عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت سخنگوی کرملین: ایران، چین و کره شمالی متحدان ما هستند دادستانی تهران علیه طراح کاریکاتور توهین‌آمیز اعلام جرم کرد نمایش پوستر «نازیسم قرن ۲۱ را متوقف کنید» در نشست ابتکاری ایران در ژنو روزنامه سعودی: اسرائیل به دنبال تسلیم کردن کشور‌های منطقه است آیت الله علم الهدی: هیچ قلبی، پاک‌تر و آماده‌تر از قلب یک نوجوان برای درک حقیقت نیست | اربعین؛ مدرسه تربیت نسل آینده در مسیر سیدالشهدا (ع) رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد + فیلم کامل بیانات عقب نشینی تلویحی پزشکیان از لایحه فضای مجازی بدهکاری ۶ هزار میلیارد تومانی بیمارستان‌های دولتی به یک شرکت سرمایه‌گذاری دارو حضور عضو فراکسیون زنان مجلس در همایش بین‌المللی «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» در بغداد رادان: پایش مرز‌ها در اربعین با پهپاد و دیگر وسایل هوشمند انجام می‌شود زیان ۹۳ میلیارد دلاری تغییرات اقلیمی برای آمریکا در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ عارف: در حال گذار از صنعت وابسته به ملی هستیم غرب تشنه داده‌های اطلاعاتی درباره میزان خسارت‌های وارده به سایت‌های هسته‌ای است
سرخط خبرها

ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک با مصوبه کنگره آمریکا

  • کد خبر: ۱۴۱۵۲۲
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک با مصوبه کنگره آمریکا
کنگره آمریکا بسته بودجه که شامل لایحه‌ای برای ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک در دستگاه‌های دولتی بود را تصویب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحت لایحه بودجه دو حزبی که در کنگره آمریکا به تصویب رسید، استفاده از تیک‌تاک در دستگاه‌های دولتی ممنوع می‌شود. این قانون، منعکس کننده نگرانی رو به رشد نسبت به اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئویی تیک‌تاک  متعلق به شرکت چینی بایت دنس است و برای اجرایی شدن باید توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا امضا شود.

ممنوعیت تیک‌تاک در دستگاه‌های دولتی، به نفع پلتفرم‌های رقیب مانند اسنپ، فیس بوک و اینستاگرام خواهد بود که برای جلب مصرف کنندگان جوان، رقابت دارند. در این لایحه، استثنا‌هایی برای اهداف اجرای قانون، امنیت ملی و اهداف تحقیقاتی در نظر گرفته شده است.

قانونگذاران آمریکا و کریستوفر ری، مدیر اف‌بی‌آی از این واهمه دارند که ساختار مالکیت تیک‌تاک، اطلاعات شخصی کاربران آمریکایی را آسیب‌پذیر کند، زیرا شرکت‌های مستقر در چین بر اساس قانون، ملزم هستند اطلاعات کاربران را به دولت بدهند. تیک‌تاک  مکررا اعلام کرده است اطلاعات کاربران آمریکایی در چین نگهداری نمی‌شود با این حال، تضمین مذکور تاثیری در رفع این نگرانی نداشته است.

این شرکت تلاش می‌کند با دولت آمریکا توافق امنیتی برای رفع نگرانی کمیته سرمایه گذاری خارجی منعقد کند. اپلیکیشن ویدئویی تیک‌تاک در تلاش برای متقاعد کردن دولت آمریکا برای موافقت با ادامه مالکیت شرکت چینی بایت دنس، پیشنهاد کرده است بیشتر کسب و کارش به صورت مستقل اداره شده و در معرض نظارت بیشتری قرار گیرد. تیک‌تاک اقدامات متعددی برای جلب رضایت دولت آمریکا انجام داده که شامل توافق با شرکت اوراکل برای ذخیره سازی اطلاعات کاربران آمریکایی این اپلیکیشن در آمریکا بوده و یک واحد امنیت داده آمریکا برای حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران تشکیل داده و این واحد، بر تصمیماتی که در خصوص نظارت بر محتوا در تیک‌تاک گرفته می‌شود، نظارت می‌کند.

بر اساس گزارش شبکه سی‌ان‌بی‌سی، سخنگوی تیک‌تاک  پس از انتشار متن بسته تصویب شده در کنگره آمریکا، در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از این که کنگره، تیک‌تاک  را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد مایوس شدیم. این یک ژست سیاسی است که ارتباطی با منافع امنیت ملی ندارد. توافقی که تحت بازبینی کمیته سرمایه گذاری خارجی آمریکا قرار دارد، پاسخگوی نگرانی امنیتی خواهد بود که در سطح فدرال و ایالتی مطرح شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->