مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

زمین تیراندازی و اهداف پروازی به مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) اضافه می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۳۹۷۸
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
زمین تیراندازی و اهداف پروازی به مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) اضافه می‌شود
استاندار خراسان رضوی گفت: یک سایت مجزا برای تیراندازی و اهداف پروازی در مجموعه ورزشی ثامن جانمایی خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز (۲۱ آبان ماه) مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی با یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی دیدار و گفتگو کرد.

استاندار خراسان رضوی در این دیدار با اشاره به مزیت‌های ورزشی استان اظهار کرد: خراسان رضوی با وجود جمعیت ۷ میلیون نفری، ظرفیت و استعداد فراوانی در همه رشته‌های ورزشی داراست.

نظری در ادامه با تاکید بر اینکه اقبال فراوانی نسبت به مشهد مقدس برای برگزاری رویداد‌های گوناگون وجود دارد، افزود: یک سایت مجزا برای تیراندازی و اهداف پروازی در مجموعه ورزشی ثامن جانمایی خواهیم کرد و از طرفی خواستار این هستیم که توسط فدراسیون تیراندازی تجهیز شود.

رئیس فدراسیون تیراندازی در بخشی از این نشست صمیمانه اظهار کرد: تاکنون به ۳۱ استان کشور سفر داشته‌ایم و نسبت به تامین نیازمندی‌های این استان‌ها گام‌هایی برداشته شده است.

قربانی به جایگاه رشته تیراندازی پرداخت و گفت: تیراندازی در دو نوع تفنگ و تپانچه است، اما با این وجود ۳۱ رشته ورزشی در ورزش تیراندازی وجود دارد.

وی به استعداد‌های ورزشی استان اشاره و عنوان کرد: در استان خراسان رضوی استعداد و توانایی این وجود دارد که از ۱۹۱ مدال قهرمانی موجود در رشته تیراندازی، بتوانیم مدال‌های رنگارنگی توسط ورزشکاران این استان کسب نماییم.

رئیس فدراسیون تیراندازی با تاکید بر اینکه خراسان رضوی ظرفیت کسب سهمیه المپیک در رشته تیراندازی دارد، خواستار شد: خراسان رضوی پتانسیل این را دارد که یک سالن تیراندازی بین‌المللی داشته باشد تا از آن بتواند در رویداد‌های بزرگ استفاده کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->