در ایام دهه فجر نمایشگاه‌ها و هسته‌های فرهنگی را داریم و در حوزه هنرهای رسانه‌ای و صنعت سینما هم نمایندگی‌های ما فعال اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->