واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

آمریکا، حمایت از اوکراین را متوقف می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۴۲۰۴۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰
آمریکا، حمایت از اوکراین را متوقف می‌کند؟
«فایننشال تایمز» گزارش داد حمایت آمریکا از اوکراین احتمالا پس از این که حزب جمهوری‌خواه کنترل مجلس نمایندگان را در ماه ژانویه به دست می‌گیرد، موشکافی بیشتری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه انگلیسی «فایننشال تایمز» گزارش داد حمایت آمریکا از اوکراین احتملاً پس از این که حزب جمهوری‌خواه آمریکا کنترل مجلس نمایندگان را در ماه ژانویه به دست می‌گیرد، تحت نظارت و بررسی بیشتری قرار خواهد گرفت. طبق این گزارش، برخی از اعضای این حزب نمی‌خواهند به کی‌یف چک سفید بدهند. 

این نشریه در گزارشی مخالفت محافظه‌کاران آمریکا را در بحبوحه افزایش حمایتی که ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در سفر به واشنگتن به دست آورد، برجسته کرد. مارجوری تیلور گرین عضو مجلس نمایندگان در سخنرانی زلنسکی در کنگره شرکت نکرد، در حالی که مت گیتز و لورن بوبرت از ایستادن و دست زدن بعد از سخنرانی وی امتناع کردند. 

به گزارش راشاتودی به نقل از فایننشال تایمز، هر سه نفر منتقد سیاست جو بایدن و تعهد «حمایت از اوکراین تا زمان لازم» در مقابله با روسیه هستند. آن‌ها به کمبود نظارت بر کمک‌ها اشاره می‌کنند و معتقدند واشنگتن اولویت‌های مهمتری مثل مقابله با چین و حفاظت از مرزهای جنوبی آمریکا در بحبوحه بحران مهاجرت دارد. 

پیش‌تر کوین مک‌کارتی که قرار است رئیس مجلس نمایندگان آتی شود، کی‌یف و حامیانش را در ماه اکتبر با بیان این که هیچ چک سفیدی برای اوکراین تحت اکثریت جمهوری‌خواه وجود نخواهد داشت، شوکه کرد. 

طبق گزارش راشا تودی، سفر اخیر زلنسکی به واشنگتن در حالی انجام شد که کنگره درباره یک لایحه ۱.۷ تریلیون دلاری هزینه‌های همه‌جانبه بحث کرد که در آن تقریباً ۴۵ میلیارد دلار به طور مستقیم یا غیرمستقیم به اوکراین ارتباط داشت. آمریکا بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار برای پاسخش به بحران اوکراین در سال جاری اختصاص داده است. زلنسکی در سخنرانی‌اش این کمک را نه خیریه بلکه «سرمایه‌گذاری در دموکراسی» توصیف کرد. 

این کمک‌ها در حالی است که روسیه در خصوص پمپاژ تسلیحات و پول به اوکراین هشدار داده و گفته این اقدام در قصدش برای از بین بردن آنچه تهدید علیه امنیت ملی خود می‌داند، تغییری ایجاد نمی‌کند. مقامات ارشد روسیه می‌گویند واشنگتن از اوکراینی‌ها به عنوان خوراک توپ در جنگ نیابتی علیه مسکو استفاده می‌کند و فعالانه تلاش‌ها برای مذاکره را خنثی کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->