رئیس اداره سلامت و محیط زیست شهرداری مشهد: هوای مشهد؛ ناسالم برای گروه‌های حساس است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس
سرخط خبرها

برنامه‌ریزی جامع شورای شهر ششم مشهد برای حوزه بانوان

  • کد خبر: ۱۴۴۹۸۴
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۴
برنامه‌ریزی جامع شورای شهر ششم مشهد برای حوزه بانوان
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد گفت:در این دوره مدیریت شهری کمیسیون بانوان و خانواده با هدف انسجام مسائل زن و خانواده برای اولین بار در شورای شهر مشهد شکل گرفت که درچهار سطح محلی، شهری، کشوری و بین المللی فعالیت میکند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در آستانه روز مادر و روز زن در برنامه رادیویی شهر بهشت، اظهار کرد: دختران و بانوان که ۵٠ درصد جمعیت مشهد را شامل می‌شوند، مادران آینده و پرورش دهنده نسل آینده هستند و هر برنامه‌ریزی و هزینه‌ای که در این راستا باشد، سرمایه‌گذاری برای آینده است.

وی افزود: ما باید گفتار خود را در حوزه بانوان به گوش تصمیم گیران و سیاست‌گذاران برسانیم تا در این زمینه دغدغه‌مند شوند، مدیریت‌شهری باید ماتریس مخاطب در حوزه بانوان تشکیل دهد و مشخص کند که برای هر گروه از مخاطبان خود، چه برنامه‌ای دارد.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: در دوره ششم مدیریت‌شهری در مشهد برای اولین بار در کشور، کمیسیون بانوان و خانواده در شورای ششم تشکیل شد و برش بودجه بانوان هم به عنوان اولین شهر کشور در شهرداری مشهد به تصویب رسید و انتظار داریم مدیریت‌شهری در مورد ایجاد اداره کل بانوان نیز اهتمام ویژه داشته باشد.

سلیمی بیان کرد: هدف از تشکیل این ساختار، ایجاد بستر برای اجرای سیاست‌هایی است که در کمیسیون بانوان و شورای شهر در حوزه بانوان تصویب می‌شود.

وی گفت: موضوع دیگری که باید در حوزه بانوان به آن توجه کرد این است که باید خواسته‌ها و دغدغه‌های و برنامه‌های ما در حوزه بانوان به شکلی بیان شود که این مسائل به دغدغه آقایان تبدیل شده و ساختارسازی‌های مناسبی در این زمینه شکل بگیرد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: دختران امروز، مادران فردای جامعه ما هستند لذا هر سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام دهیم قطعا سرمایه‌گذاری موثری خواهد بود.

سلیمی اظهار کرد: مسائل در حوزه بانوان در دو بخش پیگیری می‌شود؛ یکی بخش سخت‌افزاری و دیگری بخش نرم‌افزاری؛ در بخش سخت‌افزاری به توسعه زیرساخت‌های حوزه بانوان پرداخته می‌شود که در این بخش می‌توان به ایجاد پارک‌های بانوان، مراکز رویش، بازارچه‌های اشتغال و کارآفرینی و ایجاد فضا‌های ورزشی تخصصی ویژه بانوان در شهر اشاره کرد.

وی بیان کرد: در حوزه نرم‌افزاری و پروژه‌های نرم، اقدامات بسیار ارزشمندی صورت گرفته است که در این حوزه، می‌توان به طرح «با هم» ویژه زوج‌های جوان، طرح «برکت» ویژه مادران باردار، طرح «مشهد مهربان» برای کودکان بازمانده از تحصیل و آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و طرح «ترنم زندگی» برای مشاوره رایگان خانواده‌ها اشاره کرد.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: در حوزه بانوان برنامه‌های زیادی عملیاتی شده است برای مثال در موضوع دوچرخه سواری بانوان قبل از این دوره فقط دو پارک مجهز به دوچرخه برای بانوان بود، اما حالا در ۷ پارک امکان استفاده رایگان بانوان از دوچرخه‌های اشتراکی وجود دارد.

سلیمی گفت: اقدامات موثر دیگری که در حوزه بانوان انجام شده است، اشتغال و کارآفرینی است؛ در این زمینه مراکز رویش در محلات بازآفرینی ایجاد شده که در این مراکز بانوان به صورت رایگان آموزش می‌بینند و می‌توانند در همین مراکز ضمن آموزش، درآمدزایی هم داشته باشند.

وی تاکید کرد: در زمینه ورزش‌های تخصصی بانوان نیز برنامه ویژه‌ای پیش‌بینی شده است به نام مسابقات شهری که در رشته‌های مختلف ورزشی مانند والیبال، فوتسال، هندبال، دارت و آمادگی جسمانی برگزار خواهد شد و موضوع بعدی بحث ورزش صبحگاهی است که در ۲۵۰ نقطه از شهر در ۲۵ گروه به صورت رایگان انجام می‌شود.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بیان کرد: مسئله دیگر در حوزه بانوان، عرصه بین‌المللی است، زیرا زنان مشهدی زنان جریان‌ساز هستند از تبار زنان نوغان؛ ما در تلاش هستیم «دبیرخانه دائمی زنان تاثیرگذار جهان» را در مشهد ایجاد کنیم تا بتوانیم دستاورد‌های زنان مشهدی را در عرصه بین‌المللی انعکاس دهیم.

سلیمی افزود: از جمعیت یک و نیم میلیون نفری خانم‌ها در مشهد، قشر زیادی خانهدار هستند و مدیریت‌شهری باید برنامه‌های ویژه‌ای برای این گروه داشته باشد و ما در این دوره در تلاشیم که قشر بانوان خانه‌دار هم در ماتریس مخاطب مدیریت‌شهری قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->