گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

اختصاص ۳۵ درصد اشتغال خالص کشور به خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۳۶۱۱
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۴
اختصاص ۳۵ درصد اشتغال خالص کشور به خراسان رضوی
معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: تقاضا برای ورود به بازار کار در سطح استان افزایش یافته و نرخ بیکاری نیز رو به کاهش است. که نمایانگر امید و افزایش اشتغال است، به طوری که بر اساس اطلاعات منتشر شده مرکز آمار کشور، میزان اشتغال در تابستان ۱۴۰۱ استان به ۱۳۰ هزار نفر رسید، که ۳۵ درصد اشتغال خالص کشور را خراسان رضوی به خود اختصاص داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل چمندی عصر چهارشنبه با حضور در جمع تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد با تاکید بر اینکه قرابت صنعت و دانشگاه منجر به تحول می‌شود، اظهار کرد: فاصله زیادی میان دانشگاه و صنعت وجود دارد، این در حالی است که توجه به اقتصاد دانش بنیان، منجر به ایجاد پردیس‌های کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و فرهنگی، فناوری اطلاعات، سلامت، راه و شهرسازی و صنعت شده است و هر پردیس نیز بین سه تا پنج ماموریت راهبردی استان را عهده‌دار است.
 
وی افزود: کشور ما در حال حاضر در حال توسعه است،  در ۱۰ سال گذشته انقلاب علمی در کشور ما شکل گرفته است و باید در راستای تحول اقتصاد کشور و استان  شرکت‌های دانش‌بنیان را به کار گرفته و در نهایت به بازار‌های سایر کشور‌ها دست یابیم.  
 
معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی در ادامه بیان کرد: ایجاد پردیس‌های مذکور منجر به افزایش ۶۳ درصدی میزان صادرات فناوری، محصولات وخدمات شرکت‌های عضو نسبت دوره مشابه سال گذشته خود شد، همچنین افزایش ۳۵ درصد ایجاد اشتغال مستقیم در شرکت‌های عضو پارک و مراکز رشد را نیز رقم زد.
 
چمندی تمرکز بر اقتصاد دیجیتال و پروژه‌های پیشران در این حوزه را از جمله طرح تولید اولین سرور تماماً بومی را از مهمترین اقدامات در حوزه دانش‌بنیان استان اعلام کرد و گفت: شکل گیری این قرارگاه‌های مختلف با هدف ایجاد نظم اقتصادی و همچنین شناسایی وضع موجود و به دست آوردن مهمترین چالش‌های استان جهت برنامه‌ریزی و ارتقا ۷.۲ درصدی اقتصادی بود.
 
وی افزود: متاسفانه طی دهه اخیر زیرساخت‌های لازم استا ن مورد بی‌‍توجهی قرار گرفته بود، این در حالی است که هم اکنون برای فعال شدن صنایع در حوزه برق و انرژی باید ۱۵ هزار مگاوات برق ایجاد شود.  
 
معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی بااشاره به معادن سنگ آهن سنگان خواف عنوان کرد: یکی از نیاز‌های امروز استان ایجاد صنایع فلزی است و باید زنجیره مکمل آن شکل گیرد که تحولات در صنایع به ویژه در صنعت خودروسازی ایجاد شود.  
 
چمندی ادامه داد: در ۲۰ سال گذشته تولیدات معادن سنگان خواف به صورت خام به سایر کشور‌ها صادر می‌شد، در حالی که امروزه زنجیره‌های ارزش افزوده در کشور مورد توجه بیشتری قرار گرفته است که مانع از خام فروشی و صادرات مواد معدنی خام شود.
 
وی در خصوص اشتغال در خراسان رضوی بیان کرد: تقاضا برای ورود به بازار کار در سطح استان افزایش یافته و نرخ بیکاری نیز رو به کاهش  است که نمایانگر امید و افزایش اشتغال است، به طوری که بر اساس اطلاعات منتشر شده مرکز آمار کشور، میزان اشتغال در تابستان ۱۴۰۱ استان به ۱۳۰ هزار نفر رسید که ۳۵ درصد اشتغال خالص کشور را در خراسان رضوی به خود اختصاص داد.
 
معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی در ادامه گفت: در ارزیابی وزارت کشور، خراسان رضوی در تعداد پروژه‌های بهره برداری شده و همچنین پروژه‌های تاسیسی نسبت به سایر استان‌های کشور رتبه نخست را به دست آورده است.
 
چمندی درنهایت با اشاره به رشادت‌های شهید حاج قاسم سلیمانی، یادآور شد: حاج قاسم در انجام امور بسیار جدی و در برابر مردم بسیار مهربان بود و هرگز متکی به منابع نبود و همواره با توکل به خدا برای دفاع ازامنیت کشور مبارزه می‌کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->