وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استیضاح وزیر اقتصاد کلید خورد (۲۹ آذر ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۰۹۱۲
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
استیضاح وزیر اقتصاد کلید خورد (۲۹ آذر ۱۴۰۱)
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه بحث استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس مطرح و در مرحله جمع آوری امضا است، گفت: به هیچ وجه قابل قبول نیست که قیمت ارز این گونه افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی رضاخواه، با اشاره به افزایش شدید نرخ ارز، اظهار داشت: موضوع افزایش قیمت ارز در دو کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس در حال پیگیری است. به طور کلی افزایش قیمت ارز قابل قبول نیست، چرا که طبق گفته دولت، در سال جاری میزان دسترسی به وصول ارز ناشی از محصولات مختلف از جمله نفت افزایش پیدا کرده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که نسبت به سال‌های گذشته ارز بیشتری قابل وصول است، به هیچ وجه قابل قبول نیست که قیمت ارز این گونه افزایش پیدا کند. طبیعتاً این موضوع به ناکارآمدی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد بازمی گردد.

رضاخواه تصریح کرد: اگر این شرایط کنترل نشود و قیمت ارز به قیمت دو ماه گذشته برنگردد، موضوع استیضاح سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی به صورت جدی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت. همین الان هم بحث استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس مطرح است و در مرحله جمع آوری امضا است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه رئیس بانک مرکزی هم باید تغییر کند، گفت: ما چندین بار راجع به عملکرد رئیس بانک مرکزی تذکر دادیم، اما متأسفانه علیرغم وعده‌های مختلف برای کنترل قیمت ارز، همچنان شاهد افزایش قیمت ارز هستیم؛ بنابراین رئیس بانک مرکزی حتماً باید برکنار شود و به نظر می‌آید دولت هم کم کم به این نتیجه رسیده است که نیاز به تغییراتی در این حوزه دارد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->