آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها

پیش‌بینی ۴۸ ساعته کیفیت هوای مشهدمقدس از سال آینده

  • کد خبر: ۱۴۱۷۶
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸
پیش‌بینی ۴۸ ساعته کیفیت هوای مشهدمقدس از سال آینده
مدیر محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم سال آینده امکان پیش‌بینی ۴۸ ساعته کیفیت هوای مشهدمقدس مقدور شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد پذیرا اظهار داشت: تهیه لیست سیاهه آلودگی هوا ۹۰ درصد پیشرفت داشته و تا اواسط بهمن ماه به پایان می‌رسد، هدف تهیه این سیاهه این است که بدانیم هر کدام از منابع مانند خودرو‌های شخصی، خودرو‌های حمل و نقل عمومی، پایانه‌ها، نیروگاه‌ها، فرودگاه و واحد‌های تجاری، چه سهمی در آلودگی هوای شهر دارند تا براساس سهم هر کدام، برنامه اجرایی و سناریوی لازم برای کاهش آلودگی هوای شهر تدوین شود.

مدیر محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: در گام دیگر، برای پیش‌بینی کیفیت هوا و اینکه بتوانیم کیفیت هوای شهر برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده را پیش‌بینی کنیم، مطالعاتی برای سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تکمیل‌کننده سیاهه آلودگی بوده و با کمک مدل هواشناسی که مطالعه آن قبلا انجام شده است، به این مهم دست خواهیم یافت.

پذیرا عنوان کرد: با استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، طعمه‌های جدیدی برای مبارزه با موش‌ها انتخاب شده که با محیط زیست سازگار است و در یک برنامه دو ساله توانسته‌ایم کانون‌های تجمع موش‌ها را از بیش از ۶۰ کانون به ۱۶ کانون کاهش دهیم، البته در این حوزه نیازمند مشارکت شهروندان هستیم.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->