به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد موسوی روز شنبه به خبرنگار شهرآرا افزود: هنرمندان صنایعدستی در رشتههای مختلف تصاویر آثار هنری خود را با شاخصهای نوآوری در صنایعدستی، صنایعدستی کاربردی و صنایعدستی هنری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ادامه داد: هنرمندان تا پنج دیماه جاری فرصت دارند تصاویر آثار خود را به شماره تلفن ۰۹۳۶۳۰۷۲۴۳۵ از طریق فضای مجازی ارسال کنند.
وی اظهارکرد: مرکز مقاومت بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سازمان بسیج هنرمندان کشور در راستای حمایت از جامعه هنرمندان صنایعدستی و هنرهای بومی و اقوام با رویکرد تعامل و مشارکت با سازمانهای مردمنهاد و واحدهای تولیدی، تجاری، آموزشی و پژوهشی و تشویق طراحان، هنرمندان و صنعتگران برای بهکارگیری ایدههای نو و کاربردی، این جشنواره ملی صنایعدستی را برگزار میکند.
موسوی افزود: جشنواره دستآفرینهای هنر ایرانی بر اساس مطالبات و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، سیاستهای راهبردی کلان کشور در زمینه اشتغال و حمایت از تولید ملی و معرفی ظرفیتهای حوزه صنایعدستی و همافزایی با دستگاههای اجرایی کشور برای رشد و توسعه اشتغال، تولید، آموزش و حمایت از تولیدکنندگان صنایعدستی برگزار میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی اظهار کرد: این جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری برگزار خواهد شد و برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
همچنین سرپرست معاونت صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی درباره شرایط حضور هنرمندان در این جشنواره اظهار کرد: هنرمندان استانها میتوانند بر اساس شاخصهای مندرج در متن فراخوان جشنواره، به تفکیک رشتهها و شاخههای صنایعدستی، با حداکثر ارائه سه اثر در هر رشته، در مرحله استانی شرکت کنند.
رضا ابراهیمنیا بیان کرد: بر اساس سیاستهای کلان دبیرخانه جشنواره، هنرمندانی که در دو یا چند رشته توانایی ارائه اثر دارند یا آثارشان بهصورت تلفیقی است، میتوانند در تمام رشتهها اثر ارائه کنند.
سرپرست معاونت صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی با بیان اینکه بررسی آثار توسط استادان و کارشناسان خبره، به تفکیک رشتهها ارزیابی میشود، درباره هیئتهای داوری این جشنواره اظهار کرد: ترکیب هیئت داوری و انتخاب آثار، متشکل از یک کارشناس دانشگاهی استان، یک استاد پیشکسوت استان، یک کارشناس صنایعدستی استان، یک داور و یک نماینده ناظر از دبیرخانه جشنواره است.
وی ادامه داد: هیئت داوری آثار برتر و شاخص را براساس امتیاز کارشناسی و ارزیابی در جشنواره و نمایشگاه استانی، برای مرحله کشوری جشنواره، در هر رشته، سه اثر برتر را معرفی خواهد کرد.
سرپرست معاونت صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: پس از انتخاب آثار در جشنواره استانی، نمایشگاه آثار برای عموم مردم و هنرمندان به مدت ۵ روز در استان برگزار میشود.
ابراهیمنیا افزود: در طول برگزاری نمایشگاه در استان، سه کارگاه آموزشی فشرده و نشست تخصصی صنایعدستی برگزار خواهد شد.
وی گفت: همچنین در روز پایانی نمایشگاه، مراسم اختتامیه جشنواره استانی با حضور مسئولان برگزار و آثار هنرمندان برگزیده معرفی و از آنها قدردانی میشود.