قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد
سرخط خبرها

بازار خودرو همچنان در رکود

  • کد خبر: ۱۴۴۰۴۵
  • ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۶
بازار خودرو همچنان در رکود
بررسی‌ها از بازار خودروی پایتخت در روز جاری حاکی از سردی معاملات دارد و قیمت‌ها همچنان بالا از سوی فروشندگان اعلام می‌شود البته در عمل هیچ خبری از معامله و خرید و فروش نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی قیمت‌ها در فضای مجازی و سایت‌های خودرویی در روز جاری (شنبه، ۱۷ دی‌ ماه) نشان می‌دهد که قیمت‌ها همچنان بالاست و به گفته کارشناسان، نرخ ارز نقش نخست را در این التهاب قیمتی بازی می‌کند.

در یک ماه گذشته و با ورود دلار در بازار آزاد به کانال ۴۴ هزار تومان، شاهد افزایش ۵۰ درصدی قیمت برخی خودرو‌ها بودیم. نرخ دلار در سراشیبی قرار گرفته و التهابات بازار ارز به پایان رسیده، همان خودرو‌ها تا ۴۰ درصد افت قیمت داشته‌اند، اما همچنان خرید و فروشی انجام نمی‌شود و خریداران منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند.

به‌طور مثال هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که ماه گذشته و در شرایط یاد شده در فضای مجازی تا ۵۱۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری می‌شد، امروز به ۴۵۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

امروز همچنین هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۳ به ۴۶۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۶۸۰ میلیون تومان، رانا پلاس ۴۴۵ میلیون تومان، دنا توربو اتوماتیک ۷۰۵ میلیون تومان، پژو پارس معمولی ۴۴۸ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی (با رینگ) ۴۶۵ میلیون تومان و با رینگ و مانیتور۴۸۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

در گروه سایپا نیز هر دستگاه تیبا صندوق‌دار ۲۹۴ میلیون تومان، تیبا ۲ به ۲۹۸ میلیون تومان، کوئیک معمولی ۲۹۸ میلیون تومان، کوییک آر ۳۰۵ میلیون تومان و کوئیک آر اتوماتیک ۴۱۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شد.

در دسته مونتاژی‌ها جک اس۵ به یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ به یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان، دیگنیتی سفید رنگ یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان و فیدیلیتی هفت نفره یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

یک کارشناس بازار خودرو در این زمینه معتقد است: خودرو در سال‌های گذشته تبدیل به یک کالای سرمایه‌ای شده و تا زمانی که ثبات ارزی نداشته باشیم، نمی‌توان قیمت این قبیل کالا‌ها را کنترل کرد.

وی تصریح کرد: این در حالی است که محدودیت عرضه خودروساز نیز به این مشکل افزوده است.

این فعال بازار همچنین در خصوص مطرح شدن مجدد ورود خودرو‌های کارکرده به کشور، تاکید کرد: این قبیل تصمیمات باید در گذشته اجرایی می‌شد تا امروز شاهد پرواز قیمتی خودرویی نظیر پراید که خودرویی از رده خارج محسوب می‌شود به ۲۷۴ میلیون تومان نبودیم.

آذر ماه امسال رکورد ماهانه تولید خودرو در پنج سال اخیر شکسته و نزدیک به ۱۲۷ هزار دستگاه خودرو در یک ماه توسط خودروسازان تولید شد.

از سوی دیگر در هفته‌های گذشته نخستین محموله‌های وارداتی خودرو وارد کشور شده و همین روند با شدت بیشتری هم در تولید و هم در واردات تا پایان سال و سال آتی نیز ادامه خواهد یافت.

کارشناسان بر این باورند: با عرضه‌های سنگین خودرو تا پایان سال توسط خودروسازان و همچنین واردکنندگان، شاهد رقابتی شدن بازار خودرو خواهیم بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->