شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

ماجرای ممنوعیت اکران انیمیشن «دنیای عجیب» در کشورهای مسلمان و خسارت ۱۰۰ میلیون دلاری به دیزنی

  • کد خبر: ۱۴۴۹۹۴
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳
ماجرای ممنوعیت اکران انیمیشن «دنیای عجیب» در کشورهای مسلمان و خسارت ۱۰۰ میلیون دلاری به دیزنی
در نخستین هفته نمایش انیمیشن «دنیای عجیب» محصول جدید دیزنی با شکست در گیشه ضرر ۱۰۰ میلیون دلاری به این کمپانی زد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این انیمیشن با فروش ۱۱.۹ میلیون دلار از ۴۱۷۴ سینمای آمریکای شمالی در آخر هفته و ۱۸.۶ میلیون دلار در تعطیلات پنج روزه به طرز چشمگیری کمتر از انتظارات در گیشه ظاهر شد، این در حالی است که پیش‌بینی می‌شد این انیمیشن در نخستین هفته نمایش حداقل ۳۰ تا ۴۰ میلیون دلار بفروشد.

فروش انیمیشن «دنیای عجیب» اکنون به عنوان یکی از بدترین آمار‌های فروش آغازین محصولات دیزنی در دوران مدرن ثبت می‌شود که اندکی بیشتر از فیلم «داستان وست ساید» (۱۰.۵ میلیون دلار) و به‌طور قابل‌توجهی از انیمیشن‌های خانوادگی دیگر، چون «انکانتو» (۲۷.۲ میلیون دلار در تعطیلات آخر هفته و ۴۰ میلیون دلار در طول تعطیلات طولانی روز شکرگزاری) و «لایتیر» (۵۱ میلیون دلار) کمتر است.

منابع تخمین می‌زنند که انیمیشن «دنیای عجیب» حداقل ۱۰۰ میلیون دلار در اکران سینمایی‌اش از دست خواهد داد، مگر اینکه فروش آن در چند هفته آینده به‌طور چشمگیری رونق بگیرد که با توجه به نقد‌های متوسط و استقبال ضعیف تماشاگران بعید به نظر می‌رسد. از آنجایی که «دنیای عجیب» ۱۸۰ میلیون دلار هزینه تولید و ده‌ها میلیون دلار هزینه‌های بازاریابی و توزیع جهانی داشته، این فیلم تنها برای جبران هزینه‌ها باید حدود ۳۶۰ میلیون دلار بفروشد.

چشم انداز فروش خارجی انیمیشن «دنیای عجیب» نیز چندان روشن نیست، زیرا این فیلم در هفته نخست نمایش ۹.۲ میلیون دلار از محل ۴۳ کشور فروخته و مانند اکثر فیلم‌های هالیوودی به دلیل تنش‌های ژئوپلیتیکی قرار نیست در چین یا روسیه به عنوان دو بازار بزرگ بین‌المللی، نمایش داده شود. فراتر از آن، دیزنی تصمیم گرفته «دنیای عجیب» را در چندین بازار کوچکتر از جمله کل خاورمیانه، مالزی و اندونزی اکران نکند، زیرا این فیلم دارای ارجاعات همجنسگرایانه است و به طور مرتب توسط سانسورچیان در آن مناطق مورد هدف قرار گرفته و دیزنی حاضر نبود بخش‌هایی از این فیلم را برای رعایت دستورالعمل‌های این مناطق کوتاه کند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->