دستگیری ۴ شرور در کوی امیر مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۳) بیش از ۴ هزار واحد مسکن ارزان‌قیمت در حاشیه شهر مشهد ساخته می‌شود ریزش ساختمان بر اثر گودبرداری غیر اصولی در خیابان عبدالمطلب مشهد در جلسه اعضای شورای عالی استان‌ها با رئیس‌جمهور منتخب چه موضوعاتی مطرح شد؟ «حاج حسین آقا ملک» به‌روایت چهره‌های شاخص مشهدی صرفه‌جویی ۳۰ میلیاردی اتوبوسرانی مشهد با مهندسی معکوس قطعات هوای کلانشهر مشهد در شرایط ناسالم قرار گرفت (۴ مرداد ۱۴۰۳) آیا تعطیلی ۴ ساعته اصناف مشهد اجرایی شد؟ | روایت شهرآرانیوز از اولین روز خاموشی اصناف + فیلم فعالیت قرارگاه خدمات سفر ویژه ایام اربعین و دهه پایانی صفر در مشهد + فیلم به مناسبت سالگرد درگذشت حاج حسین ملک؛ چهاردهمین جلسه از سلسله نشست‌های روایت مشهد برگزار شد بوستان کرامت؛ جاذبه‌‌‌‌ای تفریحی و گردشگری در مشهد مقدس عقد تفاهم‌نامه چهارجانبه تأمین آب فضای سبز شهری مشهد از طریق پساب شهروند خبرنگار | درخواست راه‌اندازی مجدد سامانه پیام کوتاه اتوبوس‌رانی مشهد + پاسخ انبار ضایعاتی‌ها عامل افزایش جمعیت موش‌ها در مفتح شرقی مشهد گلایه ساکنان خیابان عنصری غربی مشهد از هتل‌آپارتمان‎‌ها مشهد، پیشرو در استفاده از آب‌های خاکستری ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار کوثر و خیابان امام‌خمینی(ره) در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۳ مرداد ۱۴۰۳) آیا ادارات مشهد امروز (چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل می‌شوند؟ پلمب یک واحد عرضه قلیان در بولوار پیروزی مشهد (دوم مرداد ۱۴۰۳) حضور استاندار خراسان رضوی در جمع عشایر ارتفاعات منطقه هزار مسجد | طرح ۱۴ مورد از مطالبات عشایرنشینان در کمیته فنی استان + تصاویر تامین منابع مالی اوراق مشارکت در دستور کار شهرداری مشهدمقدس
سرخط خبرها

سنت‌های روستایی باید احیا شود

  • کد خبر: ۱۴۳۷۵۰
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
سنت‌های روستایی باید احیا شود
جانشین قرارگاه پیشرفت روستایی وزارت کشور گفت: روستا‌ها جایگاه بسیار مهمی در مسئله اقتصادی و فرهنگی کشور دارند و باید سنت‌های روستایی احیا شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بکایی، جانشین قرارگاه پیشرفت روستایی وزارت کشور، در مراسم گردهمایی ۲۵۰۰ دهیار استان خراسان رضوی در مشهد گفت: روستا‌ها جایگاه بسیار مهمی در ‌اقتصاد‌ و فرهنگ‌ کشور دارند. آنچه اهمیت دارد این است که در سال‌های گذشته باتوجه‌به سرمایه‌گذاری‌های زیاد، در توسعه همه‌جانبه روستا‌ها موفق نبودیم، زیرا روستا را فقط محل سکنا شناختیم.

وی افزود: درحالی‌که در تعریف روستا، یک واحد اجتماعی است که با استعداد‌های طبیعی خودش پیوند خورده است. در نتیجه اگر به آن بی‌توجه باشیم، همین اتفاق ادامه‌دار خواهد بود. سکونت و تولید را باید در همه طرح‌ها باهم ببینیم.

وی در ادامه با بیان اینکه قرار بوده دهیاری‌ها مسئولیت جامعی در موضوعات روستا داشته باشند، افزود: برای دهیار ۴۷ وظیفه مشخص شده است و الان ما فقط دهیار را در بعد عمرانی می‌شناسیم.

به گفته وی، دهیار در جایگاه خودش قرار نگرفته است و این مسئله باید بررسی شود. یکی از دغدغه‌های ما روستاست و در دولت برای روستا قرارگاهی تشکیل شده است. این قرارگاه برای وسعت‌بخشی به حضور مردم در تشکیلات رسمی دولت ایجاد شده است.

بکایی خاطرنشان کرد: واقعیت این است آن‌قدر مشکلات ناشی از رسیدگی‌نکردن به حوزه تولید و فرهنگ در روستا‌ها زیاد است که رفع آن‌ها بدون حضور مردم امکان‌پذیر نیست. در سال دوم تشکیل قرارگاه، فعالیت عملیاتی آغاز شده است. قانون باید به‌صورت کامل در رابطه با دهیاری‌های خودکفا اجرا شود.

جانشین قرارگاه پیشرفت روستایی وزارت کشور ادامه داد: به مسئله روستا نیز باید توجه ویژه شود. برای روستا مسئله تولید را حل نکردیم و ظرفیت‌های عظیمی داریم که باید زنده شود. یکی از مشکلات ما در روستا‌ها شکاف تولید است که باید برطرف شود.

بکایی با تأکید بر اینکه اولین کاری که باید در روستا انجام دهیم، این است که سند توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی را که در برنامه ششم آمده تکمیل کنیم، افزود: اگر ما در توسعه و اقتصاد به بالاترین درجه برسیم، اگر در حوزه فرهنگ کاری نکنیم، به این شکل است که هیچ‌کاری نکرده‌ایم. سنت‌های روستایی باید احیا شود. اولین دوره برای آموزش در قم برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->