ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک مقام روس: مسکو و دهلی می‌توانند به احیای گفتگو بین افغان‌ها کمک کنند

  • کد خبر: ۱۴۱۵۴۷
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۵
یک مقام روس: مسکو و دهلی می‌توانند به احیای گفتگو بین افغان‌ها کمک کنند
«ضمیر کابلوف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه برای افغانستان از آمادگی این کشور به همراه هند، برای احیای گفتگوی بین افغان‌ها سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ضمیر کابلوف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه برای افغانستان از آمادگی این کشور به همراه هند، برای احیای گفتگوی بین افغان‌ها سخن گفت.

وی افزود: چگونگی یافتن راه حل، از طریق رایزنی‌های گسترده بین‌الافغانی، لویه جرگه یا چیزهای دیگر، بر عهده خود مردم افغانستان است که باید تصمیم بگیرند. اگر چنین سیگنالی از کابل برسد، روسیه آماده است در این زمینه کمک‌های لازم را ارائه کند.

وی با اظهار اینکه نقش هند نیز در احیای گفتگوهای بین‌الافغانی ضروری خواهد بود، خاطرنشان کرد که طالبان در مذاکرات فرمت مسکو در نوامبر ۲۰۱۸ شرکت کردند و تعهد خود به صلح را نشان دادند، آنها رئیس جمهور غنی را به دلیل عدم آغاز یک فرایند سیاسی سازنده که قرار بود طالبان را در ساختارهای دولتی بگنجاند، سرزنش کردند.

نماینده ویژه پوتین درباره موضع مسکو درباره طالبان گفت: واقعیت عینی این است که طالبان تقریباً تمام خاک افغانستان را کنترل می‌کند، دولت موقت تشکیل شده و در حال فعالیت است.

وی با اظهار اینکه کشورهای منطقه مایل به کمک به طالبان برای مقابله با تهدیدهای امنیتی هستند، با انتقاد از ادامه حضور نماینده دولت اشرف غنی در کرسی افغانستان در سازمان ملل به «د هندو» گفت: اینکه سازمان ملل اجازه دهد نماینده دولت قبلی افغانستان همچنان به حضور در کرسی نماینده دائمی افغانستان در سازمان ملل ادامه دهد، صحیح نیست.

پرسابقه‌ترین دیپلمات روس در امور افغانستان همچنین ابراز امیدواری کرد که طالبان از اشتباهات دولت اشرف غنی و نیز از تجربه‌های حکومت قبلی خود در سال‌های۱۹۹۶-۲۰۰۱درس بگیرد.

کابلوف با اظهار اینکه طالبان یکدست نیستند و نظرات مختلفی در مورد موضوعاتی مانند آموزش برای زنان در این گروه وجود دارد، گفت به عنوان مثال، بر اساس اطلاعات موجود، در برخی از ولایت‌های شمالی، مقامات طالبان نسبت به موضوع دسترسی دختران به تحصیلات بیشتر از سایر ولایت‌‎ها در جنوب تمایل دارند.

مذاکره‌کننده کهنه‌کار روسی معتقد است که احتمال گسترش تروریسم از افغانستان به کشورهای همسایه وجود دارد و برخی از رویدادهای اخیر تروریسم که با هدف تشدید گسل‌های موجود در جامعه افغانستان صورت گرفته، جنبه خارجی دارد.

کابلوف ادامه داد: ما می‌بینیم که نیروهای طالبان برای مبارزه با داعش و سایر گروه‌های تروریستی در کشور تلاش می‌کنند، اگرچه هنوز تا حل مشکل به طور کلی فاصله دارند. اقدامات انجام شده توسط دولت طالبان برای مبارزه با تروریسم قابل قدردانی است، اما ما معتقدیم که این اقدامات ناکافی هستند.

وی همچنین هشدار داد که گروه‌های تروریستی مانند داعش، جنبش ترکستان شرقی، جنش اسلامی ازبکستان و جماعت انصارالله در شمال، شرق و بخش‌هایی از خاک افغانستان فعال هستند. کابلوف در ادامه نیز اظهار داشت که در حملات داعش علیه اقلیت‌ها در افغانستان دست خارجی‌ وجود دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->