به گزارش شهرآرانیوز، مدتی است که رمز ارز کینگ مانی وارد بازار ارزهای دیجیتال شده است، اما این ارز دیجیتال را تا کنون هیچ صرافی معتبری همانند بایننس در لیست رمز ارزهای خود نیاورده است. البته لازم به ذکر است که چندین صرافی این ارز دیجیتال را دارند و گفتهها از این حاکی است که حتی میتوان آنها را به ارز دیجیتال بیت کوین نیز تبدیل نمود.
متاسفانه این بار نیز برخی از کاربران ایرانی به این موضوع اعتماد کردند و این ارز دیجیتال را خریداری کردند و به دام کلاهبرداران افتادند. طبق گزارشی که تهیه شد حدود ۷۰ درصد از کاربران سایت رسمی کینگ مانی ایرانی هستند. البته این موضوع جای صحبت دارد چرا که یکی از حامیان این ارز دیجیتال در ایران یکی از شرکتهای بازاریابی شبکهای میباشد.
در ابتدا آوردیم که این ارز دیجیتال را هیچ صرافی معتبری در لیست رمز ارزهای خود ندارد و طبق این موضوع هیچ کیف پول معتبری نیز از این ارز دیجیتال (کینگ مانی) پشتیبانی نمیکند.
در حال حاضر از توسعه دهندگان این ارز دیجیتال هیچ اطلاعاتی در هیچ جا وجود ندارد و این موضوع میتواند یکی از دیگر دلایل اعتماد نکردن به این سایت باشد.
چندی پیش در مدت بسیار کم قیمت این ارز دیجیتال از حدود ۱۴ دلار به صورت شارپی به ۱۰۰ دلار رسید و این موضوع باعث شد که عده بیشتری به این ارز دیجیتال روی بیاورند. در کل پیشنهاد ما این است که تا این رمز ارز در صرافیهای معتبر انتشار پیدا نکرده است بر روی آن سرمایه گذاری نکنید.
همانطور که گفتیم، هیچ کدام از صرافیهای معتبر همانند بایننس از این رمز ارز پشتیبانی نمیکنند و این موضوع یکی از اصلیترین دلایلی است که ما نباید در آن سرمایه گذاری کنیم. برای خرید این رمز ارز میتواندی از چندین صرافی اقدام کنید، اما به دلیل رسمی نبودن این صرافیها از آوردن اسم آنها معذوریم. یکی از صرافیهای مطرحی که شما میتوانید از آن ارز دیجیتال کینگ مانی را خریداری کنید، یک صرافی است که اکثر کاربران آن را ایرانیها تشکیل میدهند و در کل محل خرید و فروش ایرانیها میباشد.
یکی از مواردی که ما همیشه در انتخاب کیف پول به آن تاکید داریم، امنیت و معتبر بودن کیف پول انتخابی شما میباشد. متاسفانه ارز دیجیتال کینگ مانی هیچ کیف پول معتبری ندارد. در اصل کیف پول معتبری وجود ندارد که از این ارز دیجیتال کینگ مانی پشتیبانی کند.
قیمت فعلی این ارز دیجیتال (مورخ ۱۵/۰۴/۹۹) برابر با ” ۲۷۲.۵۲ دلار” معادل ” ۵.۴۵۰.۴۰۰ تومان ” میباشد. این قیمت در صرافیهای معتبر نمایش داده نشده است و تعیین کننده این قیمت صرافیهای غیر معتبر میباشد. هر کاربری اگر این قیمت را مشاهده کند قطعا خام میشود و به صورت هیجانی بر روی این ارز دیجیتال سرمایه گذاری میکند.
همانطور که میدانید این ارز دیجیتال دارای یک سایت رسمی است. زمانی که وارد سایت شوید، در قسمت بالایی سایت یک عبارت توجه مارا جلب کرد. در این عبارت اشاره به صنعت بازاریابی شبکهای دارد و این یعنی همان موضوعی که در ابتدا برایتان گفتیم.
برای اینکه بتوانید وارد این سایت شوید میتوانید بر روی عبارت ” ورود به سایت ارز دیجیتال کینگ مانی ” کلیک کنید.
یکی از نکات جالب این سایت این است که اگر صفحه را تا انتها اسکرول کنید ارمی از صرافی ” HitBTC “ مبنی بر در حال مذاکره بودن مشاهده میکنید. نمیتوان گفت که این موضوع چند درصد درست است، اما باید آینده این رمز ارز را دید.
در حال حاضر این موضوع پاسخی ندارد، اما در انتهای سایت مشخصاتی مبنی بر اینکه شرکت اصلی در سوئد میباشد موجود است و همچنین آدرس یکی از نمایندگیهای ارز دیجیتال کینگ مانی که در فلوریدا واقع است نمایش داده میشود. همانطور که گفتیم متاسفانه اطلاعات درستی از توسعه دهندگان این ارز دیجیتال در دسترس نمیباشد.
شاید شما که تازه به حوزه ارزهای دیجیتال پیوسته اید، درباره طرحهای پانزی اطلاعاتی نداشته باشید. به صورت کلی به ترفندهای فیک و کلاهبرداری که موجب میشود افزاد ناآگاه سرمایه شان را در آن طرح پیاده سازی کنند و به افراد نیز قول سودهای نجومی را میدهند طرح پانزی میگویند.
در ارز دیجیتال کینگ مانی شما میتوانید با جذب زیر مجموعه به سودهای بالا برسید یعنی همانطور که گفتیم این سایت خود را یک ارز شبکهای معرفی کرده است و شما با جمع نمودن زیر مجموعه به درآمدهای بالا دست پیدا میکنید.
اگر به سایت کوین مارکت کپ مراجعه کنید و نام کینگ مانی را جستجو کنید میبینید برایتان به نمایش در میآید و با کلیک بر روی آن میتوانید به اطلاعات این ارز دیجیتال دسترسی داشته باشید. در کوین مارکن کپ آمده است که ارز دیجیتال کینگ مانی فورک بیت کوین میباشد. شما میتوانید این ادعا را در تصویر ذیل مشاهده کنید. ارزش فعلی ارز دیجیتال کینگ مانی چگونه است؟
این پروژه هیچ پل ارتباطی و آدرس و مشخصاتی از توسعه دهندگان و یا حتی شرکت خود ارائه نمیدهد. در سایت رسمی کینگ مانی تنها یک آدرس وجود دارد.
در وایت پیپر ارزهای دیجیتال باید به مواردی مانند اهداف پروژه، حمایت کنندگان، نقشه راه، الگوریتم به کار رفته در ارز و….. اشاره شود. اما در وایت پیپر این ارز خبری از چنین اطلاعاتی نیست. در بررسیهای انجام شده متوجه شدیم که این پروژه یک پروژه بازاریابی شبکهای است. سپس در ادامه کل این وایت پیپر ۴ صفحه بیشتر نیست؛ که این ۴ صفحه نه شامل اطلاعات فنی پروژه است و نه صحبتی درباره الگوریتم اجماع. تنها با یک سری توضیحات کلی و حتی رعایت نکردن اصول نوشتار یک مقاله متن را به اتمام رسانده اند. برای اینکه بدانید یک وایت پیپر معتبر چگونه است بهتر است وایت پیپر ارزهای معتبری مثل اتریوم و… را مطالعه کنید.
این پروژه تنها به لیست شدن در کوین مارکت کپ بسنده کرده و برای اعتبار بخشیدن به خود تنها از این مورد استفاده میکند. همانظور که میدانید لیست شدن در کوین مارکت کپ نمیتواند به تنهایی به یک پروژه اعتبار ببخشد. کمااینکه زمانی یک پروژه کلاهبرداری شناخنه شود نام آن از لیست کوین مارکت کپ حذف خواهد شد.
همچنین کاربران با تکیه بر لیست شدن در بعضی صرافیها آن را معتبر میخوانند. این ارز در صرافی UTBYTE و P۲PB۲B معامله میشود. صرافی utbtye بیشتر بستری برای معاملات ایرانی است و صرافی p۲pb۲p نیز در سوابق خود وجود ارزهای کلاهبرداری را دارد؛ بنابراین قابل اطمینان نیستند و نمیتوان انجام معامله در آنها را برای این ارز معتبر خواند.
با اینکه توسعه دهندگان پروژه کینگ مانی را یک پروژه سوئدی معرفی میکنند، اما آمارها نشان میدهد که بیشتر ترافیک این ارز مختص به ایرانیها است؛ بنابراین شبهات به سمت این موضوع است که سوئدی بودن این پروژه یک دروغ است.
در ژانویه ۲۰۲۰ قیمت این ارز تا حدود ۹۰ درصد کاهش داشته است؛ که این موضوع یکی از مهمترین عناصر برای پی بردن به کلاهبرداری بودن این پروژه است. پروژههای کلاه برداری زیادی قبل از این در بازار ارزهای دیجیتال وجود داشته که تقریبا همگی با استفاده از این ترفند عمل کرده اند. قیمت را تا یک مقدار بسیار زیاد بالا میبرند و سپس به صورت کاملا سریع قیمت تا حد زیادی کاهش پیدا میکند و صاحبان و توسعه دهندگان پس از آن متواری میشوند.
ارزش بازار این ارز را ۳۱ میلیارد دلار اعلام کرده اند که این نیز یک دروغ واضح است. چراکه با این ادعا یعنی این ارز حتی از اتریوم نیز بالاتر است .
افراد در دفاع از این پروژه آن را با ارزها و پروژههای بزرگ مقایسه میکنند و مدعی اند که میتوان این ارز را در صرافی و کیف پول مربوطه به بیت کوین تبدیل کرد. با توجه به بررسیهای انجام شده متوجه شدیم که بله تبدیل ممکن است، اما نکته جالب توجه این است که به شما اجازه برداشت و انتقال را نمیدهد. بسیاری از کاربران اذعان داشته اند که تمام سرمایه خود را به بیت کوین و یا بالعکس از بیت کوین به کینگ تبدیل کرده اند، اما اجازه خروج و انتقال به آنها داده نمیشود.
خیلی از افراد با این نظر که این ارز با بیت کوین شباهت دارد خود را توجیه میکنند. اما باید بدانند که درست است که بیت کوین نیز در بدو ورود توجهات بسیاری به خود جلب کرد، اما بیت کوین با یک وایت پیپر کامل و عملکرد شفاف درباره اهداف ارائه شد. اما این ارز برای اینکه به خود اعتبار ببخشد حداقل باید اطلاعات بیشتر ارائه و شفاف سازی بیشتری انجام دهد. در حال حاضر بررسی تمام جهات این پروژه نه فقط از دیدگاه زوم ارز بلکه از دیدگاه بسیاری دیگر از کارشناسان تنها یک پروژه کلاهبرداری محسوب میشود.
کیف پولی که برای این ارز معرفی شده همان utbyte است که به عنوان صرافی آن را میشناسیم که قبلتر اشاره کردیم بیشتر ورودیهای آن ایرانی هستند. از این موضوع به این نتیجه میرسیم که این پروژه صرفا بخاطر جلب اعتماد بیشتر خود را خارجی معرفی کرده، اما ساختار آن کاملا ساختار بازاریابی شبکهای ایرانی است.
اگر قصد سرمایه گذاری در این ارز دیجیتال را دارید، بهتر است کمی بیشتر درباره آن تحقیق کنید و به صورت هیجانی عمل نکنید چرا که ممکن است تمام سرمایه تان از دست برود. زمانی که از اعتبار این ارز دیجیتال مطمئن شدید، میتوانید با خیال راحت در آن سرمایه گذاری کنید در غیر این صورت این کار پیشنهاد نمیشود.
منبع: رمزارز