گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

قرارگاه خاتم الانبیاء پل خلیج فارس را می‌سازد

  • کد خبر: ۱۴۱۱۸۶
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸
قرارگاه خاتم الانبیاء پل خلیج فارس را می‌سازد
مدیرعامل منطقه آزاد قشم از ساخت پل خلیج فارس توسط قرارگاه خاتم الانبیاء خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، افشار فتح الهی عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴,۷۵۰ میلیارد ریال در حوزه‌های عمرانی و زیرساختی جزیره قشم هزینه شده است.

وی ادامه داد: در حوزه تولیدات صنعتی منطقه آزاد قشم نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ ارزی ۱۷۶ درصد و به لحاظ ریالی ۴۱ درصد رشد داشته ایم.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم؛ ارزش تولیدات صنعتی منطقه از ابتدای سال جاری معادل ۷۹۸ میلیون دلار و ۵۸ هزار میلیارد ریال می‌باشد که در مجموع شاهد رشد ۸۴ درصدی ارزش تولیدات صنعتی در جزیره هستیم.

فتح الهی با اشاره به رشد سه برابری ارزش سرمایه گذاری اسمی از ابتدای سال جاری، افزود: در ۹ ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد رشد ۳۳۲ درصدی سرمایه گذاری اسمی هستیم که نشان دهنده توجه ویژه سرمایه گذاران به فرصت‌ها و ظرفیت‌های قشم است.

وی با بیان اینکه آمار واردات به این منطقه در ۹ ماهه امسال ۲۳ درصد رشد منفی داشته است، تصریح کرد: در این مدت نسبت به سال گذشته در حوزه صادرات به داخل کشور ۳۹۴ درصد، صادرات به خارج از کشور ۳۸۷ درصد، صادرات مجدد ۷۸۳ درصد رشد داشته ایم.

عالی‌ترین مقام منطقه آزاد قشم افزود: تراز تجاری منطقه آزاد قشم در سال گذشته منفی ۸۶ میلیون دلار بوده و امسال در ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ مثبت ۳۲ میلیون دلار رسیده است که نشان دهنده رشد ۱۳۷ درصدی تراز تجاری بوده و این آمار امیدوارکننده است.

فتح الهی گفت: در حوزه تولید ماهی در قفس نسبت به مدت مشابه در ۹ ماهه گذشته، ۷۱ درصد رشد ارزشی و ۲۵ درصد رشد وزنی داشته ایم و در حوزه تولید میگو نیز این آمار ۶۳ درصد افزایش ارزش ریالی و ۳۰ درصد افزایش وزنی است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از ورود دو میلیون ۵۴۵ هزار و ۵۰۶ گردشگر در ۹ ماهه گذشته از سال جاری به این جزیره خبر داد و گفت: سال گذشته یک میلیون و ۶۰۰ هزار مسافر به این جزیره وارد شدند که این آمار نسبت به مدت مشابه پارسال، رشد ۶۰ درصدی دارد.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم درباره پل خلیج فارس هم گفت: پل خلیج فارس واقعاً یک پروژه ملی و بین المللی است در منطقه و بسیار مهم برای مردم ما و توسعه تجارت منطقه است و از نظر دولت این پروژه باید انجام شود و البته پروژه‌ای که ۹ سال در کما فرو رفته برای احیای دوباره به کار سنگینی نیاز دارد که در این زمینه با قرارگاه خاتم النبیاء به عنوان پیمانکار توافق کردیم و بخشی از پیش پرداخت‌های ریالی آن را پرداخت کردیم و کارگاه در حال تجهیز است و ان شاءالله در اولین فرصت شروع پروژه ملی را به مردم اعلام می‌کنیم.

وی با اشاره به آمار اشتغال واقعی در منطقه آزاد قشم، افزود: به لحاظ اشتغال در هشت ماهه گذشته از سال جاری برای ۷۱ هزار و ۲۷۰ نفر اشتغال جدید ایجاد شده که این رقم نیز ۴.۵ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشته است.

فتح الهی تاکید کرد: در حوزه تأمین آب مورد نیاز روستاهای جزیره نیز با دستور مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد آبرسانی به وسیله تانکر به برخی روستاهای جزیره قشم از روز دوشنبه (بیست و نهم آذر ۱۴۰۱) در روستاهای کانی، دوستکو، گوری و مرادی آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: آبرسانی به وسیله تانکرهای سیار حمل آب تا زمان پایان بحران آب موجود در روستاهای دارای تنش آبی و به منظور فراهم ساختن آرامش خاطر مردم ادامه خواهد داشت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->