نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند
سرخط خبرها

وزیر کشاورزی خبر داد: ارائه تخفیف ۵۰ درصدی آب‌بها و یارانه کود برای کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند

  • کد خبر: ۱۴۱۵۵۸
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱
وزیر کشاورزی خبر داد: ارائه تخفیف ۵۰ درصدی آب‌بها و یارانه کود برای کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه الگوی کشت از پاییز ۱۴۰۱ اجرا شده، به مشوق‌های برای کشاورزان برای اجرای الگوی کشت اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون بودجه به کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند نه تنها یارانه کود پرداخت می‌شود بلکه از تخفیف ۵۰درصدی آب‌بهاء که وزارت نیرو در نظر گرفته، برخوردار می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد ساداتی‌نژاد در توضیح اجرای طرح الگوی کشت محصولات کشاورزی، گفت: نیم قرن است که در کشور درگیر الگوی کشت هستیم، در پایداری غذا و پایداری کشاورزی هم راهی جز اجرای الگوی کشت نداریم لذا اگر بخواهیم کشاورزی اقتصادی باشد، باید بر اساس اقلیم حرکت کنیم و برای این کار با توجه به مشکل آب و مسائلی اینچنینی باید به سمت اجرای الگوی کشت در کشور رویم.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه اظهار کرد: ما براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱ از ابتدای فصل پاییز می‌بایست الگوی کشت را ابلاغ می‌کردیم که این کار انجام گرفت و به استان‌های کشور ابلاغ شد. کارگروه اقدامی نیز تشکیل شد و هر دوشنبه استان به استان با مجموعه‌های دست اندر کار اعم از مدیران شهرستان‌ها کار را پیش بردیم.

وی در توضیح مشوق‌های کشاورزان برای اجرای الگوی کشت، گفت: مهم‌ترین بخش، الزامات اجرای الگوی کشت است. ما برخی الزامات مانند یارانه کشت را نداریم که در بودجه سال ۱۴۰۲ باید ببینیم، اما بر اساس الزاماتی که داریم، باید اقدام کنیم. به عنوان مثال در بودجه سال ۱۴۰۱ یارانه کود داریم و به کسانی که بر اساس الگوی کشت در استان‌ها پیش روند، یارانه کود پرداخت می‌کنیم، یعنی یک کیسه کود پتاسه و فسفات که یک و نیم میلیون تومان هزینه آن است رابه کسانی که الگوی کشت را رعایت کنند، حدود ۵۰۰ هزار تومان حساب می‌کنیم یعنی این افراد یارانه می‌گیرند و کسانی که الگوی کشت را رعایت نکنند، کود را با قیمت آزاد باید تهیه کنند.

ساداتی نژاد با بیان اینکه برخی الزامات تشویقی را در بودجه سال آینده باید ببینیم، تصریح کرد: در مورد تخفیف آب بها با وزارت نیرو توافقاتی شده است تا کسانی که الگوی کشت را رعایت می‌کنند از ۵۰ درصد بخشودگی برخوردار شوند.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه الگوی کشت موضوع مهمی است، اما تنها به وزارت جهاد کشاورزی مربوط نیست و موضوعی فرا دستگاهی و فرا قوه‌ای است، گفت: الگوی کشت موضوعات دیگر ما را هم نظم می‌بخشد؛ به عنوان مثال در حوزه تحقیقات، ۷ هزار تحقیق انجام گرفته در سازمان تحقیقات کشاورزی ایران کاملا منطبق بر الگوی کشت نیست، آمایش تحقیقاتی در کل کشور منطبق بر الگوی کشت نیست. عملیاتی که از پاییز امسال شروع شده و در حال پیگیری است،   هر چه جلو رویم عمق بیشتری پیدا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->