آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

فقدان مطالعات، آسیبی برای تمام حوزه‌های عملکردی شهرداری

  • کد خبر: ۱۴۴۹۱۰
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۰
فقدان مطالعات، آسیبی برای تمام حوزه‌های عملکردی شهرداری
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: نقصان در مطالعات و عدم پیشرفت فاز صفر پروژه‌ها، آسیبی است که همه حوزه‌های شهرداری را درگیر کرده و دغدغه بزرگی است که حتی عملکرد سنوات آتی را هم تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز،  حسین حسامی در جلسه کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه یکی از فاز‌های هر پروژه، فاز "صفر" بوده که مرحله شناسایی و یا امکان‌سنجی محسوب می‌شود، اظهارکرد: در واقع در این فاز به دنبال شناسایی و مطالعه پروژه از ابعاد و جنبه‌های مختلف اعم از اقتصادی، فنی، مالی، زیست محیطی و ... هستیم.

وی گفت: بررسی تجارب چندین ساله در مدیریت شهری به درستی بیانگر اهمیت بالای فاز مطالعاتی برای تمامی پروژه‌هاست و برهمین اساس، توجه به مطالعات را پایه تمامی اقدامات شهرداری تعریف کردیم تا آغاز هر پروژه اجرایی مشروط به برخورداری از مطالعات جامع و همه‌جانبه باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: این دقت نظر و حساسیت شورای ششم نسبت به فاز مطالعات پروژه‌های شهری، نشان می‌دهد که به دنبال تعریف و اجرای اصولی پروژه‌ها هستیم و نهایت بهره‌وری را باید از سرمایه‌های شهر داشت.

حسامی با اشاره به آغاز فرآیند بررسی اصلاح بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری مشهد در کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر، تصریح کرد: یکی از کاستی‌های جدی عملکردی حوزه‌های مختلف شهرداری، معطوف به فاز مطالعات است؛ بسیاری از پروژه‌های شهری به دلیل عدم پیشرفت در فاز مطالعات، بلاتکلیف مانده و پیشرفتی نداشته‌اند.

وی گفت: این معضل جدی را در شرایطی از سوی حوزه مطالعات شهرداری شاهد هستیم که یکی از تاکیدات اساسی شورای ششم در این خصوص، تسهیل و بازنگری در فرآیندهاست.

حسامی افزود: نقصان در مطالعات و عدم پیشرفت فاز صفر پروژه‌ها، آسیبی است که همه حوزه‌های شهرداری را درگیر کرده و دغدغه بزرگی است که حتی عملکرد سنوات آتی را هم تهدید می‌کند.

وی اظهار امیدواری کرد که هرچه زودتر نظام‌نامه مطالعات شهرداری مشهد اصلاح و روند توسعه‌ای شهر از شتاب مطلوبی برخوردار شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->