«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

ناگفته‌های ابراهیم حاتمی کیا از اولین دیدارش با حاج قاسم

  • کد خبر: ۱۴۳۳۷۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۸
ناگفته‌های ابراهیم حاتمی کیا از اولین دیدارش با حاج قاسم
قسمت پنجم فصل سوم برنامه تلویزیونی «ملک سلیمان» ویژه سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی امشب با حضور ابراهیم حاتمی کیا کارگردان و فیلم نامه نویس کشورمان پخش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم حاتمی کیا در رابطه با اکران فیلم «به وقت شام» در حضور سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: فیلم نامه به وقت شام را برای حاج قاسم فرستاده بودم. البته این فیلم در مورد حاج قاسم نیست و به شکلی سینمایی به این موضوع می‌پرداخت. الحمدالله پس از تماشای فیلم چشمان اشک آلود حاج قاسم را دیدم نفسم باز شد.

حاتمی کیا افزود: دوستان خیری داشتم که توصیه می‌کردند در آن زمان وارد این بحث‌ها نشوم. اما در حال حاضر همگان دیده‌اند که داعش چه کرده است. داعش در شیراز چه کرد. اخیرا هم مقام معظم رهبری اشاره داشتند که باید از این وقایع گفت.

ناگفته‌های ابراهیم حاتمی کیا از اولین دیدارش با حاج قاسم

حاتمی‌کیا گفت: در اولین دیدارم با حاج قاسم خیلی صریح اعتراض کردم و گفتم من التماس می‌کنم به سوریه بروم.

حاتمی‌کیا با اشاره به فعالیت های شهید سردار سلیمانی بیان کرد: وقتی درباره فعالیت‌های حاج قاسم تحقیق کردم فهمیدم او چقدر درد می‌کشیده است. در شرایطی که هیچ نشانه مثبتی دریافت نمی‌کرد، تنها چیزی که حاج قاسم را پیش می‌برد ارتباطی بود که با آقا داشت.

وی ادامه داد: شاید تمام دیدارهای من با حاج قاسم به ده ساعت نرسد اما انرژی که از ایشان گرفتم باعث شد پروژه سریال حضرت موسی را بپذیرم. بعد از شهادت ایشان ۷ - ۶ ماه در منطقه تحقیق کردم و او را شناختم. اگر حاج قاسم را نمی شناختم قطعا به سراغ پروژه سریال حضرت موسی نمی‌رفتم. در بخشی از تحقیقات به این نتیجه رسیدم که حاج قاسم در همین توفان‌ها می‌رفت. او به آنچه که انجام می داد شک نداشت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->