نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

پاتریوت آمریکایی به اوکراین می‌رسد؟

  • کد خبر: ۱۴۲۲۸۶
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۰
پاتریوت آمریکایی به اوکراین می‌رسد؟
وزیر خارجه روسیه از ارسال پیام آمریکا به مسکو درباره استقرار یا عدم استقرار این سامانه پدافند موشکی در اوکراین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه روسیه چهارشنبه شب تصریح کرد آمریکا به مسکو خبر داده اپراتورهای سامانه سامانه پدافند موشکی «پاتریوت» را به اوکراین اعزام نخواهد کرد. 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه تایید کرد که ایالات متحده از طریق کانال‌های دیپلماتیک به مسکو اعلام کرده که قصد ندارد کارشناسانی را برای بهره برداری از سامانه پدافند هوایی پاتریوت به اوکراین اعزام کند.

وی همچنین گفت که واشنگتن چندین بار به صورت غیررسمی به مسکو پیشنهاد برگزاری جلسات را داده و مسکو با آن موافقت کرده است، اما تاکنون تنها یک دیدار بین روسای اطلاعات خارجی دو کشور در آنکارا حاصل شده است.

لاوروف افزود: «آنها به خوبی می‌دانند که ما گفت‌وگو را متوقف نکرده‌ایم. تماس‌های دیگری نیز در مورد پیشنهادهای واشنگتن وجود داشته که ما هرگز آن‌ها را رد نکردیم، اما بعداً این درخواست‌ها به نوعی شکست خورد.»

لاوروف گفت: «ایالات متحده از طریق مجاری دیپلماتیک به صراحت اعلام کرده است که قصد ندارد متخصصان آمریکایی را برای استفاده از سیستم‌های دفاع هوایی پاتریوت خود به اوکراین بفرستد.»

«ولایمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه نیز اخیرا  در واکنش به تصمیم آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین، گفت صد در صد اطمینان دارد روسیه می‌تواند سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت را در صورتی که آمریکا به اوکراین تحویل دهد، نابود کند.

پوتین پیش‌تر هم ضمن هشدار به آمریکا درباره تحویل سامانه پاتریوت به اوکراین گفت این سامانه‌ها به اندازه «اس-۳۰۰» اثربخش نیستند. وی گفت سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت که آمریکا در اختیار اوکراین قرار می‌دهد سامانه‌های قدیمی‌ هستند که روسیه قادر است با آن‌ها مقابله کند.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین تصریح کرده بود روسیه می‌خواهد جنگ در اوکراین و همه درگیری‌های مسلحانه با مذاکرات دیپلماتیک به پایان برسد.

وی گفت: «هدف ما این نیست که بخواهیم آتش‌بیار معرکه درگیری نظامی باشیم بلکه بر عکس می‌خواهیم به این جنگ پایان بدهیم. ما تلاش خواهیم کرد که آن را پایان بدهیم. هر چه زودتر، بهتر.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->