دستاوردهای سفر رییس جمهور به عراق چه بود؟ شکایت حماس علیه جنایات رژیم صهیونیستی به دیوان بین‌المللی دادگستری عراقچی: دیپلماسی عمومی شگفت‌انگیز رئیس‌جمهور افق‌های جدیدی در مقابل ۲ کشور «ایران و عراق» می‌گشاید بهروزآذر: زنان می‌توانند بازیگر اصلی رسیدن به دنیایی عادلانه‌تر باشند هلاکت ۶ سرکرده داعش در عراق هر سه شهید عملیات تروریستی میرجاوه خراسانی هستند آیت‌الله علم‌الهدی: هدایت نقدینگی به سمت تولید، تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند | توجه دولت و مجلس بر توسعه تولید و بازارسازی بین‌المللی رئیس جمهور در بصره: باید با همسایگان با دوستی و برادری رفتار کنیم استاندار بصره: سفر پزشکیان به این استان تاریخی است دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای برخورد با تروریست‌های میرجاوه پزشکیان وارد بصره شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۳) نظر چهره‌های عراقی درباره سفر مسعود پزشکیان به کشورشان ایران خواستار اقدامات فوری برای مجازات عاملان جنایت «غور» افغانستان شد ۲۲ صهیونیست در پاسخ حزب‌الله به ترور فؤاد شکر کشته شدند انگلیس خواستار توقف ارسال سلاح برای انصارالله یمن شد روسیه: ارتش در حال راندن نیروهای اوکراین از کورسک است حمله تروریستی در میرجاوه | شهادت ۳ نفر از پرسنل فراجا (۲۲ شهریور ۱۴۰۳) ناو هواپیمابر «روزولت» غرب آسیا را ترک می‌کند فرمانده گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی: زیرساخت‌های عملیات انسداد مرز‌های شرقی با ظرفیت‌های داخلی فراهم شده است هدیه مسعود بارزانی به پزشکیان چه بود؟ بارزانی: اجازه نمی‌دهیم از خاک اقلیم کردستان به ایران ضربه بزنند
سرخط خبرها

تل‌آویو: ایران با فناوری فضایی قادر به تولید موشک‌های بین‌قاره‌ای است

  • کد خبر: ۱۴۱۳۰۴
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
تل‌آویو: ایران با فناوری فضایی قادر به تولید موشک‌های بین‌قاره‌ای است
مقام‌های رژیم صهیونیستی با اعتراف به توانمندی موشکی ایران، گفته‌اند که فناوری فضایی ایران قادر به تولید موشک‌های بالستیک بین‌قاره‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز، مقام‌های رژیم صهیونیستی روز گذشته (چهارشنبه) با اعتراف به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری فضایی تصریح کردند که جمهوری اسلامی ایران قادر است از فناوری‌ای که برای موشک‌های خود در برنامه فضایی مورد استفاده قرار می‌دهد، برای ساخت موشک‌های بالستیک قادر به حمل کلاهک‌های هسته‌ای استفاده کند.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش کرد مقام‌های اسرائیلی می‌گویند که ایران قادر به استفاده از فناوری فضایی برای توسعه قابل توجه برد موشک‌های متعارف خود است. بر اساس این گزارش، مقام‌های رژیم صهیونیستی همچنین تأکید کرده‌اند که دو موشک «ذوالجناح» و «قائم-۱۰۰» که ایران برای پرتاب ماهواره به مدار تولید کرده، قابلیت‌های مشابهی از جمله موتور‌ها و مخازن سوختی دارد که قادر است سوخت جامد را در خود جای دهد و در نتیجه ایران از طریق آن‌ها درس‌هایی را خواهد آموخت که بتواند در مقاصد نظامی استفاده کند.

مقام‌های رژیم صهیونیستی همچنین بر این باورند که اگر ایران نسخه نظامی هریک از دو موشک را تولید کند، این موشک‌ها قادر به حمل کلاهک نیم تنی در مسافتی بیش از چهار هزار کیلومتر خواهد بود.

روزنامه هاآرتص در ادامه گزارش خود درباره فناوری فضایی ایران نوشت که «ساخت موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای با چنین بردی، یکی از اهداف راهبردی ایران است که این موشک‌ها احتمالاً اروپا را در فهرست کشور‌هایی قرار می‌دهد که به وسیله سلاح‌های متعارف یا اتمی ایران تهدید خواهد شد».

هاآرتص با اشاره به این موارد ادامه داد که استفاده از سوخت جامد به طرز چشمگیری قابلیت ایران برای آماده‌سازی موشک‌هایی برای شلیک در لحظه فرمان پرتاب را تقویت می‌کند و همچنین توانایی آژانس‌های اطلاعاتی خارجی برای شناسایی یک پرتاب از قبل را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

این روزنامه صهیونیستی در بخشی از گزارش خود همچنین مدعی شد که «ایران در کنار پیشرفت‌های خود در زمینه غنی‌سازی اورانیوم، در سال‌های اخیر به دنبال توسعه زرادخانه موشک‌هایی بوده که قابلیت حمل بمب را داشته باشند؛ با این حال، تصور می‌شود که هنوز تصمیمی برای ادامه برنامه هسته‌ای نظامی وجود ندارد».

به نوشته هاآرتص، «ایران موشک‌هایی با برد‌های مختلف دارد که برد برخی از این موشک‌ها بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر است که برای رسیدن به نزدیک‌ترین همسایگان ایران یعنی کشور‌های حاشیه خلیج فارس، عربستان سعودی و عراق کافی است». این روزنامه همچنین نوشت که حزب‌الله لبنان نیز می‌تواند با استفاده از این موشک‌ها، رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهد.

بر اساس این گزارش، «ایران همچنین موشک‌هایی با برد یکهزار تا دو هزار کیلومتر نیز دارد و طبق گزارش‌هایی، ایران ۱۶ مدل مختلف از موشک‌هایی با برد‌های مختلف دارد و چهار مدل دیگر نیز در مرحله آزمایشی قرار دارد که بهترین مدل شناخته شده موشک‌های ایران، موشک بالستیک «سجیل» است؛ این موشک بردی معادل دو هزار کیلومتر دارد و مورد دیگر، «شهاب-۳» است که بردی معادل یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر دارد».

هاآرتص در ادامه به قابلیت‌های موشک ذوالجناح نیز اشاره کرد و نوشت که ذوالجناح که گمان می‌شود مورد استفاده برخی آزمایش‌های فضایی ایران است، برای پرتاب ماهواره طراحی شده و هنوز عملیاتی نشده است، اما در صورتیکه عملیاتی شود و برای اهداف تهاجمی مورد استفاده قرار گیرد، انتظار می‌رود که بردی بسیار طولانی‌تر و معادل چهار هزار کیلومتر یا بیشتر داشته باشد؛ بعلاوه این یکی از چندین موشک‌های ایران است که از سوخت جامد استفاده می‌کند که قابلیت آن برای حرکت بسیار سریع‌تر، شناسایی سخت‌تر و ذخیره سوخت برای مدت زمان طولانی‌تر را افزایش می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->