به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم نعیمی با اعلام این خبر ،ضمن اشاره به شیوع افت تحصیلی در دانشگاههای کشور، اظهار کرد: افت تحصیلی به عنوان یک پدیده همواره در بین دانشجویان وجود داشته است اما این پدیده در دوره کرونا به دلیل متفاوت بودن فرایند برگزاری آموزش و امتحانات و کاهش انباشت دانش بیشتر شد. به شکلی که معدل دانشجویان در این دوره افزایش یافت. اما امروزه که دانشگاه های کشور به حالت عادی بازگشت ما شاهد هستیم معدل دانشجویان در ترم های خرداد و بهمن کاهش یافته و شاهد افت تحصیلی دانشجویان هستیم.
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: طرح ملی "پاد" برای پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان در این سازمان طراحی شد و دانشجویانی که معدل آنها به زیر ۱۴ افت پیدا کرده بودند، قبل از اینکه وارد دوره مشروطی شوند، شناسایی شدند تا بتوانیم با کمک این طرح عوامل بروز مشکل را شناسایی و برطرف کنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما در سازمان امور دانشجویان تعداد دانشجویانی که یک، دو و سه ترم مشروط شده بودند را استخراج کردیم و حتی آمار دانشجویانی که معدل آنها به زیر ۱۴ افت کرده بود، اما هنوز مشروط نشده بودند نیز مشخص شد. بنابراین توانستیم در ترم اول با این افراد مصاحبه کنیم تا عوامل ایجاد کننده بر این شرایط شناسایی شده و مداخلات لازم را انجام بگیرد.
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان از افزایش ۱۵ درصدی تعداد دانشجویان مشروطی و ۱۲ درصدی افت معدل به زیر ۱۴ در دانشگاه ها خبر داد و گفت: دانشجویان دوره کارشناسی بیشترین آمار مشروطی دانشگاهها را دارند و دانشجویان کارشناسی ارشد نیز بیشتر با مساله طولانی شدن سنوات تحصیلی و تاخیر در دفاع از پایان نامه مواجه شدهاند.
وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان مشروطی و افت تحصیلی در دانشگاههای مهندسی و صنعتی بیشتر از سایر دانشگاهها است، گفت: به دلیل اینکه در این دانشگاه ها اختلال رابطه بین دانشجو و استاد وجود دارد این امر موجب شده است که دانشجویان به خوبی نتوانند با کلاس و درس ارتباط برقرار کنند در نتیجه با افت تحصیلی بیشتری مواجه هستند.
منبع: ایسنا