عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پلمب ٢۵ مرکز دندان‌پزشکی غیر‌مجاز در مشهد

  • کد خبر: ۱۴۱۱۳۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
پلمب ٢۵ مرکز دندان‌پزشکی غیر‌مجاز در مشهد
مسئول امور دندا‌ن‌پزشکی معاونت دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مشهد از ابتدای سال تا‌کنون ٢۵ مرکز دندان‌پزشکی غیر‌مجاز پلمب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسینی زارچ در نشست خبری مداخله‌گران سلامت، اظهار کرد: مشکل اصلی ما در مبارزه با مداخله‌گران سلامت قوانین بازدارنده است که کفایت نمی‌کند و باید فکر اساسی برای آن شود.

برخی مراکز بعد از پرداخت جریمه کم، دوباره در مکان دیگری شروع به کار می‌کنند

وی افزود: در مشهد از ابتدای سال تا کنون ٢۵ مرکز دندان‌پزشکی غیر‌مجاز پلمب شده است، اما متأسفانه این مراکز به فاصله کمی بعد از پلمب کار خود را دوباره در مکان دیگری ادامه دادند.

مسئول امور داندان‌پزشکی معاونت دارو ادامه داد: در مجوز‌های قانونی دندان‌پزشکان جزئیات و نوع کار‌هایی که مجموعه می‌تواند انجام دهد، ثبت شده است و آرم وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در بالای مجوز ثبت شده و همچنین در مجوز‌های جدید امضای رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز وجود دارد.

وی اضافه کرد: ما بیمار داشتیم که مداخله‌گر سلامت به منزل او رفته و ١١ دندان او را کشیده بود و بعد از پیگیری فرد زیر بار این کار نرفته است. مردم باید آگاه باشند و بدانند نباید به هر مرکزی اعتماد کنند و باید به مراکز معتبر مراجعه کنند.

در مشهد حدود ٩٠٠ نفر مداخله‌گر در امور دندان‌پزشکی مشغول فعالیت هستند

حسینی زارچ ادامه داد: در مشهد حدود ٩٠٠ نفر مداخله‌گر در امور دندان‌پزشکی مشغول فعالیت هستند. تعداد مجوزداران ٢۵ نفر است. واحدهایی را که ما پلمب می‌کنیم یا مجوز ندارند یا براساس مجوزی که دارند، کار نمی‌کنند. گفتنی است، مردم برای شکایت می‌توانند به سامانه ١٩٠ یا سامانه جامع نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کنند.

عطاری‌ها به محل مشاوره و امور درمانی تبدیل شده‌اند

همچنین، محمدرضا مهری، کارشناس مسئول طب سنتی و مدیریت طب ایرانی، گفت: مهم‌ترین بحث در مداخله طب سنتی عطاری‌ها هستند. عطاری به‌عنوان محل فروش دارو‌های گیاهی مطرح هستند، اما برخی از این عطاری‌ها به محل مشاوره درمانی و امور درمانی تبدیل شده‌اند.

وی افزود: برخی عطاری‌ها مجوز صنف مربوط را هم ندارند. یکی از مشکلات ما در حوزه عطاری این است که مجوز‌هایی که برای آن‌ها صادر می‌شود، از وزارت صمت و اتحادیه گیاهان دارویی است و ما در کنار آن‌ها نظارت انجام می‌دهیم و این دوگانگی سبب شده است بر آنچه باید و لازم است، نظارت نداشته باشیم.

مهری درباره نحوه فعالیت عطاری‌ها گفت: براساس قانون، فروشندگان عطاری‌ها باید گیاهان دارویی را به‌صورت خام به فروش برساند و حق فروش به‌صورت پودرشده را ندارند و پودرکردن گیاهان باید در حضور مشتری انجام شود. همچنین عطاری‌ها اجازه ویزیت یا نوشتن آزمایش و فروش دارو‌های شیمیایی را ندارند. اجازه بسته‌بندی و ترکیب‌کردن چند گیاه را باهم ندارند، مگر مشتری از آن‌ها خواسته باشد. عطاری‌ها اجازه فروش عرقیجات به‌صورت دست‌ساز را هم ندارند و باید به‌صورت بسته‌بندی شرکتی بفروشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->