۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

هشدار احتمال آبگرفتگی معابر در ۲۷ استان کشور (۴ دی ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۱۷۴۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹
هشدار احتمال آبگرفتگی معابر در ۲۷ استان کشور (۴ دی ماه ۱۴۰۱)
سازمان هواشناسی هشدار داد: احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و آبگرفتگی محلی در ۲۷ استان و همچنین وزش باد و افزایش ارتفاع موج تا دو متر در سواحل جنوبی کشور وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ از تداوم فعالیت سامانه بارشی و نفوذ سامانه بارشی جدید و بارش باران و برف، کولاک، پدیده مه، در نواحی گرمسیر رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و کاهش محسوس دما از یکشنبه تا چهارشنبه ( ۴ تا ۷ دی) خبر داد.

این شرایط جوی روز یکشنبه در گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، زنجان، همدان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، نیمه شرقی هرمزگان، جنوب کرمان، جنوب شرق سیستان و بلوچستان، سمنان، تهران، البرز و قزوین، دوشنبه در خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، گلستان، مازندران، گیلان، هرمزگان، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و ارتفاعات سمنان، تهران، البرز و قزوین پیش‌بینی می‌شود.

روز سه‌شنبه نیز در گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خوزستان، جنوب ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، نیمه غربی فارس، نیمه شرقی هرمزگان، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، غرب اصفهان، ارتفاعات سمنان و ارتفاعات شرقی تهران و چهارشنبه در خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، جنوب لرستان، جنوب ایلام، یزد، قم، جنوب مرکزی، خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی مورد انتظار است.

در اثر این مخاطره جوی یخ زدگی، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، اختلال در تردد، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، احتمال ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی، احتمال تاخیر در پرواز، احتمال تنش دمایی در باغات و مزارع، افت فشار گاز، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و احتمال آبگرفتگی محلی و محدود در معابر پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی برای جلوگیری از آسیب‌، پرهیز از سفرهای غیر ضروری، به همراه داشتن تجهیزات زمستانی و سوخت کافی در هنگام مسافرت با خودرو، تمهیدات لازم در صنعت کشاورزی برای جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از سرما و یخبندان، اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایرکوچ‌رو، آمادگی شهرداری‌ و سازمان‌های امدادی برای مقابله با برف، یخبندان، مه و کولاک در جاده‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و مدیریت در مصرف انرژی به‌ویژه گاز را توصیه می‌کند.

این سازمان همچنین با صدور هشدار زرد رنگ دیگری از وزش باد توام با افزایش ارتفاع موج در نواحی ساحلی تا ۱ تا ۱.۵متر و در مناطق دور از ساحل تا ۲ متر از یکشنبه تا جمعه (۴ تا ۹ دی) خبر داد.

این شرایط جوی روز یکشنبه درمناطق مرکزی و شرقی خلیج فارس، دوشنبه در مناطق مرکزی و شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز، چهارشنبه در خلیج فارس و تنگه هرمز و نیمه غربی دریای عمان و جمعه در خلیج فارس و دریای عمان پیش‌بینی می‌شود.

در اثر این مخاطره احتمال غرق شدن شناورهای سبک، تفریحی و نیمه سنگین، احتمال اختلال در ورود و خروج شناورها به بندرگاه‌ها، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌ها و احتمال آسیب به تاسیسات دریایی دور از انظار نیست.

سازمان هواشناسی برای جلوگیری از آسیب و مخاطره، خودداری از ترددهای دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و نیمه‌سنگین و قایق‌های صیادی و تفریحی، ممنوعیت شنا، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت احتمالی، جمع‌آوری تورهای صیادی و محدودیت در فعالیت‌های دریایی را توصیه می‌کند.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم برای مواجهه با پدیده‌ای جوی را داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->