خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم نتیجه دیدارتیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین | صعود با اقتدار معاون وزارت صنعت طالبان: هند متعهد به گفت‌و‌گو با آمریکا درباره بندر چابهار شد فرماندار تایباد از غربالگری بیش از ۱۸۴ هزار مسافر ورودی در گذرگاه دوغارون خبر داد قیمت امروز پول افغانی (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴) خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷سال افغانستان و بحرین + فیلم نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و بحرین توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره ثبت‌نام از دانش‌آموزان اتباع غیرمجاز در مدارس بیکدلی: در تلاش هستیم بخشی از کالا‌هایی را که پیش‌تر از مناطق دیگر وارد می‌کردیم، از افغانستان وارد کنیم خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان (دوم آبان ۱۴۰۴) توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره جزئیات طرح اعطای ویزای کار برای اتباع افغانستانی کابلستان، ۳۰ دقیقه با ابوطالب مظفری شاعر و پژوهشگر افغانستانی + فیلم تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه مرگ بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت کشور: بیش از ۲ میلیون نفر از اتباع افغانستانی در طرح سرشماری شرکت کرده‌اند

  • کد خبر: ۱۴۳۲۵۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
وزارت کشور: بیش از ۲ میلیون نفر از اتباع افغانستانی در طرح سرشماری شرکت کرده‌اند
مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت طرح سرشماری با هدف بازشماری و به روز شدن اطلاعات، ساماندهی، شناسایی و برنامه ریزی برای اتباع افغانستانی جدید انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صادق رضا دوست مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به اجرای طرح سرشماری سال‌های ۹۵ و ۹۶ اتباع افغانستانی و یا کسانی که اوایل امسال وارد ایران شده اند گفت: این طرح سرشماری با هدف بازشماری و به روز شدن اطلاعات، ساماندهی، شناسایی و برنامه ریزی برای اتباع افغانستانی جدید انجام شده است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ادامه داد: بسیاری از اتباع افغانستانی که بعد از تحولات جدید این کشور وارد ایران شده اند شرایط لازم برای تحصیل را نداشتند و تلاش شد در کنار تامین امکانات آموزشی نیاز آنان به خدمات بهداشتی و پزشکی، اسکان، اشتغال و معیشت نیز تامین شود.

رضا دوست گفت: براساس سرشماری انجام شده حدود ۲میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از اتباع افغانستانی بازشماری و شناسایی جدید شده و به آنها برگه‌های موقت اقامت جمهوری اسلامی (برگه حضور موقت در کشور) داده شده و تا ۳۰ دی‌ماه حضور، اقامت و برخی خدمات ارائه شده به آنها قانونی و موجه است و می‌توانند در کشور حضور داشته باشند.

وی یادآور شد: پس از آن مقدمات کار برای ارجاع این گروه از اتباع به کمیسیون ساماندهی برای تصمیم گیری در مورد آنها انجام می‌شود براین اساس همه اتباعی که در کشور مشغول به کار هستند و زندگی دارند می‌مانند و برخی دیگر که شرایط لازم را ندارند هرچند جمعیت آنها بسیار کم است به کشور خود بازمی‌گردند.

منبع: YjC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->