دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله ۴/۶ ریشتری حوالی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴) معاون وزیر علوم: همه دانشجویان تعلیق شده به دانشگاه برگشتند | مشکلات احتمالی از طریق سازمان امور دانشجویی پیگیر شود متهم متواری پس از یک سال بازداشت شد | مخفی شدن دزد چاق در کولر آبی! دادستان تهران هشدار داد: برخورد سخت با انتشار اخبار کذب و برهم‌زننده امنیت روانی جامعه درمورد مکانیسم ماشه اجرای ۱۱۲ برنامه به مناسبت هفته گردشگری در خراسان رضوی + فیلم عوارض خطرناک بیماری باکتریایی که شبیه سرماخوردگی است
سرخط خبرها

زمان ثبت‌نام بیست و سومین دوره عتبات دانشگاهیان مشخص شد (۲۱ دی ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۴۹۴۳
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۹
زمان ثبت‌نام بیست و سومین دوره عتبات دانشگاهیان مشخص شد (۲۱ دی ماه ۱۴۰۱)
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز بیست و سومین دوره ثبت‌نام عتبات دانشگاهیان همزمان با ایام خجسته میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مرتضی مطهری‌پور رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) و بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، گفت: بیست و سومین دوره ثبت‌نام عتبات دانشگاهیان همزمان با این ایام خجسته آغاز خواهد شد.

وی افزود: ثبت‌نام بیست و سومین مرحله اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات از روز پنجشنبه ۲۲ لغایت ۲۸ دی‌ماه در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir انجام خواهد شد و بعد از پایان زمان ثبت‌نام، قرعه‌کشی انجام و برگزیدگان در سامانه جامع عتبات دانشگاهیان اعلام می‌شوند. زائرین دانشگاهی در ۵ گروه دختران دانشجو، متأهلین، اساتید، پسران و کارمندان دانشگاه‌ها می‌توانند ثبت‌نام کنند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ادامه داد: اعزام بیست و سومین دوره عتبات دانشگاهیان، از ۷ بهمن لغایت ۲۷ اسفندماه در قالب کاروان‌های هوایی و زمینی انجام خواهد شد، برنامه‌ریزی برای اعزام هوایی از ایستگاه‌های پروازی اصلی صورت گرفته است.

مطهری‌پور افزود: این دوره، یکی از بهترین زمان‌های اعزام به عتبات عالیات است، چون با ایام مناسبتی ویژه‌ای، چون اعیاد خجسته ماه‌های رجب و شعبان همزمان شده است که امیدواریم زائرین بهترین بهره را از این سفر معنوی کسب کنند.

وی با اشاره به تلاش ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در ارائه خدمات مطلوب و مناسب و مدیریت هزینه‌های سفر، تأکید کرد: در این دوره نیز همچون دوره‌های قبل صرفا هزینه تمام شده برای زائران لحاظ گردیده و در مقایسه با هزینه کاروان‌های با خدمات مشابه، پائین‌تر است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده مدت اقامت زائران در کشور عراق ۷ شب خواهد بود.  

وی با اشاره به اینکه در دوره قبل، به دلیل محدودیت‌های موجود زمینه تشرف تعدادی از مشتاقان زیارت سیدالشهدا (ع) با کاروان‌های ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان فراهم نشد، افزود: آن دسته از دانشگاهیانی که در دوره بیست و دوم به عنوان زائر اصلی در قرعه‌کشی به صورت زمینی یا هوایی انتخاب شده و به دلیل لغو پرواز یا شرایط کرونایی، امکان اعزام پیدا نکردند در این دوره در اولویت اعزام هستند. این دسته از زائرین باید ثبت‌نام اولیه را در سایت لبیک انجام دهند و سپس با مراجعه به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محل تحصیل خود نسبت به تحویل مدارک برای اعزام اقدام نمایند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ادامه داد: با همکاری بعثه مقام معظم رهبری برنامه‌های مذهبی و فرهنگی ویژه‌ای برای این دوره تدارک دیده شده است؛ برگزاری مسابقات مختلف ادبی، هنری، زیارت ویژه و برنامه‌های متنوع دیگری را در نظر گرفته و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که این برنامه‌ها وجه تمایز و امتیاز کاروان‌های دانشگاهیان از سایر کاروان‌ها تلقی می‌شود.

وی افزود: اسکان کلیه زائرین دانشگاهی در کربلا و نجف در هتل متمرکز خواهد بود و تلاش بر آن بوده که هتل‌ها در اختیار دانشگاهیان قرار گیرد. همراهی روحانیون و مدیران مجرب و با سابقه با کاروان‌های دانشگاهیان جهت توسعه و تعمیق باور‌های دینی و انقلابی زائران محترم از اولویت‌های ستاد است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->