عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت

  • کد خبر: ۳۳۶۵۰۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
  • ۳
مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: شهر مشهد اکنون با ۲۲۰ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری، رتبه نخست کشور را در توسعه این زیرساخت به خود اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قاسم طاهری در حاشیه همایش دوچرخه‌سواری که با حضور مدیران استانی، شهری و اعضای هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع) اظهار کرد: به مناسبت روز جهانی دوچرخه که با پیشنهاد کشور ترکمنستان در تقویم جهانی به ثبت رسیده، شهرداری مشهد میزبان مراسمی با حضور سرکنسول گری ترکمنستان، استاندار خراسان رضوی، شهردار مشهد و جمعی از مسئولان و رکاب‌زنان بود.

وی افزود: در این مراسم، شرکت‌کنندگان مسافتی از سطح شهر را با دوچرخه طی کردند تا بر اهمیت این وسیله نقلیه پاک و تأثیر آن بر کاهش آلودگی هوا و ترافیک تأکید کنند.

طاهری بیان کرد: شهر مشهد اکنون با ۲۲۰ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری، رتبه نخست کشور را در توسعه این زیرساخت به خود اختصاص داده است. همچنین تعداد دوچرخه‌ها در شهر نسبت به دوره‌های گذشته هفت برابر و تعداد ایستگاه‌ها سه برابر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد عنوان کرد: طبق آمار‌های ثبت‌شده، روزانه سه هزار و ۵۰۰ رکاب در مشهد ثبت می‌شود که بخش قابل توجهی از آنها را بانوان در بوستان‌های ویژه تشکیل می‌دهند؛ به‌طوری که ۴۵ تا ۵۰ درصد ظرفیت دوچرخه‌سواری در این بوستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: از مردم درخواست دارم با استفاده بیشتر از دوچرخه به کاهش تردد موتورسیکلت در شهر کمک کنند. همچنین از رانندگان خودرو تقاضا دارم از پارک خودرو در مسیر‌های ویژه دوچرخه پرهیز کنند تا ایمنی رکاب‌زنان تضمین شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
0
1
تمام مسیرهای دوچرخه یا اتومبیل پارک کرده یا موتورسیکلت رفت آمد می‌کنه فرهنگ سازی باید بشه از خانه تا آموزش و پرورش و انتهای آن میرسه ب پیست دوچرخه خیابان
یک شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
0
0
با سلام ، مسئولان محترم که افتخار به توسعه مسیر دوچرخه دارند اصلا توجه کردید در بسیاری از مسیرها از جمله بلوار وکیل آباد ، توسعه مسیر دوچرخه مسیر پیاده رو را در خیلی از پیاده رو ها کم و حتی از بین برده است به نحوی که مسیر دوچرخه که حدود یک متر هست اصلا مسیری برای پیاده رو نگذاشته یا مسیر پیاده رو نصف مسیر دوچرخه نیست . و برخی دوچرخه سوارها آنقدر پر سرعت حرکت می‌کنند که احتمال برخورد به عابرین پیاده دارند و عابر پیاده کلاه ایمنی طبعا سرش نمی‌گذارد و این واقعا برای عابرین خطرناک است لطفا از دید عابرین پیاده و کسانی که پیاده روی می‌کنند با این سرعت و بی دقتی برخی دوچرخه سوارها و احتمال حوادث خطرناک برای عابر فکر کنید اگر پیاده روی جای کافی برای پیاده رو و دوچرخه ندارد لطفا خط کشی دوچرخه نکنید پیاده رو را عابرین امنیت ندارند بلاخص در برخی مسیر های بلوار وکیل آباد.
نوید بیات ترک
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
0
1
بیچارگی آنجاست که مردم ایران گمان میکنند که وسیله نقلیه ، خودرو یا موتور سیکلت است و دوچرخه برای بازی یا ورزش کردن است!!.
اگر این فرهنگ را داشتیم که به آسمان و زمین احترام بگذاریم و وسیله نقلیه اصلی خودمان را دوچرخه بدانیم و این اندازه مغرور و متکبر نباشیم ، آنگاه است که شاید درهای رحمت آسمان به رویمان باز میشد.
حکیم فردوسی:
به یزدان که گر ما خرد داشتیم
کجا اینچنین سرانجام بد داشتیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->