صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس
سرخط خبرها

ناگفته‌های ابراهیم حاتمی کیا از اولین دیدارش با حاج قاسم

  • کد خبر: ۱۴۳۳۷۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۸
ناگفته‌های ابراهیم حاتمی کیا از اولین دیدارش با حاج قاسم
قسمت پنجم فصل سوم برنامه تلویزیونی «ملک سلیمان» ویژه سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی امشب با حضور ابراهیم حاتمی کیا کارگردان و فیلم نامه نویس کشورمان پخش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم حاتمی کیا در رابطه با اکران فیلم «به وقت شام» در حضور سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: فیلم نامه به وقت شام را برای حاج قاسم فرستاده بودم. البته این فیلم در مورد حاج قاسم نیست و به شکلی سینمایی به این موضوع می‌پرداخت. الحمدالله پس از تماشای فیلم چشمان اشک آلود حاج قاسم را دیدم نفسم باز شد.

حاتمی کیا افزود: دوستان خیری داشتم که توصیه می‌کردند در آن زمان وارد این بحث‌ها نشوم. اما در حال حاضر همگان دیده‌اند که داعش چه کرده است. داعش در شیراز چه کرد. اخیرا هم مقام معظم رهبری اشاره داشتند که باید از این وقایع گفت.

ناگفته‌های ابراهیم حاتمی کیا از اولین دیدارش با حاج قاسم

حاتمی‌کیا گفت: در اولین دیدارم با حاج قاسم خیلی صریح اعتراض کردم و گفتم من التماس می‌کنم به سوریه بروم.

حاتمی‌کیا با اشاره به فعالیت های شهید سردار سلیمانی بیان کرد: وقتی درباره فعالیت‌های حاج قاسم تحقیق کردم فهمیدم او چقدر درد می‌کشیده است. در شرایطی که هیچ نشانه مثبتی دریافت نمی‌کرد، تنها چیزی که حاج قاسم را پیش می‌برد ارتباطی بود که با آقا داشت.

وی ادامه داد: شاید تمام دیدارهای من با حاج قاسم به ده ساعت نرسد اما انرژی که از ایشان گرفتم باعث شد پروژه سریال حضرت موسی را بپذیرم. بعد از شهادت ایشان ۷ - ۶ ماه در منطقه تحقیق کردم و او را شناختم. اگر حاج قاسم را نمی شناختم قطعا به سراغ پروژه سریال حضرت موسی نمی‌رفتم. در بخشی از تحقیقات به این نتیجه رسیدم که حاج قاسم در همین توفان‌ها می‌رفت. او به آنچه که انجام می داد شک نداشت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->