رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا بهم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد
سرخط خبرها

خراسان رضوی یکی از قطب‌های ورزش کشور است

  • کد خبر: ۱۴۲۷۵۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۳
خراسان رضوی یکی از قطب‌های ورزش کشور است
مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: خراسان رضوی یکی از قطب‌های ورزش کشور است و در بسیاری از رشته‌ها این استان توانسته است کرسی‌های خوبی داشته باشد.

آرش فرهادیان بابادی، مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز وضعیت ورزش خراسان رضوی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خراسان رضوی یکی از قطب‌های ورزش کشور است. در بسیاری از رشته‌ها این استان توانسته است کرسی‌های خوبی در سطح ملی و بین‌المللی داشته باشد.

وی درباره مجمع عمومی فدراسیون تیراندازی که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در مجمع تیراندازی بسیاری از اعضا بر عملکرد مالی و برخی فعالیت‌های پیشین نقد داشتند که بنا شد به‌صورت مشروط براساس آرای صادرشده عملکرد‌ها مورد موافقت اعضای مجمع قرار گیرد.

فرهادیان در ادامه گفت: به‌هرحال باید از افرادی که پیش از سردار قربانی سکان‌دار فدراسیون بودند، تشکر کرد. در مجموع مجمع خوبی بود و کار‌های ارزشمندی برای تیراندازی در حال وقوع است.

مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها درباره پیوند امور فرهنگی و ورزش خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر فعالیت‌های خوبی آغاز شده است و در حوزه فرهنگی شاهد ارتباطات خوب فدراسیون‌ها هستیم. ضمن اینکه در حوزه ورزش معاونت فرهنگی و اداره کل فرهنگی در تعامل با فدراسیون‌ها و کمیته فرهنگی آنان موفق عمل می‌کند. در این زمینه اتفاقات خوبی درحال وقوع است و در آینده‌ای نزدیک شاهد پیوند بیشتر ورزش و مسائل فرهنگی خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->