تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر
سرخط خبرها

ویدئو | اجلاس شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۰۹۲۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
ویدئو | اجلاس شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد
اجلاس شورای همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز با حضور آیت‌الله سید‌‌احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه و مدیران آموزش و پرورش استان، به‌میزبانی تالار همایش‌های بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اجلاس شورای همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز با حضور آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی خیاط مدیر حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام محمدحسین ایزدی مسئول دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات استان، حجت‌الاسلام حمید نیکزاد دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، سید‌امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه و مدیران آموزش و پرورش استان، به‌میزبانی تالار همایش‌های بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

دشمن به‌دنبال ایجاد گسست نسلی

مدیر حوزه علمیه خراسان در ابتدای این نشست با بیان اینکه هیچ‌چیز برای یک ملت مهم‌تر از تثبیت هویت ملی نیست، اظهار کرد: دشمنان می‌دانند که اگر بخواهند بر مردم ما مسلط شوند، اول باید پایه‌های هویتی را از بین ببرند و بر همین اساس، تلاش می‌کنند با به‌راه‌انداختن جنگ شناختی، این زیرساخت فرهنگی را خدشه‌دار کنند.

وی افزود: هویت‌زدایی با شیوه‌های مختلف، برنامه مستمر دشمن است و هر‌بار هم که فتنه‌ای در کشور صورت می‌گیرد، وضع پیچیده‌تر می‌شود. با‌این‌حال، در میان این هویت‌های جمعی آنچه در ثبات یک ملت و پیشبرد اهداف یک کشور اهمیت دارد، هویت دینی است و اینجا همان جایی است که دشمن برای خدشه‌دارکردن آن دست به کار می‌شود. در نتیجه، زمینه بروز اتفاقاتی را در جامعه ما رقم می‌زند که با گسست نسلی موجود، نه فقط دانش‌آموزان یا معلمان، بلکه فرزندان هم با پدران و مادرانشان نتوانند به‌خوبی ارتباط برقرار کنند.

حجت‌الاسلام خیاط، اساسی‌ترین و مهم‌ترین راهبرد آموزش و پرورش را تقویت هویت دینی خواند و خاطرنشان کرد: برای تقویت هویت جمعی، نهاد متولی دین که حوزه علمیه است، باید همکار باشد. دراین‌باره دست استان‌های خراسان خیلی پر است و از آنجایی که یک‌چهارم ظرفیت و توان تبلیغاتی حوزه‌های علمیه کشور در سه استان خراسان قرار دارد، می‌توان امیدوار بود که ویژه‌برنامه‌های تبلیغی در نظام تعلیم و تربیت هم نفوذ پیدا کند تا نظام در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی به پیش برود و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز با سرعت بیشتری اجرا شود.

حضور ۶۰هزار دانش‌آموز مشهدی در برنامه‌های فرهنگی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در ادامه این مراسم با اشاره به گوشه‌ای از برنامه‌های فرهنگی‌تبلیغی این اداره کل در امسال، اظهار کرد: در دهه آخر صفر بیش از ۳۵ آموزشگاه در مسیر ارائه خدمت و اسکان زائران پیاده امام رضا(ع) به میدان آمدند. علاوه بر این، هماهنگی، آموزش و هم‌افزایی ۱۳۰ مدیر و کارشناس قرآن و عترت، تشکیل ۱۱۵۰ هیئت مذهبی در آموزشگاه‌ها، برگزاری ۲۳۵ دوره آموزشی برای ائمه جماعات مدارس و برگزاری بیش از ۵۰۰ محفل انس با قرآن در آموزشگاه‌ها فقط بخشی از برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی در مدارس استان بوده است.

وی افزود: در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت دانش‌آموزان در حرم حضرت شاهچراغ، بیش از چهارهزار دانش‌آموز مشهدی شرکت کردند. زیارت دسته‌جمعی ۵۰هزار دانش‌آموز در طرح پاسخگویی به شبهات و همچنین حضور شش هزار دانش‌آموز دختر سوم ابتدایی در جشن روزه‌اولی‌ها نشان از جذابیت و اثربخشی این ویژه‌برنامه‌ها دارد که به فضل خدا در سایه افزایش ارتباط با مدارس و حوزه‌های علمیه، شاهد ارتقای کمی و کیفی آن در آینده نزدیک خواهیم بود.

مدارس باید خانه دوم طلاب باشند

دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این نشست با بیان اینکه دشمن برای اغفال کودکان و نوجوانان از توسل به هیچ ابزار فرهنگی و رسانه‌ای دریغ نمی‌کند، گفت: در جریان شهادت دو بسیجی فداکار مشهدی که اخیرا اتفاق افتاد، سخنان قاتل این شهدا بسیار تأمل‌برانگیز بود و چه‌بسا اگر کسی پیش از وقوع جنایت به‌سراغ این فرد می‌رفت و او را از حقایق و معارف آگاه می‎کرد، اساسا کار به اینجا نمی‌رسید که دشمن با جوسازی رسانه‌ای بتواند دو جوان رشید ما را به شهادت و یک جوان را به قتل برساند.

وی ابراز کرد: در طراحی بازی‌ها، ساخت انیمیشن‌ها، تولید فیلم‌ها و بسیاری از محصولات فرهنگی دیگر، دشمن ابتکار عمل را به دست گرفته است و در زمینه شخصیت‌پردازی به‌گونه‌ای عمل می‌کند که یک نوجوان گاهی حتی بیشتر از اعضای خانواده خود به قهرمان‌های خیالی بازی‌های کامپیوتری و فیلم‌های سینمایی علاقه‌مند است. در این شرایط، علما و اساتید حوزه‌های علمیه موظف‌اند به‌سراغ مدارس بروند و محدود به جامعه نخبگانی مدارس علمیه نباشند؛ همان‌طور که در جلسه ۷۸۶ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، سرفصل همکاری‌ها و زمینه کاری وسیعی برای حوزه‌های علمیه در نظر گرفته شده است تا در زمینه متون آموزش و پرورش، پژوهش و برنامه‌ریزی درسی و هر فعالیتی که در وزارتخانه صورت می‌گیرد، همکاری‌ها به منصه ظهور برسد.

حجت‌الاسلام نیکزاد، ائمه جماعات در هر شهرستان را یک رکن غیرقابل اغماض دانست و تصریح کرد: در شرایط فعلی، فضای ذهنی نوجوانان و جوانان هم متأسفانه به سمتی رفته است که گویا طلاب فقط در مقام ارائه ارشاد و راهنمایی قرار دارند‌. درحالی‌که تاریخ اسلام گواهی می‌دهد که رسول گرامی اسلام(ص) و امیرمؤمنان(ع) فراتر از مقام امام جامعه بودند و در وسط معرکه نقش‌آفرینی می‌کردند.

وی تأکید کرد: البته همه‌چیز محدود به دانش‌آموزان نیست و در فضای آموزشی تا زمانی که معلمان و بدنه مدیریتی مدارس توجیه نباشند، کار به بازدهی مطلوب نمی‌رسد. چه اشکالی دارد که مدیران مدارس هم در معرض آموزه‌های تربیتی قرار بگیرند؟ در طرح تربیتی «امین» که به‌تازگی در دستور اجرا قرار گرفته است، طلاب، مبلغان و اساتید حوزه‌های علمیه در جریان جدیدترین شیوه‌های تعلیم و تربیت قرار می‌گیرند تا سطح تعالیم روان‌شناختی آنان ارتقا پیدا کند و در جریان یک ارتباط مؤثر، بتوانند به اهداف فرهنگی موجود جامه عمل بپوشانند.

دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش یادآور شد: طرح «روشنا» ویژه مبلغان مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی، طرح «سفیران آسمانی» ویژه مدارس شبانه‌روزی، طرح تربیتی «پنجشنبه‌های پرنشاط» ویژه برگزاری برنامه‌های خاص فرهنگی، ورزشی و تربیتی با میدان‌داری طلاب و مبلغان، طرح «معراج» با محوریت توانمندسازی ائمه جماعات در مدارس و طرح «دیده‌بان» ویژه شبکه‌سازی مدیران مدارس، فقط بخشی از برنامه‌های خاص فرهنگی و تربیتی حوزه‌های علمیه در آموزش و پرورش است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->