روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تأکید استاندار خراسان رضوی بر اهمیت اجرای عملیات طرح پیرامون حرم رضوی

  • کد خبر: ۱۴۳۶۳۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۰
تأکید استاندار خراسان رضوی بر اهمیت اجرای عملیات طرح پیرامون حرم رضوی
یعقوبعلی نظری گفت: به روستاییان و افرادی که در روستا‌ها ساکن و مشغول تولید هستند، مدیون هستیم و این قشر در اولویت خدمت‌رسانی هستند. 

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، در مراسم گردهمایی ۲۵۰۰ دهیار استان خراسان رضوی اظهار کرد: براساس اسناد بالادستی، عدد رشد ۷.۲ و مزیت‌های استان خراسان رضوی و‌ سیاست‌های وزارتخانه‌ای حرکت کلی استان را به‌گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم که معطل تهیه سند نباشیم. 
وی افزود: امید که جمع پروژ‌ه‌های ما به سند تبدیل شود و محتوای اسناد هم به پروژه تبدیل شود. این سند در پنج عرصه زیرساخت، اقتصادی، مدیریت و برنامه‌ریزی، امنیتی و فرهنگی و احتماعی است. ذیل این سند طرح‌های تحولی و پروژه‌های تحولی معین در حال تعیین‌شدن است. 
به گفته وی، در حوزه اقتصادی با نگاه تحولی به این جمع‌بندی رسیدیم که مرکز رصد و‌ نظارت بر جریان اقتصادی استان وجود ندارد. چهار راهبرد در این زمینه تنظیم کردیم. در حوزه صنعت و معدن و کشاورزی دستگاه مربوط، وظایف خود را می‌داند. 
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه قرارگاه مشترک اقتصادی با بخش خصوصی ایجاد کرده‌ایم و ذیل آن هشت قرارگاه دیگر ایجاد شده است، افزود: به‌عنوان مثال به‌صورت جدی روی طرح تحول مدیریت منابع تمرکز کرده‌ایم.
نظری ادامه داد: ما اعتقاد داریم در همه عرصه‌ها اگر مردم حضور پیدا کنند و حاکمیت بتواند زمینه حضور مردم را فراهم کند، ما موفق خواهیم بود. قرارگاه مردمی‌سازی اقتصاد ‌با هدف فعال‌کردن مردم و وارد‌کردن سرمایه‌های کوچک مردم در عرصه تولید از اهداف این قرارگاه است.

وی خاطرنشان کرد: تا چهار سال آینده آنچه باید توسط دستگاه‌ها در حاشیه شهر مشهد انجام شود، مشخص است. امروز نیز عملیات طرح پیرامون حرم رضوی برای ما اهمیت دارد و الان تکلیف آن مشخص شده است. طرح تحول‌ حمل‌و‌‌نقل هم هست که وضعیت آن مشخص است. 

در شرق کشور دچار مشکل آب هستیم

استاندار خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه شرق کشور در آزاد‌راه و ریل فقیر است و باید با همکاری چند استان این اهداف‌ را محقق کرد، افزود: مسئله آب نیز بسیار اهمیت دارد و در شرق کشور دچار مشکل هستیم. 
به گفته وی، عدد جمعیت ما نسبت به تعداد روستاها زیاد است. ۲۵۹۶ روستای بیش از بیست خانوار و ۳۲۱۸ روستا در استان داریم که ۶۲۲ روستا کمتر از بیست خانوار هستند و در مجموع بیش از یک میلیون جمعیت داریم.
نظری خاطرنشان کرد: در روستاهای استان خراسان رضوی توازن و‌ هماهنگی خدمتی نداریم و در برخی مسائل دچار مشکل هستیم. امیدوارم تا سال ۱۴۰۴ اقدامات زیر‌ساختی به‌شکلی فراهم شود که از نظر زیر‌ساختی خدمت‌رسانی کرده باشیم. 
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در سه عرصه زیر‌ساختی اقتصادی و فرهنگی‌ و‌ اجتماعی وارد شده‌ایم. مسئله‌ ازدواج ساده‌ در روستاست. طلاق و اعتیاد در روستاها باید به صفر برسد و‌ همچنین فرزندآوری از دغدغه‌های جدی ماست.
استاندار خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد یک موضوع اصلی دارد که اشتغال روستایی است، افزود:  در روستا اشتغال پایه یا مرتبط با پایه‌ یا اشتغال مکمل مطرح است. رویکرد اصلی ما در اجرای این‌ طرح‌ها این است که نباید منتظر دولت بود. اساس این‌ طرح تحول درون‌زایی است و از درون روستا باید مسئله روستاها شناسایی شود. به‌کارگیری و میدان‌آوری ظرفیت روستا و بعد منطقه و‌ محله و سپس شهرستان اهمیت دارد. 
نظری تصریح کرد: محوریت حل مسائل روستا دهیار است. دهیار نقش اصلی و محوری در اجرای این طرح ایفا خواهد کرد. توقع داریم حمایت ملی از این طرح نیز‌ صورت بگیرد‌ و ما بسیار خوش‌بین‌ و امیدواریم که از حمایت‌های دولتی استفاده کنیم.

۲۸‌درصد جمعیت کشور را‌ روستاییان تشکیل می‌دهند

همچنین صفایی، رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی، در این مراسم با بیان اینکه در‌ ۴۴ سال گذشته در حوزه روستایی اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: بزرگ‌ترین شبکه گازرسانی جهانی را در ایران داریم و این در‌حالی است که در آمریکا بسیاری از روستا‌ها و مناطق برخوردار برق ندارند، چون محاسبه می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه امروز ۲۸‌درصد جمعیت کشور را ‌روستاییان تشکیل می‌دهند، افزود: دو خواسته از وزیر کشور داریم؛ اول به‌دلیل پایداری پیشرفت روستایی دهیار‌ها را تعیین ‌‌‌تکلیف کنید. دهیاری که سال‌ها خدمت کرده است، باید از بلاتکلیفی خارج شود. نکته دوم، همان‌طور که شهرداری‌ها دستگاه اجرایی هستند، دهیاری‌ها هم دستگاه اجرایی شوند. اگر این دو اتفاق به‌دست شما انجام شود، در توسعه روستایی اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->